ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam gledao samo prvo poluvreme, nisam mogao sebe da kaznim i drugim, bolje je kada ne prenose pripremne tekme nego nam novinari isfiluju kako smo bili dobri. Salim se, ali ako oprostimo klincima na losoj igri, ne oprastam upravi i treneru na tome sto ne kupuju kvalitetnog stopera jer samo slep covek ne vidi da nam fali kao lebac nasusni!!! Ostojic ce igrati danas sa Ivanovim protiv Sturma ali je i on kao i decko Savic jos zelen i kostace nas kad tad rezultata, potpisujem. Imamo Bodurova na tacni za male pare, ne zajebavajte se sa postenim navijacima i kupujte!!!

Na osnovu dosadasnjih 4-5 utakmica na mene su pozitivan utisak ostavili sledeci igraci: Askovski, Brasanac, Sasa Markovic, Lovre, Sasa Ilic, Tomic, Stefan Scepovic, Lazar Markovic, Aksentijevic

Oko ovih igraca ce se verovatno i praviti prvi tim + Vukic, Volkov i Ninkovic

Od igraca odbrane samo je Askovski ostavio dobar utisak, svi ostali su odigrali katastrofalno. Pogotovu se to odnosi na Ivanova koji pravi pocetnicke greske a trebao bi da bude najsigurniji

Stefan Savic je definitivno veliki promasaj, ako ovako kiksa na utakmicama pred nula gledalaca sta mozemo da ocekujemo pred punim stadionom ?

Ne mozemo da donosimo neki generalni zakljucak, jer smo samo jednu utakmicu gledali, a ovo ostalo su sve bili dvominutni klipovi...
Kad prodju Sturm i Lokomotiva, mozemo da donesemo neki konkretniji stav...
Savic je mlad i nije spreman za seniorski fudbal...
Zato ga treba poslati na kaljanje u Teleoptik, da malo stekne iskustvo u seniorskom fudbalu...
Slazem se za Askovskog...

i Babic igra dobro

Stojkovic
Aksentijevic Ostojic Ivanov Volkov
Lovre Markovic/Brasanac
? ? ?
S. Scepovic

Ova trojka iza napadaca nam predstavlja najveci problem, ako Aksentijevic ode na krilo onda mislim da bi Miljkovic trebao na beka jer nam je odrbana busna a kad je takva trkaci nam najmanje trebaju, Knezevic, Babic, Tomic i L. Markovic mogu da igraju krila u rotaciji, a u sredini Vukic/Sasa Ilic/Ninkovic/Babovic,

mada mislim da cemo ovako zapoceti kvalifikacije

Stojkovic
Miljkovic Ostojic Ivanov Volkov
Lovre S. Markovic
L. Markovic Ilic Tomic
S Scepovic

A sto Lazar Markovic? Meni je on nikad gori. Sve me podseca na Tomica. Jedna polusezona super, posle nigde. Nadam se da gresim.

Lazar je juce odigrao dobro, probijao, igrao petom, sutirao ka golu...vidi se da ga je Vermez kolko-tolko preporodio u odnosu na Granta. E sad sigurno je da ce Markovic postizati manje golova jer je povucen na krilo, ali i tu igra dobro tako da nije neka steta

Poluvreme, gubimo 2:0

Citajte tekstualni prenos na sportalu, tu su mnogo objektivniji nego na sajtu Partizana

Uglavnom pise da odbrana pravi katastrofalne greske, svi redom - Stojkovic, Stankovic, Ostojic i Miljkovic

Tesko nama, ali tesko nama u Evropi. Punice nas ko stigne. Ja mislim da samo u 2 utakmice nismo primili gol, protiv Zarije i onih Milkovih amatera

253043_uzice02-tara-fkpartizan-zabija-foto-mcvetkovic_ff.jpg

"Lob sa 35 m? Pi..in dim care, pi..in dim..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back