cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.779
.

.
Кога Он додирне, све му крене у животу...
.

.
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je za CZ odeljak, ne za Patizan..
![]()
.
.
.Ovo je za CZ odeljak, ne za Patizan.

Ma jok samo Natasa Kandic i Sergej Trifunovic sa majicom Jove Divljaka!Ovaj ako ce da nas izvadi, bolje da ostanemo gde smo![]()
Samo Nogo i chip u vakcini.Ma jok samo Natasa Kandic i Sergej Trifunovic sa majicom Jove Divljaka!

Pa nismo u tripu to kaze statistika da smo sportska nacija kad uzmes omjer stanovnika i uspjehe medju top 5 ako se nevaram...pa taj ce Obradovic valjda za mladje biti Nikolic...a kolko znam mnostvo mladjih trenera rade koji nemaju veze sa SFRJ pa smo stvorili post SFRJ opet sjajnu generaciju u basketu...Jest da Zvezda i Partizan smorise...nasi crnci vs vasi crnci(no racisam) al vjerujem da ce i Obradovic a i Radonja malo stati tome u kraj....Samo Nogo i chip u vakcini.
Apropo Obradovica, pa necu valjda na fudbalu da pisem o njemu? Ali ajde. Nije ga doveo Vucic da bi pomogao Partizanu, vec da bi mogao da prica da ga je doveo, a opet ga svi grobari mrze. S obzirom na temperament Obradovica, ne ocekujem da ce se uklopiti u ovu rulju. Jedino ako ne izmenja drakonski sve sto smeta, a to je vec teska rabota.
Srpska Kosarka se nalazi negde kao fudbal u 90'. Ima pojedinaca koji zrace i kad kada prodje decenija, bice haos. Sistemski se proteravaju kvalitetni igraci. Doci ce na naplatu. Ja ne vidim buducnost Srbije u sportu generalno. Iako su mnogi u tripu da smo sportska nacija. Novog Obradovica necemo dobiti. Ili koga god. Ti buduci Obradovici nemaju Nikolice da ih nauce u Srbiji. Sve je to sada strana roba. Dok je nasledja bise SFRJ, do tada ce se nesto i drzati. Kada dodje na red nasledje sns-a, bice kukanja na sav glas.
Statistika pokazuje i da je prosecan iq 89. Otuda je i stav mase da smo sila u svemu pa i u sportu. A ponavljam, sve sto je napravljeno, duguje SFRJ i tome sto je neko tada bio sprecen da ode negde tako lako kao danas sto se ide. Mi smo u sportu kao covek koji je prodao imovinu, kupio odelo, kola, kucu, provodi se, a sa strane mu se narod divi kako ima. Cim se istrosi ono sto pokrece, imas reprezentaciju koja ispada i gubi dobijene utakmice. Fudbal je gotov, a polako dolazi na red i kosarka. Sve sto Vucic radi u Srbiji, radi zahvaljujuci kreditu. Ova zemlja ne proizvldi nista. Mi proizvodnju nemamo. Imamo samo ljudske resurse koje trosimo i to cemo najskuplje platiti. Obradovic nece nista promeniti sam po sebi. Nema njega ko da poslusa. Nema ko da uci od njega. Nema ni atmosfere realne. Da je cilj bio da se napravi uspeh, dosao bi Obradovic odavno. Ali nije. Sve je pretvoreno u politiku i neki izvestaceni revansizam. To tvoje stimanje na Tumbu i Stanojevica je ravno Vucicevom opisu medija za vreme Tadica, koje je, je li, bilo uzasno, a danas je na pravom putu. I ne ponovio se neki Tole, a ponovio se Kokeza.Pa nismo u tripu to kaze statistika da smo sportska nacija kad uzmes omjer stanovnika i uspjehe medju top 5 ako se nevaram...pa taj ce Obradovic valjda za mladje biti Nikolic...a kolko znam mnostvo mladjih trenera rade koji nemaju veze sa SFRJ pa smo stvorili post SFRJ opet sjajnu generaciju u basketu...Jest da Zvezda i Partizan smorise...nasi crnci vs vasi crnci(no racisam) al vjerujem da ce i Obradovic a i Radonja malo stati tome u kraj....
A javasluk vazda dodje na naplatu vidish Sir Shamrock najtrofejniji i Tumba...pa kad nema stelovanja kako se brukaju...bilo ne ponovilo se...
Je li Vucic doveo ovoga spica sto je odbio 3 puta vecu lovu od arapa???
Kaze ne moze bez Partizana Beograda te vode i tog zraka...

A proizvodili smo sve i svasta pa Vucic sve ujebo?...Ma da fudbal je mrtav sace i basket....do juche je sve bilo do jaja...evo josh cu da plachem za SFRJ i obuchem crninu...Statistika pokazuje i da je prosecan iq 89. Otuda je i stav mase da smo sila u svemu pa i u sportu. A ponavljam, sve sto je napravljeno, duguje SFRJ i tome sto je neko tada bio sprecen da ode negde tako lako kao danas sto se ide. Mi smo u sportu kao covek koji je prodao imovinu, kupio odelo, kola, kucu, provodi se, a sa strane mu se narod divi kako ima. Cim se istrosi ono sto pokrece, imas reprezentaciju koja ispada i gubi dobijene utakmice. Fudbal je gotov, a polako dolazi na red i kosarka. Sve sto Vucic radi u Srbiji, radi zahvaljujuci kreditu. Ova zemlja ne proizvldi nista. Mi proizvodnju nemamo. Imamo samo ljudske resurse koje trosimo i to cemo najskuplje platiti. Obradovic nece nista promeniti sam po sebi. Nema njega ko da poslusa. Nema ko da uci od njega. Nema ni atmosfere realne. Da je cilj bio da se napravi uspeh, dosao bi Obradovic odavno. Ali nije. Sve je pretvoreno u politiku i neki izvestaceni revansizam. To tvoje stimanje na Tumbu i Stanojevica je ravno Vucicevom opisu medija za vreme Tadica, koje je, je li, bilo uzasno, a danas je na pravom putu. I ne ponovio se neki Tole, a ponovio se Kokeza.![]()
Da. Proizvodili smo ljudski kapital, koji Vucic tera svom snagom, isto (i dosta gore) kao Sloba sto je uradio. I skoro sve sto postoji u Srbiji fundamentalno, stvoreno je pre 1990, svidelo se tebi ili ne. Posebno mislim na sport i znanje u onim najpoznatijim sportovima. (Mada i sva ostala infrastruktura pociva na tim temeljima, ali nije tema za to)A proizvodili smo sve i svasta pa Vucic sve ujebo?...Ma da fudbal je mrtav sace i basket....do juche je sve bilo do jaja...evo josh cu da plachem za SFRJ i obuchem crninu...
Za mene je Vucic izdajnik isto kao i zuti i DOS samo nastavak...ista prica...samo on je doveden da izda KiM...samo sto ne smije boji se pa ne zna kuce i sta ce a zapad mu pokazuje na casovnik...Da. Proizvodili smo ljudski kapital, koji Vucic tera svom snagom, isto (i dosta gore) kao Sloba sto je uradio. I skoro sve sto postoji u Srbiji fundamentalno, stvoreno je pre 1990, svidelo se tebi ili ne. Posebno mislim na sport i znanje u onim najpoznatijim sportovima. (Mada i sva ostala infrastruktura pociva na tim temeljima, ali nije tema za to)
Za tebe je Vucic covek koji pomaze CZ, i koji je od CZ napravio nesto sto ti nisi imao prilike da gledas (a ni ja) od kako zi ziv, tako sto je odresio sve kese. Otuda entuzijazam jer tebe od Srbije samo CZ interesuje. Koliko je dobar drzavnik, video bi po sistemu i nacinu zivota da zivis u Srbiji. To kako ce Cz izgledati posle njega, e tako ce i Srbija izgledati kada sidje i kada budemo videli da je bdp na -200% kao kada je Sloba sisao sa vlasti, a do pre samo dva meseca pred izbore, bili smo "najveca" ekonomija u Evropi.
Tvoja vizija Srbije je Kosovo. Mozes zajedno sa Matijom da places. Najskuplja srpska rec je "dete" a ne Kosovo (Lj.Zivkov)Za mene je Vucic izdajnik isto kao i zuti i DOS samo nastavak...ista prica...samo on je doveden da izda KiM...samo sto ne smije boji se pa ne zna kuce i sta ce a zapad mu pokazuje na casovnik...
Tako da mi nije bas najjasnije zasto si ti toliko zabrinut jer ako malo bolje razmislis...On je sjajan piun u tvojoj viziji Srbije sutra...Jer proda KiM odmah pada a mi potpisali sporazum nema preprka za eu i nato sutra...tako da sam na tvom mestu logicno bi mi bilo da vidim Vucica kao korsnu budalu...
A sto se tice Zvezde tek ces da gledas Zvezdu kako gazi svoje klince sutra ces tesko skinuti sa Zvezde....
Slazem se za Partizan i CZ. Za Kosovo, nije mesto za polemike na ovoj temi, ali definitivno se stanje ne bi promenilo sa ili bez Amera. Njih je dole toliko koliko je i pre i posle njih.Отишли сте предалеко. Звезда је крава музара са повлашћеним третманом удобно смештена, Партизан је исто крава музара само што борави напољу и кад је зима и кад је лето.......и то је то. На Косову ми и шиптари заједно више никад нећемо да живимо.......биће или ми или они....тренутно су они мада то се да променити....повлачење амера и то је то нема их више доле.
Pa mnogo si kontradiktoran batice ljubi bratTvoja vizija Srbije je Kosovo. Mozes zajedno sa Matijom da places. Najskuplja srpska rec je "dete" a ne Kosovo (Lj.Zivkov)
Kosovo su prezalili svi pre 20 godina. Nema tu vise sta da se doda od formalnog priznanja. Posto se peni na sva usta kada jedan Albanac u skupstini istakne albansku zastavu, moja vizija Srbije bi bila da vidim Kosovo u sastavu Srbije, sa jos 50 albanskih poslanika ( a najmanje bi ih toliko bilo), kako bi se gledalo na to Kosovo i na te Albance. Hoces li da im placas dugove za struju, vodu, komunalije, da odvajas budzet za njihove sportske klubove, i da li bi iko od tzv nazi Delija ili nazi Grobara glavu zivu izvukao sa nekog gostovanja u Pristini.
Sto se Partizana i Zvezde tice, jasno je kao dan da su to pijavice sistema. Tebi je iz daljine sve to neka laka zabava i ja to razumem. Dok je postojalo iole zdravog kadra na obe strane, imalo je smisla negovati institucije derbija. Ovo danas je cisto igranje politicara i kriminalaca. Kao i cela liga. Na fudbalskoj mapi sveta, potpuno nebitno postalo. Sto je tragedija. Nekada nije tako bilo. Ali dok je informera i kurira, bice Srbija lider univerzuma.
Zvezdu i Partizan muze drzava dok ne presusi pa se onda pricha kako Zvezda i Partizan samo jedu a ne daju mleka a mleko davno ukradeno....Отишли сте предалеко. Звезда је крава музара са повлашћеним третманом удобно смештена, Партизан је исто крава музара само што борави напољу и кад је зима и кад је лето.......и то је то. На Косову ми и шиптари заједно више никад нећемо да живимо.......биће или ми или они....тренутно су они мада то се да променити....повлачење амера и то је то нема их више доле.
Ne znam sta je kontradiktorno? Kakve veze ima Kosovo danas sa Srbijom, osim sto je kosta po svakom osnovu? Apsolutno jedan jedini razlog zasto nije jos uvek priznato lezi u cinjenici da se ne zna kako ce se izaci na kraj (odnonso objasniti) sta ce se sa onim silnim crkvama i tom imovinom, koja ni Srbiji ne treba ako je dole i pod takvim okolnostima. Primer dece imas upravo na Kosovu gde ih nema. Ima one Albanske i tu je kvaka. Ima i u RS srpske. No nebitno. To kinjenje da priznamo Kosovo je jednako kinjenju da neko ide na more sa obaveznim PCR testom, a negira postojanje kovida...Pa mnogo si kontradiktoran batice ljubi brat
Ne bude li KiM nece biti ni dece...
Pa da nema nista da se prizna i da je prezaljeno...nebi nas stalno kinjili oko toga stalno kazem...Nebi Vucic potpisivao ove pogubne sporazume u kojima gura teroriste u UN pa bi da onda zakuka na televiziji i patetise glumi borca...samo nece ni to proci hvala Bogu...I naravno da ih nema kao pre...znaci sve si promasio ali sve u analizi...pri tome to nameces kao neki vecinski stav crveno slovo...sto je priznaces infantilno burazeru znas ti puno bolje...
Druga stvar ako je tvoja vizije Srbije sa KiM kao njenim delom sa albancima kao nasim narodom...to znaci da si korigovao stav od pre i na tome ti iskreno cestitam!
Onda mi tvoja "borba" protiv Aleksa Vucica i ima nekog smisla...
I poslednje o Zvezdi i Partizanu a sve je uvezano...Zvezda i Partizan kada znaju sta rade su profitabline firme takvih nema puno u Srbiji...i upravo sluze vladajucim strukturama kao krave muzare...a onda te iste vladajuce strukture bace spin "drzite lopova" i vi se svi upecate...Vi po svim paramtrima ste posle Djure snajdera trebali da stojite dobro finansijski...ali vas je neko izmuzo...i nas ceka slicna sudbina verujem i cekala nas je tj ne znamo ni gde smo finansijski...
I prestanite sa tom smesnom pricom kako eto propasce Srbija zbog Zvezde danas al eto samo i malcice zbog Partizana....
Ima dece kume u Orahovcu vidi sta je srpski geto...Ne znam sta je kontradiktorno? Kakve veze ima Kosovo danas sa Srbijom, osim sto je kosta po svakom osnovu? Apsolutno jedan jedini razlog zasto nije jos uvek priznato lezi u cinjenici da se ne zna kako ce se izaci na kraj (odnonso objasniti) sta ce se sa onim silnim crkvama i tom imovinom, koja ni Srbiji ne treba ako je dole i pod takvim okolnostima. Primer dece imas upravo na Kosovu gde ih nema. Ima one Albanske i tu je kvaka. Ima i u RS srpske. No nebitno. To kinjenje da priznamo Kosovo je jednako kinjenju da neko ide na more sa obaveznim PCR testom, a negira postojanje kovida...
Vidis, ovo za Zvezdu i Partizan, sve bi bilo super da moze vecito da se lome preduzeca i da se ima uvek zahvatiti. Doslo se do kraja. Isisano je toliko za oba kluba, a zadnjih godina enormno na vasu stranu, da je postalo suludo porediti te brojke bilo da su u pitanju navijaci ili sam klub. Otislo se predaleko a nista ucinjeno nije. Ti i sam kazes i vas kradu i bacice vas niz vodu, a nije li poenta da se napravi barem neki odrziv sistem od toliko novca? Ili ce vecno da se vrtimo od Toleta do Kokeze pa nazad do Terze. Vama to ni najmanje ne smeta dokle god se igra neka Evropa pa ma kakva, a sta cemo kada se zaista udari glavom o zid bez mogucnosti vracanja na pocetak. Ja o tome govorim. Sve je izgubilo smisao. 2 kluba, najveca u zemlji, zaduzena do guse, bez mogucnosti da sami zive od sebe, a sve to za nacionalni znacaj opsteg dobra. I onda pricamo o prvenstvu koje uredjuje 1 covek kako sam zeli, sanjamo neku reprezentaciju koju nikada necemo imati, dok apsolutno urusavamo i ono u cemu smo bilo najbolji uvek, a to je kosarka.

Jel stvarno Danilo preuzeo Rad?.
Брижни отац одваја сина од лошег друштва
![]()
.
Где сада да испадне Рад, а таман га узео мали Данило.
Очекујем борбу за сам врх табеле.
.
Jesi li spreman da zivis na Kosovu bilo gde, pa i u Orahovcu? I zasto ne, ako se vredi boriti za KiM i ako je to Srbija najveca i najznacajnija. Dzaba nama Orahovac, Strpce, i sta vec, kada je narod ogoljen do kraja dole. Morad da shvatis da je rat izgubljen i da pobednik pise istoriju. Tu Vojvodinu koju pominjes smo takodje uzeli od nekih Madjara tako sto su oni izgubili rat. Mozemo o legitimnosti i moralu koliko hoces. Ovaj narod slavi za heroja Gravrila Principa koji bi u nekim AU okvirima bio nesto poput nama Adema Jasharija (parafraziram). To sto su nama bili hajduci nekome su teroristi i obrnuto. Da ne duzim, tamo gde imas narod, imas i drzavu i vlast. Tamo gde nema, retko pomaze sila. Rusi su pukli u Ceceniji, a da Srbi pobede Nato... Odrekao se ti Kosova ili ne, ono je odrekunto. I moze da stoji ovako, ako se isplati Srbiji.Ima dece kume u Orahovcu vidi sta je srpski geto...
Ne brate nema to veze sa PCR testom...
To ti tako prestavljas...
Fora je sto ti mislis da ce nesto biti bolje ako svi budemo mislili kao ti i to je legitimno...problem je sto nameces taj stav kao nesto opste prihvaceno a nije tako prosta cinjenica vecina Srba ne misli kao ti...A da se odreknemo imena damo KiM Rasku Vojvodinu ostatak od ostatka promenimo ime u Liberland ukinemo Srbija Srbe nema nista od EU i Nato pakta...treba malo poznavati istoriju samo malo da bi to bilo jasno...
Dva kluba su zaduzena do guse jer se krade iz njih jasno...Imamo malo vecih problema od klubova fudbalskih...niti ce Srbiju spasiti fudbalski klubovi niti ce unistiti...niti ce u Srbiji se viditi vladavina prava preko fudbalakih klubova...jer nikada je nije ni bilo preko fudbalskih klubova...ako docekamo to ce biti zadnje...fora je sto se vi nemozete sastaviti...pa je sada to kao problem...gurate neku ludacku pricu kako smo mi Vucicevci...otidji na Zvezdin najveci portal na koji nesumnjivo ima uticaj vrhuske iz prostog razloga jer je najveci...80% ljudi misli o Vucicu i o Terzi ono sto i ja...imas anketu...(nisam clan portala nebitno ali samo da skapiras)...
I jos nesto da bi u Srbiji zavladala demokratija pravo itd mnogo stvari mora da se promeni...nismo mi ni Kanada ni Australija gde je to tako jednostavno nego smo u centru sudara civilizacija...