ФК Црвена Звезда, сезона 2026/2027

Талентовани везни фудбалер Црвене звезде Василије Костов нашао се међу десет најбоље оцењених офанзивних фудбалера узраста до 20 година према индексу фудбалске опсерваторије „ЦИЕС“.
Интернационална опсерваторија ЦИЕС из швајцарског града Нојшатела више од две деценије објављује занимљива истраживања у свету фудбала.

Истраживање фудбалске опсерваторије обухвата учинак младих играча у више сегмената офанзивне игре, укључујући постигнуте голове, асистенције, успешне дриблинге, креиране шансе, допринос у последњој трећини терена, као и освајање простора са лоптом.

Pojacanja Zvezde za sledecu sezonu ?
Ko odlazi ?
Čekamo da veliki Vođa dođe iz Kine i kaže ko nam dolazi jer mi čekamo državne pare.Zvezda nema niti jednog prebijenog dinara i sve što je zaradila transferima ustvari nije zaradila ništa jer su to samo manipulacije da su ti igrači prodati za te ogromne sume koje su se slile u klub :mrgreen:
Takođe i zarade od igranja u Evropi nisu to te sume koje se prikazuju i silni milioni su samo manipulacija žute štampe da bi NK partizan napravile ljubomornim a ustvari uzimaju narodne pare i tako stvaraju ogromno siromaštvo u Srbiji.

Turci javljaju: Zvezda završila pojačanje u Trabzonu!

1780052086900.png

Muhamed Čam bi trebalo uskoro da postane novi fudbaler Crvene zvezde.

............

Nije ovo loše ali ... šta znam ... nekako mi nije neki kalibar.

Back