NTI Delija
Početnik
- Poruka
- 6
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Констатујемо чињенично стање ништа специјално.I ne znam sto se vi bunite sto je Zvezda drzavni projekat sta ima lose u tome ? ? ? Pa i Bajern Minhen je drzavni projekat i sta sad jel treba navijaci nekog drugog nemackog kluba samo o tome da pricaju ?
Констатујемо чињенично стање ништа специјално.
Него ми чудно за београдску мангупарију да се прода режиму остало је све на месту.
Бајерн није државни пројекат далеко од тога.
Не мени је драго што је Звезда државни тим само што то многи твоји негирају.Pa ne bih bas rekao da samo konstatujete cinjenicno stanje . Pre ce biti da kukate i zapomazete .
А то знам чак сте му и викали педеру сад на дербију када је полиција почела да вас млати.Beogradska manguparija idalje ima lose misljenje o Vucicu . To sto je on mozda uradio nesto dobro za Zvezdu ne menja misljenje navijaca o njegovom izdajnickom i lopovskom rezimu .
Није то што су најмоћнији финансијски клуб у Немачкој је друга прича и нема везе са државом.Bajern jeste projekat Nemacke drzave i to svi znaju .
Ми смо били најбољи не зато што смо имали квалитетне младе играче већ зато што нисмо имали конкуренцију у лиги, Звезда је била у тешком каналу.A i na kraju krajeva ne znam sta je toliko za kukanje . Vi ste do skoro imali kvalitetne mlade domace fudbalere koje ste prodavali i uzimali pare i zahvaljujuci tome bili ste najjaci u drzavi .
Eto sad je doslo vreme da se posle duzeg vremena i mi imamo kvalitetne domace mlade igrace koje prodajemo i od toga zivimo i sad smo mi najjaci u Srbiji .
Имате дуг ко зна колики знаће се када Терза квикне једном, али то је све небитно јер ипак Звезда доби лиценцу на лепе очи.Jeste imamo dug od 40 miliona . Ali i vi dugujete 15 , 20 . . . A igrali ste LE , LS . .. Videcemo za dve , tri sezone koliki ce biti dug Zvezde da li ce se i koliko smanjiti . .
Праве навијаче Партизана заболе уво за Звезду имају свој тим да бодре.Исто важи и за другу страну, није то репрезентација.Pravi navijaci Partizani bi trebali da navijaju da Zvezda udje u Ligu Sampiona .
Ja sam opasan Delija momak ali bih voleo da Partizan udje u Ligu Evrope .
Може Србија да жели шта хоће ни једни ни други неће видети европских такмичења јер то не заслужују играма на терену.To bi bila najbolja stvar za nas sport da ove godine imamo jedan klub u LS a jedan u LE . Srbija bi to volela . To je zelja Srbije . Samo treba malo ozbiljnosti u upravama .
Или узрок новинарске аверзије према дербијима који нису првенствени па их рачунају као да се нису ни одиграли!Uzrok komsinicine averzije prema igranju na Uskrs i druge verske praznike
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/...n-rodjen-1946-na-pravoslavni-vaskrs-21-aprila
Aha ok a videcemo ako Zvezda udje u LS ili LE da li je dug smanjen od tih para ili je Vucic dao ? ? ?

I ne znam sto se vi bunite sto je Zvezda drzavni projekat sta ima lose u tome ? ? ? Pa i Bajern Minhen je drzavni projekat i sta sad jel treba navijaci nekog drugog nemackog kluba samo o tome da pricaju ?
I sta su Real i Barsa ako nisu drzavni projekti ? I Dinamo Zagreb isto ?
Ja bih voleo da se iscupate iz ovog haosa i da Iliev dobije nogu u dupe . Voleo bih da vam se vrati Zivkovic jer sa njim ste dosta jaci ali da vam ostanu i Alen Stevanovic i Nemanja Mihajlovic pa da moze da se rotira u napadu . Zelim vam i da Vlahovic ostane a Bozinov bi bilo dobro da ode ali samo pod jednim uslovom : da odma dovedete spica koji je ako ne bolji od njega onda makar tu negde jednakog kvaliteta .
U veznom redu ako ode Brasanac bice to dosta lose . Ovako ako on ostane , plus Everton , Jevtovic , Lukic , Kosovic onako sta znam opet bi to bilo slabo . Niste trebali da terate i Babovica i Ninkovica . Sad vam fali desetka .
E ali zato u odbrani imate prostora za veliki napredak sa oporavljenim Balazicom , sa Vulicevicem i Subicem ako ih vratite u prvi tim . Sta Bogosav nek greje klupu mlad je . Jovanovic i Gogua nek se nadmecu pa koji bude bolji neka igra . Ne znam . . videcemo . . bilo bi super kad biste usli u Ligu Evrope ali treba za tako nesto dobra uprava koja ce da povuce prave poteze .

Mihajlovic u Cuki, Andrija u Zvezdi... raspad
http://www.sportske.net/vest/domaci...bi-bio-veliko-pojacanje-za-zvezdu-260194.html
Od Vučka može Nešu Slinu dobiti za vratomAndrija je odbio Viljareal za 8 miliona i izgleda Lester za istu sumu al će zato rado preći u rupu da igra za "dođem ti" ...Koliko Jovica voli pare teško da od Tvorzana izvuče neki evrić...Jedino da mu Vučićevi iz budžeta republike daju blanko ček
Nista zatvaramo radnju.
Jos i Sasu Ilica da uvalimo u Surdulicu.
Od Vučka može Nešu Slinu dobiti za vratom
- - - - - - - - - -
On može u Čsk Pivaru ili Apatin...
On može u Čsk Pivaru ili Apatin...
Zivkovic dolazi u Zvezdu i primace godisnju platu od 800 hiljada evra hahahahahah
Joooojj kako biste samo poludeli kad bi se to desilo auuu hahahahah

Da,vi najbolje znate taj osecaj.Kao kad su kod nas presli Stojkovic i Kleo,jel da?
Sto se mene tice moze slobodno da predje.Nikada ga nisam ni voleo.
- - - - - - - - - -
Nego Sotire,sutra su izbori.Imas li tremu?![]()