- Poruka
- 30.883
Да то је то некрштено дрогирано говедо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да то је то некрштено дрогирано говедо.
Njemu je izgleda dosta sa vas guzi dje stigne od Vojvodine Cuke preko Radnickog i sad opet Vojvodine...krenuo u drugi krug...Nebrinem se za Savu stara je to uhljeba sad moze da se okusa kao sportski direktor...Dobro se ne pitas da li je preterao kada je kao trener Cukarickog izasao sa sinovima na teren u dresovima Crvene Zvezde? I kako to da VI branite Vojvodinu vise od navijaca Vojvodine (uvek). Za Savu se ne brini, bolje se zabrini za zdravlje tvog ljubimca kada se jednog dana izvrne i predozira od te "slasti" koju uziva kao veciti potrcko po blatu Srbije sa nikakvom karijerom vam nje.
Jel ti vidis u sta si pretvorio topic covjece boziji???Samo ovo- Moras priznati da jesu... Od njega jesu... Mozes misliti onda kakav je Terzic..... Procitaj samo arhivu vesti...
Pogledajte prilog 756696Pogledajte prilog 756697
Ti imas problem u tome sto imas vrlo kratko pamcenje ili kao onaj gore iznad imas neke svoje oci, ili si prosto bezobrazan kako bi je li trebalo da se bude kada se pise o Partizanu.- Ako je tebi ono u nedelju (na sudijsku bruku) i prethodnu prvenstvenu pobedu od 1-0 iz post lockdown faze nakon najsmesnijeg penala (pogledaj da ne bude da izmisljam) sa kombinovanim sastavom Partizana dokaz guzenja/prskanja/silovanja Save i Partizana, sta je onda onih 4-0 koje mu je isti Sava smestio u prvenstvu pre manje od godinu dana ili kada ga je isti izbacio iz kupa? Tu nisi bio da kazes ''jaooo unisti ga Sava''. Pobedu na penale je Vojvodina mogla da odnese protiv bilo koga. A ove prvenstvene u kojima je pobedjivala zadnja sada vec 2 puta su cist skandal od sudjenja. Kao sto je bila i sa Radnickim i tonom koje ce on tog mu nekog njegovog krsta obelodaniti sve do jedne. I ti takvog lika sa mozgom i manirima bika branis i uzdizes u neke visine? On je nekoga isprskao? Da nije mozda Sava isprskao Miloja nekad ili Stankelu? Zao mi je sto ona flasa Savina nije isprskala sudiju ili nekog spin novinara mnogo pre, pa bi imali mozda temu za prskanje.Njemu je izgleda dosta sa vas guzi dje stigne od Vojvodine Cuke preko Radnickog i sad opet Vojvodine...krenuo u drugi krug...Nebrinem se za Savu stara je to uhljeba sad moze da se okusa kao sportski direktor...
Kakva ste vi komedija uvjek vam neko drugi kriv....ljepo sam vam reko da ce Savo imati 12 cjelih bodova posle 6 kola...glupo mi da trazim post...ali vi ste pokradeni jel tako? Svi su se urotili protiv vas jer ste nevidjeno jaki pa da se obuzda takva sila mi vam doveli vucelu u upravu i zadali mu zadatak da bude drugi a on zavrsio treci...Evo i ovaj sto drzi Toleta na profilnoj ko ikonu se uhvatio o posetnju...Stigo vam je Stanoje...ali nije to bitno ajmo Zvezda Lalat kakvi ste vi patuljci bukvalno nasa senka zauvek cete to biti ovaj topic ladno moze da se zove Zvezda 2...
Nema šta puno da se kaže o promeni trenera. Da je Savo bio zreo za smenu - jeste. Da je Stanojević želja većine navijača - jeste. ALI... Veliko je pitanje kako će se sve odvijati baš sada obzirom na atmnosferu u klubu i oko njega. Nama treba još bar 5 dobrih igrača i bar toliko da ode pa da pričamo o nekim ciljevima.
Stanojević je trener koji voli da nametne disciplinu i autoritet a mi već u ekipi imamo podosta veoma nedisciplinovanih a i nezadovoljnih igrača koji su, da problem bude veći, nosioci igre.
Tako da, ja sam po pitanju Stanojeviča veoma uzdržani optimista.
Treba vam levi bek i stoper, to je sigurno... Ako ce Natko u Evropi da igra osmicu a Suma desetku onda ok, ali ako Natko ide napred onda vam fali jos jedan vezni... Na krilu kao imate Asana, ja vam kazem da lik nema pojma, moze da dominira samo u Ling Long, eventualno ako vas neko jaci napadne da istrci kontru, ali za to vam je dovoljan i Markovic... Bice belaj ako udjete u grupe i budete jurili rezultat sa Asanom.. E to je horor i o tome treba da razmisljate..
Treba nama štoper, trebaju nam dva beka, dva vezna i napadač. Možda i golman. Ako više ne računaju na Stojkovića. Jer je ovaj mali teška vrljeza. Miletić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Šćekić... Sve je to za "offload".
A zasto Zdjelar i Miletic, sta njima fali.. Mislis da mozete naci bolje
Nepouzdan je, konstantno pravi nerezonske faulove... Tanak je on skroz. Ništa bolji od Lole.Ah Tole, unistio je detinjstvo mnogima od vas, sreca sad imamo grobara Kokezu kompetentnog i sve je regularno. A za nasu igru smo mi sami krivi tako da si nesto pomesao, moze da nas guzi Lalat mozemo da budemo i cetvrti i peti ali protiv nas ne mozete ni na gol sutnete. Antologijska utakmica s pokojnim OFK je prekretnica u SNS ligi i tako ce biti nadalje dok ne padne ovaj Milov brat blizanac.... Bitno da ste vi srecni i da se u Srbiji zivi bolje...Stvarno Rick Ross se ne oglasava ali ste ko osice krenuli da branite crveno belu sestru protiv koje ce biti laganih 3-0 i malo jaci trening. A VAR jesu nepotrebni troskovi sto da se uvodi kad prvenstvo reseno pre nego se i pocne.Njemu je izgleda dosta sa vas guzi dje stigne od Vojvodine Cuke preko Radnickog i sad opet Vojvodine...krenuo u drugi krug...Nebrinem se za Savu stara je to uhljeba sad moze da se okusa kao sportski direktor...
Kakva ste vi komedija uvjek vam neko drugi kriv....ljepo sam vam reko da ce Savo imati 12 cjelih bodova posle 6 kola...glupo mi da trazim post...ali vi ste pokradeni jel tako? Svi su se urotili protiv vas jer ste nevidjeno jaki pa da se obuzda takva sila mi vam doveli vucelu u upravu i zadali mu zadatak da bude drugi a on zavrsio treci...Evo i ovaj sto drzi Toleta na profilnoj ko ikonu se uhvatio o posetnju...Stigo vam je Stanoje...ali nije to bitno ajmo Zvezda Lalat kakvi ste vi patuljci bukvalno nasa senka zauvek cete to biti ovaj topic ladno moze da se zove Zvezda 2...
Stanoje bez Tola ce proci ko "Dulo od Kluza"Ti imas problem u tome sto imas vrlo kratko pamcenje ili kao onaj gore iznad imas neke svoje oci, ili si prosto bezobrazan kako bi je li trebalo da se bude kada se pise o Partizanu.- Ako je tebi ono u nedelju (na sudijsku bruku) i prethodnu prvenstvenu pobedu od 1-0 iz post lockdown faze nakon najsmesnijeg penala (pogledaj da ne bude da izmisljam) sa kombinovanim sastavom Partizana dokaz guzenja/prskanja/silovanja Save i Partizana, sta je onda onih 4-0 koje mu je isti Sava smestio u prvenstvu pre manje od godinu dana ili kada ga je isti izbacio iz kupa? Tu nisi bio da kazes ''jaooo unisti ga Sava''. Pobedu na penale je Vojvodina mogla da odnese protiv bilo koga. A ove prvenstvene u kojima je pobedjivala zadnja sada vec 2 puta su cist skandal od sudjenja. Kao sto je bila i sa Radnickim i tonom koje ce on tog mu nekog njegovog krsta obelodaniti sve do jedne. I ti takvog lika sa mozgom i manirima bika branis i uzdizes u neke visine? On je nekoga isprskao? Da nije mozda Sava isprskao Miloja nekad ili Stankelu? Zao mi je sto ona flasa Savina nije isprskala sudiju ili nekog spin novinara mnogo pre, pa bi imali mozda temu za prskanje.
Tu tzv pricu o temi Zvezda dva pravite vi svojim nastupima, nemoj da mi pricas da neko ovde kaci nesto svako malo o Zvezdi kada ste vi ti koji dolazite i pisete spinove o Zagrebu, gejevima, Tudjmanu i senkama necijim, vec aktivno navijate i za Vojvodinu koliko vidim. I ne bi trebao da pominjes nase osnovane zalbe na sudjenje u kontekstu smeha ili poredjenje sa Karadzicem, jer mogu da te podsetim na vase vrlo ubedljivo kukanje ''grobar Kokeza'' i vrlo interesantih primera druzenja istih po rodjendanima i grljenju.
Stanoju sve najbolje, ali vec koliko vidim, pocinje Tole spin u kombinaciji sa imenom Stanoje. Nemoj samo na to da se svede cela prica.![]()
Ma jasno "Vucic nemere da padne jer nedaju zvjezdasi"Ah Tole, unistio je detinjstvo mnogima od vas, sreca sad imamo grobara Kokezu kompetentnog i sve je regularno. A za nasu igru smo mi sami krivi tako da si nesto pomesao, moze da nas guzi Lalat mozemo da budemo i cetvrti i peti ali protiv nas ne mozete ni na gol sutnete. Antologijska utakmica s pokojnim OFK je prekretnica u SNS ligi i tako ce biti nadalje dok ne padne ovaj Milov brat blizanac.... Bitno da ste vi srecni i da se u Srbiji zivi bolje...Stvarno Rick Ross se ne oglasava ali ste ko osice krenuli da branite crveno belu sestru protiv koje ce biti laganih 3-0 i malo jaci trening. A VAR jesu nepotrebni troskovi sto da se uvodi kad prvenstvo reseno pre nego se i pocne.
A majca kao uspomena na onaj spot sa Zoranom.Prota Matejahttps://pbs.twimg.com/media/Eg2W8fMWsAAwF2N?format=jpg&name=large
Ovaj covek...A majca kao uspomena na onaj spot sa Zoranom.

Nema šta puno da se kaže o promeni trenera. Da je Savo bio zreo za smenu - jeste. Da je Stanojević želja većine navijača - jeste. ALI... Veliko je pitanje kako će se sve odvijati baš sada obzirom na atmnosferu u klubu i oko njega. Nama treba još bar 5 dobrih igrača i bar toliko da ode pa da pričamo o nekim ciljevima.
Stanojević je trener koji voli da nametne disciplinu i autoritet a mi već u ekipi imamo podosta veoma nedisciplinovanih a i nezadovoljnih igrača koji su, da problem bude veći, nosioci igre.
Tako da, ja sam po pitanju Stanojeviča veoma uzdržani optimista.
Ne znam do kada cemo nasedati na spin da je Lalat uvek razbijao Savu, kada nije. Sava ga je izbacivao iz kupa dok je bio u Radnickom i pobedio sa 4:0 prosle sezone protiv iste Vojvodine. Jednom je Radnicki u pejofu pobedio, i ostatak je nereseno. Ove 2 zadnje utakmice sa Vojvodinom smo dovoljno komentarisali. Ako mora tako da pobedi, i ako ce neko da prica da je trenercina ON posle onakvih utakmica, onda super. U obe je sudija bio glavni akter.
No da se ne vracamo u nedogled na tu temu. Samo sam hteo da podsetim ljude.
Stanoje je dosao u jako losu klimu i ne znam kako ce se snaci. On je iz mnogo bolje klime otisao, odnosno, iz boljeg stanja u drustvu i fss sa opaskom da je to sve neizdrzivo. Sada se vraca u lonac koji kljuca. Sve najbolje mu zelim i verujem u njega sto se znanja tice. Veliko je pitanje samo posle svega ovoga koliko je uprava ova bolji saradnik od Djurica (postala)...