FK Vojvodina

Slaninari pripremili za Grobare toaletni papir!
127593-original-aw2dm.jpg

i ja mislim da nasim grobarima ne treba braniti nista...
mislim oni su ipak nasi i ni jedan od njih nije podrzao to sto je uradjeno u ns-u...
ne znam kako hocete na vama je odluka...

Grobarima
ko moze da podrzi onu bolestinu, ovi na severu odaju pocast pokojnom coveku, a ovi seru
pa onda naizmenice Ustase-Ubice vicu jedni drugima, odvratno, samo me interesuje dal su ovi nazovi Grobari znali zasto to rade:dontunderstand:
sigurno sam dosadan, al me zabole, jos jednom cu da ponovim
moj stari je sluzio vojsku 74-75 na Topcideru i isao na sve Partizanove utakmice na JNA
gostovala Vosa, stari bio na jugu, ulazi lik obmotan u crveno-belu zastavu Vojvodine, dlaka s glave mu nije falila, bilo je prozivki, dobacivanja, ali nikom nije palo napamet da se mlati
majku mu, nismo krvni neprijatelji ako navijamo za razlicite klubove

Vojvodini od gluposti Borca 3 : 0!
Gradjanski list

Više nije 0 : 1, nego 3 : 0 za goste, u utakmici 29. kola Borac – Vojvodina. Komesar za takmičenje Superlige Srbije Branislav Delić registrovao je ovaj susret službenim rezultatom u korist novosadskih crveno-belih, pošto je u igru u drugom poluvremenu ušao Igor Grkajac, kog domaćini nisu prijavili u zapisnik, na šta se Vojvodina žalila. Grkajac je u igri proveo svega 17 minuta, nakon što mu je sudija naložio da izađe s terena.

Pored gubitka bodova, Borac je kažnjen i sa 100.000 dinara, a kaznu je izrekao disciplinski sudija Zajednice klubova Superlige Nikola Latinović. Istovremeno, pokrenut je disciplinski postupak protiv službenih lica na toj utakmici, delegata Josipa Ristivojevića i četvrtog sudije Svetislava Marušića, koji su dozvolili Grkajcu da uđe u igru, iako nije bio prijavljen u službenom protokolu.

Inače, trener Borca Žarko Đurović je posle meča pokazao novinarima spisak s imenima igrača koje je odredio za meč, na kojem je bio i Grkajac, ali se njegovo ime nije našlo u protokolu.

Borac na odluku o kažnjavanju ima pravo žalbe u roku od osam dana.

http://www.rtv.rs/sr/vesti/sport/fudbal/2009_05_05/vest_129276.jsp

Back