ФК Црвена Звезда, сезона 2026/2027

Nebojsa.bg

Elita
Poruka
17.973

1779530356141.png

сезона 2025/2026 је завршена још једном дуплом круном у Европи лига Европе и елиминација у 1/16 финала након продужетака после Лила, пред нама је нова сезона 2026/2027 па да кренемо чекају на квалификације већ у јулу за ЛШ а у јулу креће и нова сезона у Супер лиги Србије.​

Станковић: За мене је ово најлепше вече од када сам тренер​

1779531353772.png

Фудбалери Црвене звезде су поражени од ОФК Београда у 37. колу Суперлиге Србије резултатом 1:2. Утиске након меча и церемоније поводом освајања шампионске титуле црвено-белих изнео је шеф стручног штаба нашег клуба Дејан Станковић.

- Ово је најлепше вече од када сам ја тренер. Моје најлепше вече. Видети толике емоције, толико деце на терену, једна лепа љубав, еуфорија црвено-бела. За мене је ово најлепше вече од када сам тренер - рекао је Станковић.

Захвалио се Станковић навијачима на подршци.

- Данас је дуг дан и треба да буде такав. Шеста дупла круна и треба да славимо, јер чега треба да се стидимо, ничега. Заслужили смо на терену, ови момци нису стали 90, 100 минута, не знам ни колико. Свака им част, сада ће наставити на Калемегдану. Хвала им, ја за ово живим, толико емоција сам доживео данас са супругом и ћерком на терену и моја три лава која су ме гледала, двојица из Брижа, један из Венеције, нема срећнијег човека од мене данас.

Пред црвено-белима је сада период паузе.

- Брзо ће проћи. Ето нас за 20, 25 дана опет на терену. Бићемо спремни - закључио је Станковић.

https://www.crvenazvezdafk.com/vesti/stankovic-za-mene-je-ovo-najlepse-vece-od-kada-sam-trener

да видимо ми ко иде ко остаје од играча ко ће бити ривал у другом колу квалификација за ЛШ па ћемо онда видети какви ћемо бити а да ћемо бити баш спремну у другом колу квалифиакција не верујем.
Ko god da ode, ne bi trebali da se mučimo u drugom kolu kvalifikacija osim ako ne dođu Orhus, Tun ili Mjalbi

Pogledajte prilog 1904196

сезона 2025/2026 је завршена још једном дуплом круном у Европи лига Европе и елиминација у 1/16 финала након продужетака после Лила, пред нама је нова сезона 2026/2027 па да кренемо чекају на квалификације већ у јулу за ЛШ а у јулу креће и нова сезона у Супер лиги Србије.​

bravo sve su izgubili (ukljucujuci od pafosa koji ima 20 miliona budzet) i jedino su dobili ligu i kup gde imaju x5 veci budzet od drugog najveceg kluba

Која небулоза :bravo:
https://nova.rs/sport/fudbal/zvezda-ide-ka-100-miliona-partizan-vredi-pet-puta-manje/

ispali ste iz lige sampiona od pafosa koji ne vredi vise od 20 miliona, pa vas francuski Lil nakantario nakon iznenadjenja u gostima. Jak uspeh u PM.

I sta dobila zvezda kup nakon sto su produzili 8 minuta zbog zvezdinih navijaca koji su bacali baklje i petarde na stadion....96 minut gol zvezde u ofsajd poziciji ali je dozvoljeno jer je igrac vojvodine igrao...a sto je i igrac zvezde zakacio loptu to nema veze. Mrtva vojvodina zamalo dobila zvezdu...

Da nije vucica zvezda bi se vrv i ugasila, partizan bio jaca ekipa sve dok drzava nije pumpala zvezdu i gusila sve druge

ајде 🤡 не спамуј тему "изгубили све" имали 14 бодова у лигашкој фази лиге Европе, колико партизан може да вреди три године не знају шта је крај августа у европи не могу да дођу до плеј офа лиге конференција иако су кренули у квалификације за ЛШ али ово није темао њему отвори нову тему о партизану или пиши у постојећој

ајде 🤡 не спамуј тему "изгубили све" имали 14 бодова у лигашкој фази лиге Европе, колико партизан може да вреди три године не знају шта је крај августа у европи не могу да дођу до плеј офа лиге конференција иако су кренули у квалификације за ЛШ али ово није темао њему отвори нову тему о партизану или пиши у постојећој
Ahahahah pa secam se lepo kako se palilo kao ej direktna kvalifikacija u top 8 ulazimo...pa kad ono prc kiksnula zvezda pa bilo ej dobijamo ligu evrope lako...prc lil je pogazio zvezdu u drugom mecu...Isto kao i evroliga kosarka gde je zvezda bila na vrhu pa je barselona nakantarila u plej-in

Kakav je to uspeh? Eto dogurao si do lige sampiona, izbacio te pafos...odes u ligu evrope ni ne prodjes plej-of....

Kakve veze ima partizan? Sam ja rekao da sam grobar? Ja sam samo lepo rekao da zvezda nije bila kiti vredna pre nego sto je bolesni vucic rasturio partizan i sve pare ugurao u ovaj SNS frankenstajn klub. Kolko para dobija zvezda i jedine prave rezultate belezi u namestenoj srpskoj ligi. Da vam je budzet milijardu evra opet bi bilo "eej veliki uspeh je kvalifikacija za LS..."

1779549489924.png

Crvena zvezda ima jednu od najboljih omladinskih škola u Evropi, a još jedan dokaz toga je činjenica da je čak 12 igrača debitovalo za prvi tim ove sezone:
  • Adem Avdić
  • Stefan Gudelj
  • Luka Zarić
  • Uroš Đorđević
  • Vasilije Subotić
  • Aleksa Damjanović
  • Dimitrije Šarić
  • Matej Strika
  • Ognjen Matanović
  • Dragan Anokić
  • Jovan Trač
  • Leon Ivanović
jesu debitovali u takmicenjima u evropi i gde protivnicki igraci ne rade baustelu pre i posle tekme?

jesu debitovali u takmicenjima u evropi i gde protivnicki igraci ne rade baustelu pre i posle tekme?
Pa čekaj, Adem Avdić je ove sezone igrao i evropske utakmice za prvi tim Zvezde, Luka Zarić je debitovao u Superligi, Aleksa Damjanović je takođe priključen seniorskom timu, Stefan Gudelj je bio u sastavu za Evropu… Nisu to više samo “deca iz omladinaca”, nego igrači koji već skupljaju seniorske minute i iskustvo.

A i smešna je priča “rade bauštelu” — kao da su protiv TSC-a, OFK-a ili Radničkog amateri 😄 Seniorski fudbal je seniorski fudbal, a debi sa 16-18 godina u Zvezdi nosi ogroman pritisak sam po sebi.

Back