ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odmah u prvu postavu!

Bice tesko veznjacima da se probiju u prvi tim. Mislim da ce i naredne sezone u veznom redu da dominiraju Vukic, Ilic, Babovic i Tomic. Nazalost. Za Kamaru nisam siguran, posto ga izgleda Vermez nesto ne mirise, s pravom. Dok ne prodaju Tomica i dok se Ilic ne penzionise, a trebao bi, tesko da ce biti vecih promena u veznom redu.

Poslednja izmena:
Pa da ti kazem to i nije lose posto nemamo levo krilo ali imamo 4 desna, ne znam i dalje ko ce nam igrati levo krilo, da li Sasa Ilic, da li Dzigi kome to nije prirodna pozicija, da li Markec, Babic mozda.. ne znam stvarno... a i koliko vidim njemu ce SS-a kojeg je Markovic igrao kod Stanojevica verovatno igrati Scepa mladji (mozda i Markec doduse), a prvog spica Scepa stariji, ili Mitrovic, ne znam za Zabiju, mozda mu i on bude drugi napadac.

Ako Tomic ode:

Stojkovic
Pauljevic Ostojic Ivanov Volkov
Lovre
Aksentijevic Vukic ???
Markec S. Scepovic

Glavne rotacije bi trebale biti na ovom centralnom/defanzivnom veznom gde ce ako ostanu igrati sigurno i Kamara, Babovic, Lola + S Markovic,
Aksentijevic sa Knezevicem i Markecom ako drugog napadaca budu igrali Zabija ili M Scepovic, Mitrovic sa S Scepovicem, Ninkovic sa Vukicem, a moguce da ce Ninkovic igrati levo krilo, mada na toj poziciji je Babic dobro odigrao samo sam malo skeptican da li je on dovoljno dobar za Ligu Sampiona, videcemo Mangu sta ce reci kad se vrati...Mozda cak i Askovski na krilu, dobro je odigrao, ili Volkov, obojica mogu igrati i beka i krilo
Mislim da smo izglupirali sa Zabijom jer koliko mi se cini on je vise prvi spic a ne SS (kao Markec sto je igrao iza M Scepovica kod Stanoja i Diarre kod Granta), tako da cemo na tom prvom spicu imati njega, S. Scepovica koji ce morati da se forsira jer je reprezentativac i Mitrovic...

Poslednja izmena:
Onaj ko igra krilo mora da igra na obe strane,nije ovo 19. vek pa da bira stranu...Stavi Knezevica na jadnu a Tomica na drugu pa nek se menjaju u toku igre,tako ce biti tezi za cuvanje a i bice njima lakse da igraju ako imaju mozga,moci ce da primenjuju iste fore na jednoj utakmici,prvo proda foru levom pa desnom beku...Inace ekipa sa 4 igraca(spic i trojica iza) a dva tako brza kao sto su Knezevic(koji mi se i dalje ne svidja ali bar ima brzinu u odnosu ne vecinu) Markovic pa uz njih Tomic i Scepovic u spicu je odlicna za nase uslove a i za LE...ALI nema sanse da ne igra S. Ilic,Vukic i Babovic,od njih trojice dvojica igraju u postavi...a to moze da bude hendikep za ekipu...Ja bi poslao u penziju ili bi prodao Babovica,Ilica i Vukica i pustio decu da igraju,za godinu dana bi pravili cuda...

Kamara i Lovre dva vezna a ispred njih...
Markovic,Tomic,Knezevic,Babic,Ninkovic,Aksentijevic,Volkov isto moze i treba da igra levo...Bili bi za dve sezone ekipa za LS!

Pa da ti kazem to i nije lose posto nemamo levo krilo ali imamo 4 desna, ne znam i dalje ko ce nam igrati levo krilo, da li Sasa Ilic, da li Dzigi kome to nije prirodna pozicija, da li Markec, Babic mozda.. ne znam stvarno... a i koliko vidim njemu ce SS-a kojeg je Markovic igrao kod Stanojevica verovatno igrati Scepa mladji (mozda i Markec doduse), a prvog spica Scepa stariji, ili Mitrovic, ne znam za Zabiju, mozda mu i on bude drugi napadac.

Ako Tomic ode:

Stojkovic
Lovre
Aksentijevic Vukic ???
Markec S. Scepovic

Glavne rotacije bi trebale biti na ovom centralnom/defanzivnom veznom gde ce ako ostanu igrati sigurno i Kamara, Babovic, Lola + S Markovic,
Aksentijevic sa Knezevicem i Markecom ako drugog napadaca budu igrali Zabija ili M Scepovic, Mitrovic sa S Scepovicem, Ninkovic sa Vukicem, a moguce da ce Ninkovic igrati levo krilo, mada na toj poziciji je Babic dobro odigrao samo sam malo skeptican da li je on dovoljno dobar za Ligu Sampiona, videcemo Mangu sta ce reci kad se vrati...Mozda cak i Askovski na krilu, dobro je odigrao, ili Volkov, obojica mogu igrati i beka i krilo
Mislim da smo izglupirali sa Zabijom jer koliko mi se cini on je vise prvi spic a ne SS (kao Markec sto je igrao iza M Scepovica kod Stanoja i Diarre kod Granta), tako da cemo na tom prvom spicu imati njega, S. Scepovica koji ce morati da se forsira jer je reprezentativac i Mitrovic...

Vermez je rekao da Markeca ne vidi kao napadaca, dakle Markec ce igrati na mestu tih znak pitanja a u napadu Mitrovic kad se vrati

Ajd da krenemo ispocetka. Zna li se uopste koju ce formaciju forrsirati Vermez? Da li ce imati dve varijante, ili ce igrati samo jednu?

Vermezovićeva taktika je 4-2-3-1...To je igrao i u prethodnom mandatu, a to će i sad da forsira.
Možda će u domaćem prvenstvu ubacivati drugog napadača...ali za Evropu je sigurno da će igrati 4-2-3-1.

Teško je sad nagadjati ko će biti u prvih 11...pre svega zbog velike gužve u sredini terena i neizvesnog statusa pojednih igrača...poput Tomića i Kamare.

Babović skoro sigurno ostaje.
Ja se samo nadam da ga Vermez neće stavljati na desnu stranu kao Stanojević...jer je na toj poziciji on beskorisan i muka je gledati ga.
S druge strane...kad igra u sredini, tog nekog centralnog veznog...onda i može nešto uraditi. Čak je i po levoj strani upotrebljiv.

Vermezovićeva taktika je 4-2-3-1...To je igrao i u prethodnom mandatu, a to će i sad da forsira.
Možda će u domaćem prvenstvu ubacivati drugog napadača...ali za Evropu je sigurno da će igrati 4-2-3-1.

Teško je sad nagadjati ko će biti u prvih 11...pre svega zbog velike gužve u sredini terena i neizvesnog statusa pojednih igrača...poput Tomića i Kamare.

Babović skoro sigurno ostaje.
Ja se samo nadam da ga Vermez neće stavljati na desnu stranu kao Stanojević...jer je na toj poziciji on beskorisan i muka je gledati ga.
S druge strane...kad igra u sredini, tog nekog centralnog veznog...onda i može nešto uraditi. Čak je i po levoj strani upotrebljiv.

Babovic je zadnju prijateljsku igrao u sredini, kao ofanzivni vezista, i bio jedan od najboljih u timu...
Lovre je pokazao da je tata i vec sad ima zacementirano mesto u startnih 11...
Samo je pitanje ko ce uz njega tu, jer se sa Kamarom jos uvek nista ne zna...
U napadu je Scepa stariji pokazao kvalitet, jako dobro se otvarao, dao gol, lagano ulazio u sanse...
Ono sto mene najvise brine, to je odbrana...
Miljkovic je najverovatnije prva opcija za desnog beka, dok je na levoj strani Volkov u prednosti, obzirom da se skoro Lazevski oporavio od povrede, a tu je i Askovski...
Stoperi su ocaj: muceni Vojislav je rupa na kub, Ivanovu treba dobar parnjak, jer zna da kiksne, a Ostojic i Savic su isuvise mladi i neiskusni za Evropu...
Mojsov bi bio tezak promasaj i time bi pokazali da se rukovodimo devizom "daj sta das"...
Em sto je govedo od igraca, covek je spor kao baba i sa njim i Ivanovom, prepisavali bi nas samo tako...

Stojkovic
Lovre
Knezevic Vukic Jojic
L. Markovic Scepovic

po meni bi ovo bilo najidealnije, iako tu imamo jos dosta odlicnih rotacija tipa Aksentijevic, Askovski, F. Markovic, Babic, Sasa Markovic, M Scepovic, Zabija, Mitrovic, Ninkovic, Sasa Ilic..Za Tomica i Kamaru se jos nista ne zna, mada meni deluje kao da ce ostati obojica... imamo gomilu igraca i 90% njih su mladi i talentovani i trebaju im utakmice a ocigledno da npr Mitrovic, F. Markovic, Askovski (ili Babic), mozda cak i Ninkovic... nece ni videti prvi tim... Nadam se da Vermez ima resenje.. koje naravno nije prekomendovanje vecine njih u Teleoptik.. Jojic je vec sazreo i odlican nam je na levom krilu gde inace nemamo nikog drugog osim njega i Babica, tu negde mozda i Askovski koji moze da igra na krilu..

Inace nadam se da je Stojke popravio formu u odnosu na kraj prosle sezone kod Granta.. ako nije tesko nama, velika greska je prodaja Mladena Bozovica, ubedljivo najboljeg golmana Partizana posle Ivice Kralja, i to za neke bedne pare, u Madjarsku..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back