ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U normalnoj ligi bi i Partizan gulio tu istu 4. ligu, kao i svi u Superligi, sem mozda Cukarickog.

Ma jel tako?
Pun mi je vise kofer prepostenog tima sa banovog brda koji po potrebi pusta kome treba i koji raznim malverzacijama i mahinacijama dolazi do zemljista. Kao ja ulozim pare pa drzava posle mora to da otkupi da mi vrati pare, a u medjuvremenu ja cu da zgrnem milione od prodaje igraca i svega toga, bas lepa racunica.

Ako neko igra kladionicu, to su onda igraci tog prepostenog tima, ponavljam, igraci.

To je to. Cim dobijemo malo prostora odmah druga prica. Oumaru mora kako zna i ume da se dogovori sa sobom jer protiv malo boljeg golmana ni taj jedan gol ne bi dao inace je odigrao odlicno ali umalo da mu to nista ne znaci. Zamahni kao da sutnes pa gurni loptu pored golmana i cusni je u mrezu valjda si svestan da si brz. Zabrinjava onaj promasaj...opomena u pravo vreme.
Odbrana je kriticna....kad smo mi protiv ovog plemena strepili i komesali se pri svakom njihovom ozbiljnom napadu onda me je strah da pomislim sta ce da bude protiv Steaue. Tu nesto ne stima, a prepostavljam da su u pitanju Cirkovic i Petrovic. Koliko god da je Petrovic dobro odigrao napred danas i imao tu asistenciju pozadi je bio kritican cak je jednom hteo da gurne loptu kroz noge prtivniku ispred naseg 16. Fabricio da se oporavi maksimalno i da se ne zuri sa njim da bude 101% spreman za Steauu jer nam treba neko ko zna sta treba da se radi kod protivnickih prekida Balazic ne moze sam, a tu smo veceras podbacili i jedini razlog sto nismo primili gol je bio taj sto ovi ne znaju da ga daju.
Brasanac se trudio bio nas najbolji igrac u prvoj utakmici i evo vratilo mu se. Treba nam jos jedan zadnji vezni u izmeni ne moze samo Ivan Petrovic da bude ta rezervna opcija iako izgleda ni njega ne racunaju mnogo ozbiljno. Jedva cekam da vidim kako ce Babovic da se snadje sa jednom stranom mozga protiv Steaue na sredini terena. Danas mu je sve dobro proslo....
Sve u svemu sigurna pobeda za max broj evro bodova i to je to. Sada Jagodina kuci pa onda Steaua, utakmica sezone broj 1.
Ove godine ulazak u grupe Lige Evrope donosi mnogo vise nego proslih godina, a o Ligi sampiona da ne pricam.....svim silama u Rumuniju.

Terza .....ko bre moze onog da shvati za ozbiljno!!!??? Covek se ponasa mafijaski prd ocima javnosti, dere se na konferenciji, nasao se prozvanim nesto........budala...covek koji je siguran u sebe da govori istinu ne vice onoliko kao retard, mlatara rukama i galami.....ocigledno je nervozan sto je procurila informacija pre utakmice pa su mnogi NEPLANIRANI uzeli novce na istoj....sada mu je verovatno neka druga mafija za vratom pa pandrca ne zna sta ce sa sobom i spremio konferenciju da se izivljava...
Krv ces bre da propisas dok ne ukrades titulu.....

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam kako vama, ali meni na 0:2 nije bilo svejedno, 6 gola se za cas prime :mrgreen:

Pored Brasanca, Zileta i Oumarua, meni je utisak dana golman Zivkovic. Ubacen je u 11 u pravo vreme, odlicno je uradio posao danas, i kad su odbrane i istrcavanja u pitanju, nije samo napucavao loptu vec je na presing prvo trazio slobodnog igraca (Jeftovica pre svega). Ovi Dila Goranci su slabi ali ih ne treba sad omalovazavati, kad smo se 2010. god. plasirali u LS zive nas je namucio Pjunik u drugom kolu, bila je sve vreme zestoka borba, dali nam gol u BG, a po kvalitetu nisu nista bolji bili od ovih. Samo strpljivo i korak po korak, verovatno do Steaue nema pojacanja, samo se nadam da nece biti ni povreda jer nam je tanak roster.

To je to. Cim dobijemo malo prostora odmah druga prica. Oumaru mora kako zna i ume da se dogovori sa sobom jer protiv malo boljeg golmana ni taj jedan gol ne bi dao inace je odigrao odlicno ali umalo da mu to nista ne znaci. Zamahni kao da sutnes pa gurni loptu pored golmana i cusni je u mrezu valjda si svestan da si brz. Zabrinjava onaj promasaj...opomena u pravo vreme.

Abubakar da je toliko rasan, ne bi se iz Belgije vraćao u JSL.
Ali on ima svojih kvaliteta.

Pitanje od 5 miliona evra za Milinkovica ce biti za nedelju dana: Da li uz Balazica upariti protiv Rumuna Fabricia koji je igrao samo prijateljske i izlazi iz povrede ili nejakog Cirkovica, koji mora da zasere dva puta na svakom mecu pa da onda pocne da igra?

Da sam na njegovom mestu ja bih uzeo pomoc pola-pola, pa bih vec protiv Jagodine isprobao brazilca, da vidim ima li tu stofa ili nema.

Iskustvo me uci da su nasi treneri ziherasi, pa verujem da ce on gurati Cirkovica kao manje rizicnu varijantu i ima da ubije samopouzdanje brazilcu skroz, tako da ima da mu napisemo sut kartu na zimu (isto je uradio i Stanoje gurajuci Rnu rizika pre Andersona, sto nas je protiv Samroka kostalo Lige Evrope).

Mogu da kazem da su me prijatno iznenadili bas svi igraci svojom igrom. Zivko Zivkovic je imao par lepih intervencija, jedno odlicno izletanje i nekoliko mirnih proigravanja u stilu bekova, bez panike i ispucavanja koja su svojstvena onog golmanu na drugoj strani. Balazic cvrst osim u jednom duelu kada je Vule morao da ocisti ispred njega i napadaca Dile. Vulicevic standardno dobar, Petrovic zapazen asistencijom i sa par prodora, Cirko... pa tu i tamo dobar, Babovic odlicno menjao strane dugim loptama (moram da ga pohvalim), Andrija ko Andrija bogotac, Brasanac opet jedan od najboljih plus sjajan gol, Bugarce nije los ima stofa ali mora jos da se uigrava sa ekipom dok mi je za oko zapala igra Oumarua koji odlicno igra duple pasove i izbacuje se u napad. Ako ovako nastave da igraju bice ovo odlicna ekipa. Jedva cekam derbi da ih rastavimo na vodonik i kiseonik.

14374957544567.jpg

Hahaha sprdnja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back