ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Seci uši, krpi dupe.
Aksentijević je jedini igrač u Partizanu koji može da trči ceo meč. Kakvo mi to pojačanje možemo da nađemo da je bolje od njega :roll:

To je jedino sto zna da radi...
Da se ne lazimo, decko je u defanzivi kanta...
Sad, slazem se da je premalo 2 miliona, ali ***...
Vidim da se po portalima pominje neki Madjar sto igra beka i stopera...
Madjar, Miljkoni i Paulj, malo li je na ovu skupocu? :mrgreen:

Ti si rekao da većina sprintera izgleda bolje od njega pa sam ja mislio da hoćeš da kažeš da su bolje građeni za sprint od njega. Na koji si izgled mislio? :think:
:mrgreen:

Ух. Тешка бре питања постављаш ноћас. :)

Болтов изглед, наглашавам изглед, значи чисто визуелни елеменат, не може никако да објасни његове добре резултате. Не добре него епохално добре. Он наравно изгледа увежбано, али има их и који изгледају и увежбаније, а кад сам рекао да су неки и боље грађени, мислио сам на чисто естетске стандарде о томе како мушкарци треба да буду грађени.

Дакле, може се рећи да нема ништа у Болтовим размерама тела што га чини изузетним пошто је сто посто сигурно да је могуће наћи још много људи са сличним антропометријским својствима који не би могли да постигну ни приближне резултате.

Чудно ми је то што си навео да неки доктори објашњавају његове резултате спрегом висине и експлозивности. Не бих да се правим паметан, ти људи сигурно знају шта причају, али сви знамо да експлозивност није Болтова врлина. Чак напротив, на последњим тркама је слабо стартовао јер се плашио да не "побегне" на старту па буде дисквалификован. И још, такође сви знамо да велика разлика коју Болт прави је у последњих 30- 40 метара, што такође нема везе са експлозивношћу.

Постоје неки фактори - својства крви, који су индивидуални, и који условљавају колико човек може да функционише под максималним оптерећењем. Колико знам, универзална горња граница тог напора је 15 секунди. Пишем ово не зато што мислим да је битно у Болтовом случају, него што хоћу да кажем да постоји мноштво разлога којима се може објаснити његова надмоћност, а да ниједан од тих разлога нијје видљив.

Могао бих још о овоме али се бојим да ме модератори не пребаце на пдф "атлетика". ;)

Болт је феномен и ниси одабрао добар пример. У теретани вероватно вежба подједнако као и сви остали, што значи да је супериоран из неког потпуно другог разлога. Осим тога, ако причамо о томе како је грађен, Болт је рђаво грађен. Већина спринтера изгледа боље од њега.

Ja bi rado bio tako lose gradjen. ;) Istina je da su ostali bolje gradjeni ali tu dodje jedna genetska stvarcica do izrazaja,a to je da sto je covek nizi ima manje poluge i lakse ce na sebe napakovati misicnu masu,zato Bodybuilderi prosecno budu visoki na takmicenju kao sto je Mr. Olimpija koje je najelitnije oko 175 cm...

p.s to su sad neke druge stvari,ono sto je bitno je da Smiljanic ne izgleda kao profi sportista ,dok je Bolt sav utegnut,puca od snage...

Ja bi rado bio tako lose gradjen. ;) Istina je da su ostali bolje gradjeni ali tu dodje jedna genetska stvarcica do izrazaja,a to je da sto je covek nizi ima manje poluge i lakse ce na sebe napakovati misicnu masu,zato Bodybuilderi prosecno budu visoki na takmicenju kao sto je Mr. Olimpija koje je najelitnije oko 175 cm...

p.s to su sad neke druge stvari,ono sto je bitno je da Smiljanic ne izgleda kao profi sportista ,dok je Bolt sav utegnut,puca od snage...

Нешто ми се чини да Смиљанићу не фали само утегнутост... :mrgreen:

Kakva je situacija oko Vermeza. Postoje li neke sanse da odjebe iz kluba u skorijem vremenu?

Koliko sam ja cuo, sve zavisi od Tromza...
Djura je kontaktirao Milanica, ali nesto ne verujem u tu pricu...
Mozda, ako ispadnu od Dinama...:think:

Ono sto sam citao po portalima i sto je vrlo verovatno, to je da Cika Glupi ima neku klauzulu po kojoj, ako ispusi u kvalifikacijama, ovi nasi ne moraju da mu plate za raskid ugovora...
Zato nije oteran kad smo pukli od Donjeg Srema...
Tromzo je prekretnica sezone...

Inace, Crni daj pivo za drustvo :mrgreen:

http://www.realzaragoza.com/noticias/29596

Babakure i zvanicno u Saragosi...:worth:
Srecno Kure, i da nam se nikad vise ne vratis...

Kad smo vec kod druge kuce :mrgreen:

Мохамед Забија: Немам где да се вратим

Фото-финиш прелазног рока у Партизану могао би да донесе крајње чудан епилог: да клуб напусти фудбалер који је на почетку летње пијаце најављен као огромно појачање.

Огрешио се Мохамед Забија више пута о клупску дисциплину, прекипело је и Владимиру Вермезовићу, не желе ни руководиоци црно-белих да толеришу његове несташлуке, наредних дана одлучиће да ли је разлаз са Либијцем најбоље решење или ће му опраштањем грехова указати другу шансу.

zabija3.jpg

Бивши нападач Ал Итихада и Ал Арабија уверава да је научио лекцију, међутим, јасно је и њему да ће трпити санкције.

– Схватио сам колико сам и где грешио, спреман сам да се суочим са последицама. Одговорност за поступке је искључиво моја. Крив сам, прихватићу било какву одлуку клуба. Само да се зна: пролазио сам кроз неупоредиво теже приватне и професионалне невоље, од којих тек за неке знате. Верујем да ћу превазићи и ову – делује уверљиво Забија.

Да ли је тачно да је, пре него што вас је Рогић удаљио с тренинга, свему претходио вербални сукоб, у коме вас је Лазар Марковић опсовао?

– Рогић је тренер, ја само играч, тако ствари морају да се поставе. Нисам својевољно изашао с терена, како је погрешно пренела већина медија, а о разлозима избацивања није време, ни место, да се говори. Секретар стручног штаба, Љубиша Ранковић, најбоље зна како сам се осећао, два месеца савршено је бринуо о мени.

А инцидент са Марковићем?

– Свака несугласица са терена заборави се чим уђемо у свлачионицу, јер смо тим. Моја је грешка што, ако је било, у фудбалу нормалних проблема, нису смели да се одразе на моје поступке, нити да таквим понашањем враћам на поверењу добијеном од два човека у клубу – не каже експлицитно, али је јасно да Забија мисли на пружену руку Тумбаковића и Вермезовића.

Да ли је тачно да сте тражили да идете?

– Носталгија је присутна, али, немам где да се вратим! Пренаглио сам, погрешио што сам проблеме покушао да решим евентуланим одласком. Само се питам - где?

http://www.zurnal.rs/2012/08/27/mohamed-zabija-nemam-gde-da-se-vratim/index.html

To je jedino sto zna da radi...
Da se ne lazimo, decko je u defanzivi kanta...
Sad, slazem se da je premalo 2 miliona, ali ***...
Vidim da se po portalima pominje neki Madjar sto igra beka i stopera...
Madjar, Miljkoni i Paulj, malo li je na ovu skupocu? :mrgreen:

Sta pricas covece ? Tacno da je decko defanzivno kanta, ali ima ofanzivne karakteristike kakve odavno nismo videli kod nasih igraca. Brzina, odlicna tehnika, fantastican centarsut

Koliko smo samo kukali zbog Cirkovica a sad nam ni Aksentijevic nije dobar

PS: A taj Madjar ce doci kao sto ce i Mesi da dodje. Dobro je neko napisao - ispascemo od Tromsa a onda ce Djura reci "Ne trebaju nam pojacanja, sasvim smo jaki za nasu ligu".

Sta pricas covece ? Tacno da je decko defanzivno kanta, ali ima ofanzivne karakteristike kakve odavno nismo videli kod nasih igraca. Brzina, odlicna tehnika, fantastican centarsut

Koliko smo samo kukali zbog Cirkovica a sad nam ni Aksentijevic nije dobar

PS: A taj Madjar ce doci kao sto ce i Mesi da dodje. Dobro je neko napisao - ispascemo od Tromsa a onda ce Djura reci "Ne trebaju nam pojacanja, sasvim smo jaki za nasu ligu".

Па ствар и јесте баш у томе што је то уствари тачно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back