ФК Рад Београд

15dla53.jpg

Jeste sa njima ;)

Mada njima ozbiljno preti ispadanje iz Evrope,zato sto im je uhapsen predsednik zbog nekih mutnih radnji,jos se odlucuje o tome.

http://www.srbijanet.rs/sport/van-terena/86667-uhapsen-predsednik-olimpijakos-volosa.html

Mada zna se kako to ide,bitna je samo debljina koverte.

Rad ima srednje sanse sa ovima,dosta su dobri,odigrali su jako dobro proslu sezonu.
Radu se za tu utakmicu vracaju kljucni igraci Luka i Jovanovic...Mislim da Rad moze da ih prodje..

Opasno je zato što Volos nije atraktivan protivnik, kao npr. Olimpijakos, PAO, PAOK, AEK... ali nije mnogo slabiji od ovih ekipa (od nekih nije uopšte slabiji)...

Ali i za njih je opasno što igraju sa Radom koji za njih nije toliko atraktivan (osim u navijačkom smislu), a ne sa Zvezdom, Partizanom ili Vošom...

Ja mislim da i Zvezda ili Partizan ne bi lako izašli na kraj sa Volosom, ali mislim da Rad ipak ima šanse...

Poslednja izmena:
Bilo je fenomenalno,malo smor u putu i na granicama ali u svakom slučaju zabavno,stigli smo juče u ranim popodnevnim časovima i okupirali Rimini gde smo bili sve do 18:30 kada smo prebačeni u par kilometara udaljeni Servalje,San Marino. Jedan dabl-deker,jedan bus par kombija i automobila za gostovanje koje ce se pamtiti :)

Bravo forsi,jos jedno odlicno izdanje.I vise nego odlican broj na gostovanju!

Samo napred,kako bih voleo da ugazite one cigane od grka (cigane kao narod :D ) i da u sto vecem broju objasnite grcima kako mi navijamo odavde,da ta Grcka nije nista posebno :)

Ајмо Форси!!!
Да угазите ону копију цигана из Пиреја!!!

:mrgreen: :ok:

Jedna stvar me interesuje, kako ako prodje Grke, Rad postaje nosilac u 3 kolu, a naprimer Rabotnicki koji igra redovno u kvalifikacijama od 2001-ve nemoze biti nosilac?

Poslednja izmena:

Back