FK Partizan 2023/2024

"Црвљена Дзвезда ће бити шампион ако првенство буде регуларно"

Јел тако ?

mene sramota sto VOLIM PARTZAN ... ovo je vec za Riplija kako providno namestaju.

ne da necu da ga gledam nego ni da mi plate ne bih sebe mucio koliko brukaju "slavno ime"

odoh sa teme sramota me je bilo sta drugo da pisem. ovo nije ni p od Partizana koji sam uvek bodrio

:(

Никад ниси ни био партизановац ни ти ни теби слични. Мене је срамота што си се уопште представљао као партизановац. Ајде сјаши с теме онда

penal nije bio... dobro pogledaj

https://youtu.be/tRowc5ilXWg?si=toZyB9xxAeZKEA9T
Pogledaj dobro snimak pri kraju vidjeces d a igrac Partizana broj 3 rukama je odgurnuo igraca Radnika broj 14 koji gurnut inercijom ide na igraca broj 11 ..tako d a je trebao biti faul za Radnik a ne penal,nejasno je zasto su iz var sobe gledali moguci ofsajd kad je problem bio dal je igrac Partizana broj 11 odgurnut pri skoku od igraca 14 koji je opet bio prvi gurnut rukama (lijepo s e vide ruke igraca Partizana broj 3 na igraca broj 14 i to guran od strane istog)..Ovdje je ostecen Radnik i igrac broj 14 koji je dobio i crveni..--Slika ta postavlejena ne pokazuje pravu situaciju..
Pa dobro

Za cigane je do sad minimum 30 puta vise sviran nepostojeći penal (i kad padnu na 18 m) pa ne kmecite tolko

Tesko je igrati u aparthejdu kada su ti ruke vezane ali zadovoljan sam kada vidim koliko se nerviraju sto je Partizan dobio posle 0-2, iznervirali su se na kvadrat do te mere da traze proteste, smene Surbatovica koji je veliki zvezdas i hitan sastanak sa Dzajicem i Nedimovicem, mozes misliti koji su to debili. Pratim pre neki dan Terzica i kaze kako je njima ukradena titula 2017 i prica takve gluposti a Partizan tada imao odlican sastav sa Leonardom, Evertonom, Tavambom i Djurdjevicem i zna se koji su bili pritisci na klub da odustane od titule. Takva drskost i bezobrazluk nije vidjena odavno i ja prvi nisam neki ostrasceni navijac Partizana ali me iritira ovakva kolicina bezobrazluka koja je prisutna da samo jedan tim treba da postoji i ti navijaci Zvezde kada ih citas sta pisu, pa onda pomislis ako ti ljudi tako pisu kakav je njihov obraz i moral pa oni to sve primenjuju i u licnom zivotu i gaze preko mrtvih da bi dosli do cilja, u krajnjoj liniji ja da se pitam, istupio bi iz lige dok je ovaj rezim pa neka igraju sami ali ponavljam Partizan igra sa zavezanim rukama, sa trenerom amaterom, bez uprave, vodi ga Vazura, navijaci bojkotuju i opet se drzi i to je ono nesto da kazes seme otpora i prkosa, iako su zgazeni, bore se i to mi je drago.

Милиони им се само сипају у клуб, довели су тренера ког су хтели, играче које год су хтели, Партизан је на конопцима пред тоталним нокаутом и све је њима подређено и у савезу и у лиги, све, све, све, мењају се правила кад њима одговара......и опет показују страх и несигурност, опет стрепе да се не понови 2017-а

Tesko je igrati u aparthejdu kada su ti ruke vezane ali zadovoljan sam kada vidim koliko se nerviraju sto je Partizan dobio posle 0-2, iznervirali su se na kvadrat do te mere da traze proteste, smene Surbatovica koji je veliki zvezdas i hitan sastanak sa Dzajicem i Nedimovicem, mozes misliti koji su to debili. Pratim pre neki dan Terzica i kaze kako je njima ukradena titula 2017 i prica takve gluposti a Partizan tada imao odlican sastav sa Leonardom, Evertonom, Tavambom i Djurdjevicem i zna se koji su bili pritisci na klub da odustane od titule. Takva drskost i bezobrazluk nije vidjena odavno i ja prvi nisam neki ostrasceni navijac Partizana ali me iritira ovakva kolicina bezobrazluka koja je prisutna da samo jedan tim treba da postoji i ti navijaci Zvezde kada ih citas sta pisu, pa onda pomislis ako ti ljudi tako pisu kakav je njihov obraz i moral pa oni to sve primenjuju i u licnom zivotu i gaze preko mrtvih da bi dosli do cilja, u krajnjoj liniji ja da se pitam, istupio bi iz lige dok je ovaj rezim pa neka igraju sami ali ponavljam Partizan igra sa zavezanim rukama, sa trenerom amaterom, bez uprave, vodi ga Vazura, navijaci bojkotuju i opet se drzi i to je ono nesto da kazes seme otpora i prkosa, iako su zgazeni, bore se i to mi je drago.
Браво одлична анализа.... иначе баш су забавни ови звездаши...... машу на полуврему тамо неком ловом оним шеицима ситијевцима..... док овде код нас оно су ти шеици..... само се сипа без икаквог обзира у звезду не само у фудбал.... док се партизан опструира....... лицемери на квадрат....... и онда они као машу некоме за лову...... бљак :bljuc:..... постали су толико осиони да их више није брига шта причају сада лажу отворено...... не би ме чудило да сада после ова два домаћа пораза опет неког доведу......

Једна порука тамо звездашима ми је избрисана......да видим да ли ће и овде...... један вођа један клуб.....:zelenko3: ..... нешто ми позната та парола од негде.....;)

Уместо досадашњег председника судијске комисије осведоченог гагарана поставили су другог, Дејана Сантрача, такође проверен цигански кадар.
IMG_20230921_143016.jpg

То је епилог јучерашњег протесног саопштења Терзе мађије његовом председнику ФСС познатог као пољски млекар, постављеног од стране истог човека да краде као и њега што је поставио, а све како би контигент распалих светосаваца без бриге узео још једну лоповску титулу.
Screenshot_2023-09-21-13-53-19-450_com.facebook.katana-edit.jpg

Pogledajte prilog 1414195

Ostoja Mijailović,provereni ciganski kadar.
Тај је нижеразредни страначки апарачик под командом циганског кадра.И ради шта му се каже, задужује Партизан док га не угаси.
Како објаснити другачије да му АВ тера играче из клуба а он се сакрио у мишију рупу и не дише.

Као друго, ово је тема о фудбалу, а ту лоповска циганија оргија још одавно, и то јавно и тиме се хвали.

Тај је нижеразредни страначки апарачик под командом циганског кадра.И ради шта му се каже, задужује Партизан док га не угаси.
Како објаснити другачије да му АВ тера играче из клуба а он се сакрио у мишију рупу и не дише.

Као друго, ово је тема о фудбалу, а ту лоповска циганија оргија још одавно, и то јавно и тиме се хвали.
Vidimo kako AV tera igrače iz kluba,to je jasno...aparthejd :ok:
Vidimo i da ne pomažete uplatama "nižerazrednom stranačkom apardžiku" ali i to je jasno...aparthejd :ok:
A onda taj isti "nižerazredni stranački apardžik" koji je u sprezi sa AV doveo Obradovića i sastavio višemilionski tim (a bili pred gašenjem) krenuli ste da mu se divite na snalažljivosti,takvoj da je uspeo i jednog okorelog cigana da privoli da "zaboravi ružnu prošlost" pa mu je dodeljena za vernost funkcija sportskog direktora a sve to začinili uspelom akcijom ujedinjenja grobara pod krov Grbovićeve Arene da vam se divi cela Evropa i svet...aparthejd :ok:

Razlika izmedju Sitija i Zvezde u platama igraca je od prilike srazmerna razlici izmedju Zvezde i nekog prosecnog tima iz nase lige ,jedino sto Sitiju nije potreban nepostojeci penal , izmisljeni crveni i nadoknada od 12 minuta da bi okrenuo protivnika,niti da neki funkcioner Sitija uapda u svlacionicu sa gorilama i preti igracima Zvezde..niti da dan nakon izgubljenog meca trazi i dobije smenu sudijske komisije i da postave svog coveka koji ce jos ostrascenije uticati da se svira po potrebi i nekoliko onakvih penala kao protiv Cukarickog.

Mnogo su tu vece dublje i drasticnije razlike od samog budzeta ,plata igraca itd.. pristup postenje ,vitestvo to je nesto sto je Zvezda u poslednjih 10 godina totalno izgubila.

Screenshot_2023-09-22-22-06-12-002_com.facebook.katana-edit.jpg

Мучимо се са најгорим клубовима у лиги што је одраз неспособности тренера, уз то нас и краду што је одраз циганске државе, лиге, судија, медија.

Сад сам слушао (на послу, јер МОРАМ) изјаву Дуљаја.
Каже "честитам тренеру противника, одлично је спремио екипу"...
Па додаје "тачно су знали како играмо"...
:fdlan::fdlan::fdlan:
Па наравно, билммезу ниједан, да су знали, као да је то тајна не знам каква.
А ваша скаутинг служба ништа?
И оно што ме увек избије из ципела...увек, али УВЕК бивши Партизанов играч је проблем.
Те овај нам дао два гола, те онај бранио сјано, те овај непрелазан на штоперу...
Где је бре ЋУТАЊЕ И РАД? Кад већ имаш околности какве имаш...ћути и ради.
Па ови, бре, да им се, не дај Боже, деси што и Ренџерсима у Шкотрској, они би се УГАСИЛИ.
А људи ћутали, лепо радили, чекали да се врате, дочекали, па Европа, па четвртфинале прошле сезоне.
Ови билмези НИШТА - без плана, без воље, без жеље...
Ма, и кад би имали 15 бодова више на крају јесени од Звезде, опет би изгубили титулу, то се зна.
Али, очигледно да о будућности нико не размишља...

Back