M mrzim-da-cekam Početnik Poruka 31 13.05.2004. u 21:08 - FK JEDINSTVO UB #2 aj mi reci gde je to selo ?
S Skarf Početnik Poruka 11 14.05.2004. u 00:33 - FK JEDINSTVO UB #3 Pored Valjeva!Fk Jedinstvo je kvalitetan tim koji je to pokazao 3.mestom u drugoj ligi zapad.A uz to je Zvezdina filijala.Teleoptik je mnogo iza. 8)
Pored Valjeva!Fk Jedinstvo je kvalitetan tim koji je to pokazao 3.mestom u drugoj ligi zapad.A uz to je Zvezdina filijala.Teleoptik je mnogo iza. 8)
tailor Obećava Poruka 91 15.05.2004. u 19:08 - FK JEDINSTVO UB #4 Sad cu da ti objasnim-selo UB (UD) ti je blizu Cucuga i Paljuva,kad Skrenes ko cica tomine kolebe,levo. Oni nazalost igraju u saveznom rangu!
Sad cu da ti objasnim-selo UB (UD) ti je blizu Cucuga i Paljuva,kad Skrenes ko cica tomine kolebe,levo. Oni nazalost igraju u saveznom rangu!
D Dead_Knight Početnik Poruka 16 02.06.2004. u 11:13 - FK JEDINSTVO UB #5 To je solidan klub jer se tu kale igraci koji treba da udju u prvi tim Zvezde..
Restless Obećava Poruka 52 09.06.2004. u 22:26 - FK JEDINSTVO UB #6 *****. Prodajete Novom Pazaru na vasem terenu 1:3. Dzaja mafija, sve zbog Mila Jovinog, trenera NP, a nekada igraca Zvezde. Zar muslimanima bre! Ciganin sam i mrzim Dzaju!!!
*****. Prodajete Novom Pazaru na vasem terenu 1:3. Dzaja mafija, sve zbog Mila Jovinog, trenera NP, a nekada igraca Zvezde. Zar muslimanima bre! Ciganin sam i mrzim Dzaju!!!