FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ga onda klinac od koga je malte ne dupli starij na samari.
Zvezda i cigani u jednoj (adekvatno sklepanoj) rečenici.

Nego, nije iznenađenje da smo izgubili u ovim okolnostima (još jednom pozdrav za Asana i njegovu kevu), ne čudi ni da su cigani neki trofej uzeli na penale ili izveli neki trik iz šibicarsko-buvljačkog repertoara koji im je svake godine sve veći, a naročito sa Dekijem alfa-ljakseom...

Iznenađuje samo neka autističnost (kod oba tima). Derbi je rat u svakom smislu. Ne zanima nas fudbalska predstava, međusobno poštovanje i uopšteno - dosada. Bez poziva na nasilje naravno, u derbiju mora da se vidi želja za trofejem, koliko i mržnja prema ciganima, naročito kada, ono jedini u svetu, doživljavaju renesansu u ovo us*ano vreme. Ne iznenađujuće.

Previše demotivisan meč za priliku da se rekorderki i njenom makrou uvali jedan pozamašan 🖕 Možda zbog publike, ko zna...

Игноришите провокаторе, сви они добро знају на чијим крилима се ова данашња Звезда уздигла и мени лично то не смета пуно, то је њихова идеологија од кад постоје, али ми смета што Партизан није свој на своме јер да је Партизан свој на своме и да није саботиран од стране управе и овог квази-тренера не би Звезди много помогло што имају читаву државу иза себе. Сваке друге сезоне би се дешавала "2017-а"......а овако док смо избушени изнутра они могу да испуне све што су замислили у домаћим оквирима. Ипак, Београд није Софија, није Сплит, Партизан није Левски, није Хајдук....шта год да му раде и колико год да га урушавају Партизан је озбиљна институција и он ће да се уздигне на крилима омладинске школе и јединственог спортског центра у овом делу Европе. Тако да докле год имамо у власништву сву ту инфраструктуру имамо и потенцијал да се уздигнемо. Кад нам буду одузели и инфраструктуру кроз разне марифетлуке е онда треба да знате да је готово....а до тада ћераћемо се још. Не сумњам да се иде ка томе да се Партизан исели са аутокоманде и да остане без СЦ Телеоптик. Но то је мало тежи посао од саботирања спортског сектора.

Ne p
Buraz nije vam Vucic kriv sto ne mozete ni namjestenu utakmicu da dobijete...da je stanoje bio mjesto dekija nebi uspeo ovako da sabotira ekipu...jesi vidio kako SE svo vrjeme tokom penala deki keberio iz fazona ****** mi cemo ovo dobiti 🤣🤣🤣 a nismo SE tako dogovorili...(meni je savest vista sve Sam uradio sto Sam mogo u pm samo da ja josh udjem s.klupe I zabijem auto gol)
Nije vam Vucic kriv sto vam je kapiten ispao najveci glupson kazhe silujete me dobijamo penale pa ga onda klinac od koga je malte ne dupli starij na samari...josh da SE zgrazhavamo na ono gobeljino pa jesi Sam reko da te guze 🤣🤣🤣 brate iskreno cojeku je neprijatno da VAS podjebava kad vidi koliko SE provaljujete...ova najnovija teza sa Jojicem kao trojanskim konjem je najbolje bice da je I njega Vucic ubacio
Ne pricaj gluposti.

Dok hunta lopovska vucko, terza interpolov begunac ne padnu uz nama nametnute komunjare vucelu, neka vas tamburaju i siptari crni!

Sad produzi sa nase teme nemas tu sta da trazis.

Tebi licno svako dobro.

Zanimljivo je koliko je ta Stojkovićeva izjava uzeta iz konteksta i kako su je Vučkovi medijski dupeljupci preneli kao "Silujte me ako ne osvojimo kup" u smislu da on ponižava Zvezdu i toliko je siguran u pobedu Partizana da prihvata da ga igrači Zvezde fizički siluju ako pobede :lol:

A ako bi se neko potrudio da pročita izjavu, video bi da je govorio o tome da će Partizan igrati sa veoma mladim timom a da su pod velikim pritiskom i da će u slučaju neuspeha, on biti taj koji prihvata krivicu i koji će snositi najveću odgovornost u slučaju poraza, kao najstariji i najiskusniji.

Elem, pošto je prosečni mozak FK Ciganina na nivou Đuke Bizona, Gorana Vesića i J Vučićevića, on je to shvatio onako kako treba da shvati. Tako da su za njega heroji malo crnogorsko govance čiji je pad verovatno najgora gluma ikad viđena od kad postoji fudbal i "Gobelja Brat" koji će ipak ostati upamćen po onoj čuvenoj mudrosti - jebbu nas gde nas stignu!

Svi su ti slinavi kozoyebci jaki dok ne naidju na tvrdo, a onda ljube ruke jer su se toboz' "zaneli". Jos jedan dokaz kakav im je igracki olos u klubu, a tek navijaci koji likuju na poteze slinavca crnogorca i vecitog tragicara gobeljica. Posto su pre neki dan maltretirali i tukli ljude iz cista mira u gradu, mogli bi slobodno proslaviti dan kada su Turci isekli jagodice i pozeleti jos vise takvih praznika. Kad su vec gusari, neka prodju kao gusari.

Svi su ti slinavi kozoyebci jaki dok ne naidju na tvrdo, a onda ljube ruke jer su se toboz' "zaneli". Jos jedan dokaz kakav im je igracki olos u klubu, a tek navijaci koji likuju na poteze slinavca crnogorca i vecitog tragicara gobeljica. Posto su pre neki dan maltretirali i tukli ljude iz cista mira u gradu, mogli bi slobodno proslaviti dan kada su Turci isekli jagodice i pozeleti jos vise takvih praznika. Kad su vec gusari, neka prodju kao gusari.
Њему је највеће достигнуће што је противничком играчу сломио ногу, ако га нисам помешао са неким другим мусавцем, сви су исти.

Игноришите провокаторе, сви они добро знају на чијим крилима се ова данашња Звезда уздигла и мени лично то не смета пуно, то је њихова идеологија од кад постоје, али ми смета што Партизан није свој на своме јер да је Партизан свој на своме и да није саботиран од стране управе и овог квази-тренера не би Звезди много помогло што имају читаву државу иза себе...
.
Ма да су се они уздигли, не бих реч проговорио, али се јуче видело колико су они у ствари јадан тим и ако неко верује да Вучић нема Станојевићев број телефона који окрене када треба, мислим да би требало обавезно да се јави лекару.

Вучела и Вазура одахнули.

Стварно сам мислио да ће јуче ову, очигледно наручену "никад пре заједно", поставу рутински одраде, са два комада у првом и још два у другом, а оно чемер и јад.

И овако свезан и осакаћен Партизан био је сувише крупан залогај за актуелне светске шампионе Вучићеве лиге.

На играче из овог њиховог шампионског тима нико се и не осврће, ни када их умотају у сто евра. А светски шампиони.

То ти је као Вучићева објава да имамо највећи раст у Европи, мсм у реду је...

После свега, чини ми се да је Асану најављено да, по наруџби одозго, нико од странаца из Партизана не може да игра у финалу купа и човек се покупио.

Након избацивања Суме из тима и Натка из прве поставе, друго објашњење не видим. Да је остао, седео би на клупи, као и ова двојица.

.

Poslednja izmena:
Њему је највеће достигнуће што је противничком играчу сломио ногу, ако га нисам помешао са неким другим мусавцем, сви су исти.
Bilo je uvek praznoglavih fudbalera, spremnih za peckanja, neke klinc situacije itd. Setimo se pljuvanja Mihajlovica po Italiji, ili Mirkovic-Jarni situacija. Cak se u tom mecu 99' videlo vise postovanja prema Jugoslaviji u Zagrebu nego ovo sto smo gledali juce u penal seriji. Da jedan klinac nicim izazvan krene da se unosi u facu golmanu ciji promil fudbalske reputacije nikada nece imati, i golmanu kome je ovo jedna od zadnjih utakmica u karijeri bila, zajedno sa kompleksima gobeljica prema istom koje tek ne treba posebno pominjati. Ovo sto rade i igraci i navijaci CZ je najveca bruka ikada vidjena u sportu i medju navijacima. Prevazisli su sve parametre razuma i sto se mene tice, ja to ne smatram ljudima vise.

Ovo sto rade i igraci i navijaci CZ je najveca bruka ikada vidjena u sportu i medju navijacima. Prevazisli su sve parametre razuma i sto se mene tice, ja to ne smatram ljudima vise.
Треба их разумети, то је пострауматски синдром након свих дербија прошле сезоне и годинама уназад јер сви су они свесни да је титула резервисана за њих и да ми ту немамо шансе па их зато много боли што нам нису ништа могли у дербијима прошле сезоне.

Да је Звезда стварно озбиљан клуб захвалила би се јавно Станојевићу што им је помогао да залече трауме. Терзић да на зид окачи и његову слику, то је најмање што могу да ураде за човека који је прекинуо неславан низ Звезде у дербијима.

Poslednja izmena:
Треба их разумети, то је пострауматски синдром након свих дербија прошле сезоне и годинама уназад јер сви су они свесни да је титула резервисана за њих и да ми ту немамо шансе па их зато много боли што нам нису ништа могли у дербијима прошле сезоне.

Да је Звезда стварно озбиљан клуб захвалила би се јавно Станојевићу што им је помогао да залече трауме. Терзић да на зид окачи и његову слику, то је најмање што могу да ураде за човека који је прекинуо неславан низ Звезде у дербијима.
Zahvalilo se ono cigansko tetovirano prasence od trenera. Odnosno pohvalio, dosta bolje nego da se zahvalio. Stanojevic podguzna musica, sta ce, prihvata, cestita, prati i podize. Svi oni i na vlasti i po klubovima zive u nekom svom univerzumu. Nisu svesni sta rade. Jednog dana ce se tako zakuvati tucanje naroda (pa i prijatelja sporta) u mozak i razum, da ce se stvar resiti mnogo gadno po sve njih. Bice im uzalud sve. A najzanjmljivije je sto su sami sebi dovoljno iskopali rupa, da su poceli da zaboravljaju gde su.

Da se ja pitam poklonio bih vam taj Kup Druga Tite samo da ne kukate toliko. Teško je gledati tolike suze...
.
Нема потребе.

Довољно је да се ови ваши смрадови скину са грбаче и престану да користи свој политички, економски, утицај криминалаца и сваки други који нема везе са спортом и фудбалом у остваривању својих "успеха".

Све остало је наша брига.

.

Da se ja pitam poklonio bih vam taj Kup Druga Tite samo da ne kukate toliko. Teško je gledati tolike suze...

Naravno da bi...
tito.jpg

Али ти то неће сметати да намешташ и даље, најмање три године за дебеле паре врећо гована.

Ali ova licemerna narkomančina je najbolja.
Kako mi je poznat taj model ponašanja i takvi patetično licemerni nastupi, svojstveni jednoj političkoj stranci, neću reći kojoj :lol:

Prvo, on je najveća jajara i provokator i ponašanje crnogorskog pobačaja, onog crnog šimpanze (izvinjavam se šimpanzama) i Jebbu Nas Gde Nas Stignu, je u stvari slika i prilika Dejana Stankovića.
Onda nastup, čekaj da kamera bude na dva metra pa onda kao održiš govor i lekciju da ispadneš gospodin i faca. Pa onda patetično izvinjenje (nikome) na konferenciji za štampu uz dramsku pauzu i pogled u nekoga da vidi kao može li da se izvine u ime kluba. Pa posle Mrkela i saopštenje i izvinjenje "javnosti" za ponašanje njihovih igrača. Nemaš ti šta da se izvinjavaš javnosti, musa jedan, nego Partizanu. Tako da to tvoje patetično izvinjenje možeš da staviš sebi u dupe.

Ali to je njihovo ponašanje i njihova kultura. To je to SNS glasačkog telo, ne može se od njih očekivati ništa bolje.

Upali ste u g*vna i želim vam da nikada više i ne izađete iz njih.
Šta ste tražili to ste i dobili.
Najodvratnije ste sektaško sportsko društvo na planeti koje je moglo da se izrodi.
Sada samo još oklopac od septičke i da vas ostavimo da se kiselite u g*vnima jer za ništa bolje i niste.
Za sve vas:

Screenshot_6.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back