Bolje jebenog Pantelu da smo angazovali sa sve slomljenom nogom. Sve je bolje od brace Scepovic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve nešto mislim da to nije onaj Partizan za koji navijam od kad sam naučio da izgovorim tu reč "Partizan". 
Nema gore stvari u sportu od optimizma bez pokrica, tu vrstu optimizma gledam 5 godina sa druge strane brda (najjaci su u novinama u izjavama a na terenu nula), sa Vermezovicem smo i mi to uveli, kao nadigrali smo maltezane (a nismo, narocito ne u BG), posle Kipra smo shvatili da smo bolji i da sigurno prolazimo, da AEL nece preci centar , da je na prvoj tekmi bilo vise dobrih nego losih stvari i slicno. Nije greh reci da nismo favoriti i da ce biti tesko proci kiprane, vise ulazu, imaju cvrste igrace, tesko primaju golove, ne obecavati suludo neke stvari jer se to obije o glavu kao bumerang. Sta ce sada reci, dokle ide ta maloumna demagogija... Pitati strucnjaka Vermezovica, kako je shvatio da je Ostojic na bazicnim pripremama na Tari (gde igraci nisu pipnuli loptu vec samo trcali i sticali kondiciju) pokazao da je igrac za Evropu i da nam stoper ne treba (kad je sposobni direktor Tumba ispustio Sulera za dz, a predsednik sa zmijom u dzepu nije hteo da kupi Bodurova). Dakle svako ko moze da izdrzi dril od 2 nedelje na planini i igra na poziciji stopera moze da igra u PFC!!!!!!!!!! Imam 31 godinu, redovno vezbam, probacu na zimu da se nametnem (i da vidim Dubai). Na kraju, da se vidi finansijska situacija u klubu, ulaz i izlaz za poslednje 4 godine, kako smo "uspeli" da nabudzimo budzet na 23 miliona evra godisnje a da placamo ove babe koje nemaju snage za posteno remplovanje sa prosecnim portugalcem sa Kipra. METLA DA RADI!!! Oduzio sam ali se puno cemera skupilo. Pozdrav!

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=08&nav_id=633372Vermez: Ne zameram igračima ništa
IZVOR. B92
Trener PArtizana Vladimir Vermezović istakao je da nema šta da zameri svojim igračima nakon eliminacije iz kvalifkacija za Ligu šampiona.
Srpski šampion poražen je od kiparskog sa dva puta po 1:0.
"Odavno jedna ekipa nije bila fizički superiornija u odnosu na drugu. Nemam šta da zamerim momcima, ponosan sam na njih. Znam da su dali maksimum ali nije bilo dovoljno, mladi su momci."
"Okrećemo se BSK-u, prvenstvo je prioritet, svoju šansu ćemo tražiti u Ligi Evrope", rekao je Vermezović.
Trener crno-belih je dodao da se nije obazirao na zvižduke sa tribina.
"Zviždala je grupa sa zapada, ne obazirem se na to. Momci su dali maksimum, vremena su se promenila, fudbal je otišao napred, a mi smo ostali ovde", rekao je Vermezović i dodao da je Babovića zamenio zbog navijača.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=08&nav_id=633372
Kao što sam očekivao, obraz ĐONČINA!!!
Ugušićeš se ti Vermezoviću u svojim govnima.

Htjeli ne htjeli, morate se svi pomiriti sa nekim stvarima. Možemo mi ovde da pričamo koliko hoćemo šta valja a šta ne, a njih tako kvalitetno boli neka stvar. Večeras se vidio kvalitet naših igrača. Prema tome, sastavljati ekipe, igrati se menadžera ovde je samo gubljenje vremena. Ko god da igra, isto nam se "vata. Za 120 minuta ne uradutu ništa konkretno a uz to izgubiti dva puta od ekipe koja ne napravi šansu dovoljno govori o našim zvjezdama koji vrijede 10 miliona eura i sl. Nas je izbacila duplo jeftinija ekipa. Ima tamo par interesantnih igrača i kaad vidim da su ih doveli za manje para, ngo što kod nas dolaze, onda sam mišljenja da ove što su doveli ovog Zabiju i slične treba u tvorza najmanje 5 godina.
Zakon o strancima menjati pod hitno. Pa nismo mi brazil pa da imamo talenata na hiljade
Tole hoce da zabrani sve strance da bi svoju decicu prodavao po Evropi! Tole odlazi!
"Odavno jedna ekipa nije bila fizički superiornija u odnosu na drugu. Nemam šta da zamerim momcima, ponosan sam na njih. Znam da su dali maksimum ali nije bilo dovoljno, mladi su momci."

A izjava "Okrecemo se BSK-u , prvenstvo je prioritet" sve govori![]()

jezivo..
Igrači Partizana mišljenja su da su dali sve od sebe, ali da nisu imali kvalitet i sreću da prođu dalje.
Ostojić misli da Partizan može da dođe do Lige Evrope.
"Naravno da možemo. Mislim da igra nije bila loša večeras", rekao je defanzivac crno-belih.