FK Partizan 2023/2024

у поседња три кола три пута намештен прелаз из 2 у 1 или из 1 у 2 од стране Партизана, бар да ћутите више него биће опет нарицање, :mrgreen: :per:

Pogledajte prilog 1411768
Pogledajte prilog 1411769
Pogledajte prilog 1411770

П С да се разумемо не кукакамо драго ми је, хвала и оном другом најогавнијем клубу на свету за који навија уз Партизан "персона" Жељко Пантић, хвала још једном 🍻🍻🍻 :vatromet:

Pogledajte prilog 1411772
Ко још намешта прелаз у стотом минуту!?

i vi i Real Madrid (vi 3 kola u obilje penala a oni poslednja 2 u Madridu prosle nedelje Hetafe u 95 minutu,
znači nisu prelazi slučajno tri utakmice ste tako odigrali :per:
Пусти ти Реал Мадрид, какве везе он има са Партизаном, имаш прелаза колико хоћеш у свакој лиги у Европи.
Питао сам како се то намешта прелаз у стотом минуту, шта да је Натко промашио, шта би било.Шта би било да је судија признао регуларан гол уместо да га поништи?Ајмо мало мождане вијуге.....

Седам кола, пет пенала и три аутогола!Вучићева Стеауа.Коментар?

Пусти ти Реал Мадрид, какве везе он има са Партизаном, имаш прелаза колико хоћеш у свакој лиги у Европи.
Питао сам како се то намешта прелаз у стотом минуту, шта да је Натко промашио, шта би било.Шта би било да је судија признао регуларан гол уместо да га поништи?Ајмо мало мождане вијуге.....

Седам кола, пет пенала и три аутогола!Вучићева Стеауа.Коментар?
Kakav im je penal dosuđen protiv NP. Pa sklanjalica protiv Vojvodine. Trebaju se opravdati milioni uloženi u izraelskog Murinja.

20230918_110718.jpg

Ма чисти пенали оба, уз поништен регуларан гол Партизана и још један црвени за Радник.
Боље прво полувреме, у другом изменама дилетант на клупи само направио горе и игра нам се распала.

И не надајте се оваквом суђењу у дербију са вучићевцима, ово је оправдање за крађу која ће уследити тада.

penal nije bio... dobro pogledaj
https://youtu.be/tRowc5ilXWg?si=toZyB9xxAeZKEA9T
Pogledaj dobro snimak pri kraju vidjeces d a igrac Partizana broj 3 rukama je odgurnuo igraca Radnika broj 14 koji gurnut inercijom ide na igraca broj 11 ..tako d a je trebao biti faul za Radnik a ne penal,nejasno je zasto su iz var sobe gledali moguci ofsajd kad je problem bio dal je igrac Partizana broj 11 odgurnut pri skoku od igraca 14 koji je opet bio prvi gurnut rukama (lijepo s e vide ruke igraca Partizana broj 3 na igraca broj 14 i to guran od strane istog)..Ovdje je ostecen Radnik i igrac broj 14 koji je dobio i crveni..--Slika ta postavlejena ne pokazuje pravu situaciju..

Penali su regularni, medjutim kako se doslo do toga da se cupas protiv Radnika je pitanje za genija Dukija prepostenog i karakternog.
Regularni kako da ne... Da ti nije AV rod mozda? Ljudi koji su u fudbalu mnogo vise nego ti se smeju na obe situacije... Da je neko pametan sudiju koji je sudio sinoc i onog sa Banovog brda bi kaznili da vise ne sude superligu.

ne pratim ovaj cirkus od lige gde se prvak zna unapred ali pogledam snimke tj izveštaje sa utakmica
drugi penal čist ko suza
treći penal nije bio.. naš igrač gura plavog na Saldanju i ovaj onda pada
poništen nam je čist gol u prvom poluvremenu

ono Zvezdi što je suđen penal u subotu jbt je komedija..naravno da ih nije sramota pošto oni za sram odavno ne znaju..
nadam se da će sutra da prime 7 komada najmanje i da će cela Evropa da im se smeje..

Да се ја питам сваки пенал досуђен за нас треба испуцати на трибине без обзира на резултат, када је првенство лакрдија онда нека буде до краја.
Da ne ponavljam ono sto pissem godinama.
Partizan je UVEK imao lopuze u upravi kao i Zvezda, nista novo.
Ali situacija u klubu NIKAD nije bila gora otkad ja pamtim.
A pamtim zbog profesije od 1998. godine.
Stariji mi kazu da ni u najcrnjim danima u ex YU nije bilo ko sad.
U takvoj situaciji titula ne znaci nista.
Evropa takodje, ako ce da te puni ko stigne sa 5 ili visse..a hocce videli smo.
Planski je sruseno sve dobro sto je pravljeno i sada ostade samo ljustura.
Ja se uopste ne zaiebavam kad kazem da me NE ZANIMA ishod derbija niti sezone.
Dok ne bude sredjeni sistem napretka nema a to je u OVAKVOJ Srbiji nemogucce.

ne pratim ovaj cirkus od lige gde se prvak zna unapred ali pogledam snimke..
drugi penal čist ko suza
treći penal nije bio.. naš igrač gura plavog na Saldanju i ovaj onda pada
poništen nam je čist gol u prvom poluvremenu

ono Zvezdi što je suđen penal u subotu jbt je komedija..naravno da ih nije sramota pošto oni za sram odavno ne znaju..
nadam se da će sutra da prime 7 komada najmanje i da će cela Evropa da im se smeje..
Njih boli duppe ko ce da im se smeje.
Uprava ce da mazne sto mzze dok mozze kao i uvek.
Isto je i sa Partizanom.
Znam sta pissem.

tako je.. sramote se svake godine u Evropi ali SNS sendvičarima tkz Delijama je najvažnija stvar u životu da su bolji od Partizana
Samo gledaj poslednjih godinu dana.
Pre samo godinu dana Partizan je DVA PUTA pobedio Keln.
Odigrao DVE ravnopravne utakmice sa Nicom.
Usledilo je ono cuveno prolecce po zadatku...
zato je Petric dao ostavku a ne zbog zdravlja, to je zvaka za javnost.

Ja sam, mozda sam vecc pisao, sportski novinar od 1998. godine.
Prenosio sam sa lica mesta derbija broj im se ne zna.
Evo i sad jure moji za ovaj sledecci a meni se prvi put ne ide.
Cirkus u najavi...ne gleda mi se to.

msm da je Savo poslednji trener koji je radio za Partizan.. svi ostali su treneri sa zadatkom da nas ukanale još više
ne moze trener d a uradi kad uprava kupuje skart igrace,pa pogledaj samo odbranu nema je ,zato su i primili od danaca 6 komada ,par igraca i nekako a tim je uzas i pod hitno treba one smjeniti u interesu fudbala i samog Partizana ...Ovaj sastav igraca d a vodi M
urinjo jedva d a bi pobjedio ...Zalosno ...Grobari istrajte jer ova uprava je glavni krivac za sve sto s e tice Partizana

ne moze trener d a uradi kad uprava kupuje skart igrace,pa pogledaj samo odbranu nema je ,zato su i primili od danaca 6 komada ,par igraca i nekako a tim je uzas i pod hitno treba one smjeniti u interesu fudbala i samog Partizana ...Ovaj sastav igraca d a vodi M
urinjo jedva d a bi pobjedio ...Zalosno ...Grobari istrajte jer ova uprava je glavni krivac za sve sto s e tice Partizana

predugo traje ova zahebancija sa Partizanom ... ipak cu da pocnem da navijam za svoje doope
sto je sigurno sigurno je ono me makar nece nikada prodati

mene sramota sto VOLIM PARTZAN ... ovo je vec za Riplija kako providno namestaju.

ne da necu da ga gledam nego ni da mi plate ne bih sebe mucio koliko brukaju "slavno ime"

odoh sa teme sramota me je bilo sta drugo da pisem. ovo nije ni p od Partizana koji sam uvek bodrio

:(

Da. Dovukli su kojekakve cirkuske tutubane da igraju štele za kladionice. Nekad im odgovara da puknu od nekih seljobera, nekad kao neki cirkuski preokret providan iz aviona, sve u dogovoru sa kladionicama. Tragedija je koliko je sve providno i šta su napravili od mučenog Partizana.

Back