ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je sramota i prava slika fudbala u Srbiji...

sudija se spremio da pokaze zuti karton igracu Cukarickog, posle intervencije igraca Partizana pokazuje mu crveni

slicno je bilo i pre par sezona kada su igraci Partizana uzeli loptu u ruke i zahtevali penal protiv Spartaka posle cega ga je sudija i svirao, iako nije imao nameru pre toga

Isti slucaj i sa crvenim za Partizanovog igraca. Igraci Cuke su opkolili sudiju i napravili pritisak da izvadi crveni. Oba crvena su opravdana jer su bili startovi otvorenim djonovima.
Sudija je pogubio konce.

ne kazem da nisu oba crvena... jesu

ali sudija je doneo jednu odluku da bi posle reakcije Partizanovih igraca je promenio

kada sam video da stoji mirno u pazljivo slusa sta mu ovi govore, odmah sam znao da ce promeniti odluku

cisto sumnjam da bi se isto desilo da nisu bili Partizanovi igraci u pitanju... ili Zvezdini

U pravu je vidjelo se.
Шта се видело?
gluplji komentar nisam skoro procitao majke mi
то је зато јер не читаш сопствене.

Од свега са утакмице дошао на тему да би поделио сазнања о неком притиску на судију који нам није свирао пенал на истој утакмици!!!
То ниси видео претпостављам?

da pa sta? i ti verovatno cutis kad sudija 'casti' Partizan, sto se desava veoma cesto u poslednje vreme, a meni ces sad tu da prosipas moralisanje... molim te

sudija je izvadio zuti karton, pa ga je posle pritiska igraca Partizzana vratio i izvadio crveni... sve je jasno

nedosudjen penal moze biti propust, ali ovo je nevidjena sramota

u levoj ruci drzi zuti, cak i komentator to kaze
Нема жутог картона ипак, а коментатор Радуловић вероватно је претпостављао да због протеста играча црно белих треба да буде жути.

Зато не измишљај.

Ипак пораз на крају.

Sad se odlepila Cuka na +5 a ispod njih zestoka guzva za 3 i 4 mesto. Cak 5 timova mogu do tih mesta. Tomic ima lepu ideju da podmladi tim ali preteruje u tome, Ne mozes kompletnu prvu postavu da promenis i da ubacis klince ispod 20 godina i da ocekujes da ce dominirati u prvenstvu pa makar to bili sve sami supertalenti. Mora da se iskombinuje mladost sa iskustvom. Ne mogu neiskusni klinci da budu dominantni bez obzira na njihov kvalitet. Mora da padne aktuelna uprava jer ovo sto rade je sramotno. Zvezda se pojacava i trosi veliki novac na pojacanja i daje ogromne plate svojim igracima a ovi nasi kupuju samo igrace koji su slobodni i to sve sumnjivog kvaliteta. Nijedan igrac koga su doveli osim Mihajlovica ne odskace kvalitetom. To je totalna nesposobnost sportskog sektora.

Нема жутог картона ипак, а коментатор Радуловић вероватно је претпостављао да због протеста играча црно белих треба да буде жути.

Зато не измишљај.

Ипак пораз на крају.

2rr2adv.jpg

Видим нечије прсте вероватно од неког играча, одсјај је од светлости.
Али се зато лепо види да судија нема жути картон у руци на почетку клипа а касније није потезао за џеп.

- - - - - - - - - -

Počasno mesto u klubu ovom komentatoru sa arene da dodelite.
Радуловић је познати Гробар!!!!!:hahaha:

Ne valja Knezevic..Valja nam Alen..
Kako ono rece Bombas?Knezevic nam ne treba,jer je mnogo brz za nas stil igre.. :dash:

Ali iskreno,nije ovo realan rezultat..

Naravno da ne valja Knežević.
Ali opet, ovde ljudi sude na osnovu jednog poteza i sad je Knežević kralj, a Alen ne valja.

Generalno, meni ovo i dalje liči na neki pripremni period, gde Tomić pokušava da pronađe startnih 11.
Mada me zaista čude neke njegove odluke, poput odstranjivanja Subića, Vulićevića ili Ćirkovića.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back