No Respect
Domaćin
- Poruka
- 4.529
E to vam je partizanJedan kaže: "Penali su regularni..." pa odmah drugi za njim: "cirkuski preokret providan iz aviona..."

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
E to vam je partizanJedan kaže: "Penali su regularni..." pa odmah drugi za njim: "cirkuski preokret providan iz aviona..."
mene sramota sto VOLIM PARTZAN ... ovo je vec za Riplija kako providno namestaju.
ne da necu da ga gledam nego ni da mi plate ne bih sebe mucio koliko brukaju "slavno ime"
odoh sa teme sramota me je bilo sta drugo da pisem. ovo nije ni p od Partizana koji sam uvek bodrio
![]()
Pa dobro
penal nije bio... dobro pogledaj
https://youtu.be/tRowc5ilXWg?si=toZyB9xxAeZKEA9T
Pogledaj dobro snimak pri kraju vidjeces d a igrac Partizana broj 3 rukama je odgurnuo igraca Radnika broj 14 koji gurnut inercijom ide na igraca broj 11 ..tako d a je trebao biti faul za Radnik a ne penal,nejasno je zasto su iz var sobe gledali moguci ofsajd kad je problem bio dal je igrac Partizana broj 11 odgurnut pri skoku od igraca 14 koji je opet bio prvi gurnut rukama (lijepo s e vide ruke igraca Partizana broj 3 na igraca broj 14 i to guran od strane istog)..Ovdje je ostecen Radnik i igrac broj 14 koji je dobio i crveni..--Slika ta postavlejena ne pokazuje pravu situaciju..
Браво одлична анализа.... иначе баш су забавни ови звездаши...... машу на полуврему тамо неком ловом оним шеицима ситијевцима..... док овде код нас оно су ти шеици..... само се сипа без икаквог обзира у звезду не само у фудбал.... док се партизан опструира....... лицемери на квадрат....... и онда они као машу некоме за лову...... бљакTesko je igrati u aparthejdu kada su ti ruke vezane ali zadovoljan sam kada vidim koliko se nerviraju sto je Partizan dobio posle 0-2, iznervirali su se na kvadrat do te mere da traze proteste, smene Surbatovica koji je veliki zvezdas i hitan sastanak sa Dzajicem i Nedimovicem, mozes misliti koji su to debili. Pratim pre neki dan Terzica i kaze kako je njima ukradena titula 2017 i prica takve gluposti a Partizan tada imao odlican sastav sa Leonardom, Evertonom, Tavambom i Djurdjevicem i zna se koji su bili pritisci na klub da odustane od titule. Takva drskost i bezobrazluk nije vidjena odavno i ja prvi nisam neki ostrasceni navijac Partizana ali me iritira ovakva kolicina bezobrazluka koja je prisutna da samo jedan tim treba da postoji i ti navijaci Zvezde kada ih citas sta pisu, pa onda pomislis ako ti ljudi tako pisu kakav je njihov obraz i moral pa oni to sve primenjuju i u licnom zivotu i gaze preko mrtvih da bi dosli do cilja, u krajnjoj liniji ja da se pitam, istupio bi iz lige dok je ovaj rezim pa neka igraju sami ali ponavljam Partizan igra sa zavezanim rukama, sa trenerom amaterom, bez uprave, vodi ga Vazura, navijaci bojkotuju i opet se drzi i to je ono nesto da kazes seme otpora i prkosa, iako su zgazeni, bore se i to mi je drago.
Ma ..... moj nema.Klub nema 50.000 evra da uplati ni prvu ratu za golmana. Neko za dan potrosi 10 miliona neko nema ni 50 hiljada....
Тај је нижеразредни страначки апарачик под командом циганског кадра.И ради шта му се каже, задужује Партизан док га не угаси.
Vidimo kako AV tera igrače iz kluba,to je jasno...aparthejdТај је нижеразредни страначки апарачик под командом циганског кадра.И ради шта му се каже, задужује Партизан док га не угаси.
Како објаснити другачије да му АВ тера играче из клуба а он се сакрио у мишију рупу и не дише.
Као друго, ово је тема о фудбалу, а ту лоповска циганија оргија још одавно, и то јавно и тиме се хвали.
Пада све ниже и ниже.