General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
S*****la Vosa cigane....nisu bre normalni onaj Mrdja mogo da da jos 2-3 gola al nista
ganci nisu imali nikakvu ideju u napadu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si kao gledao ceo mec uzivo?S*****la Vosa cigane....nisu bre normalni onaj Mrdja mogo da da jos 2-3 gola al nista

Prljave grobare bih zamolio da ne pisu na ovoj temi...

Prljave grobare bih zamolio da ne pisu na ovoj temi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odobravam primedbu!
PS (nasi Grobari ovde su se ogradili od ispada u Novom Sadu ali treba da postuju sankcije)
Bilo bi od strane nasih Grobara (upravo zato sto su osudili postupak), fer da jedno vreme izbegavaju Vosinu temu, cisto da potvrde svoj stav.i ja mislim da nasim grobarima ne treba braniti nista...
mislim oni su ipak nasi i ni jedan od njih nije podrzao to sto je uradjeno u ns-u...
ne znam kako hocete na vama je odluka...
Bilo bi od strane nasih Grobara (upravo zato sto su osudili postupak), fer da jedno vreme izbegavaju Vosinu temu, cisto da potvrde svoj stav.
Serem vam se na vosu i na smrdljive slanine...
i ja mislim da nasim grobarima ne treba braniti nista...
mislim oni su ipak nasi i ni jedan od njih nije podrzao to sto je uradjeno u ns-u...
ne znam kako hocete na vama je odluka...

Cist penal nam sudija nije svirao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bukvalno je igrac Borca rukom odbranio,kao da je golman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi smo promasili 3 100 %-ne sanse ali to nama ide na dusu.zayeban taj Kristijano+Kaka+Dzerard Grkajac, nije ni cudo sto su vas pobedili

DRUGO MESTO!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()