Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
![]()
Ne bih da kvarim slavlje,ali ВРЕДН..![]()
Malo je izbledelo...korišćena ista farba kao ona Đurina za vaše stolice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ne bih da kvarim slavlje,ali ВРЕДН..![]()

-
Shtoperi su nam raspad...
Ne da se Mara-
![]()
Cene su smanjili - džaba ulaz(biće izgleda i protiv Smedereva u trećem kolu)...i da nisu pustili za džabe siguran sam da se taj broj ne bi značajno smanjio.
Promocije ima - uzmeš člansku kartu (1000 dinara) i imaš 60% na kupovinu u svim Red Star šopovima.
. Al ovo je stvarno super,dotukli smo rivale koji jedva skupe 3000.
Али стварно ми припадне мука кад видим крцат запад само зато што се не плаћа улаз. Српска посла!Kod nas se u subotu ispomešala želja za uspehom,spektakla Delija i nastavka tradicije odličnih poseta,gro novih i mladih igrača i onaj inat koji nosimo u srcu (samo ne znam dokle) da nema predaje iako znaš kolike smo trube dole na terenu.Pa *** to je zato sto pola zemlje navija za zvezdu......ode zvezda da odigra u uzicu npr i tamo ima vise pristalica,ode u cacak takodje,smederevo ista prica,subotica........
Lepo je videti pun stadion na tekmi koja nije derbi,ali pitanje je da li ce se to ponoviti onda kada se bude placalo,a pogotovo kada ljudi vide i ne bas sjajne partije koje pruzaju
Ja imam osecaj da kada bi igrali dobro kao nekada,Marakana bi bila krcata i protiv BSK-a..Kod nas se u subotu ispomešala želja za uspehom,spektakla Delija i nastavka tradicije odličnih poseta,gro novih i mladih igrača i onaj inat koji nosimo u srcu (samo ne znam dokle) da nema predaje iako znaš kolike smo trube dole na terenu.
Gledajući ljude u subotu na Marakani imao sam osećaj kao da igramo neku važnu evropsku utakmicu...bilo je milina videti raspoložene ljude,do srži željnih spektakl utakmica kako hrle prema našoj svetinji![]()
Ја бих Звезду гледао и да је бетон лига!Али стварно ми припадне мука кад видим крцат запад само зато што се не плаћа улаз. Српска посла!
Ja imam osecaj da kada bi igrali dobro kao nekada,Marakana bi bila krcata i protiv BSK-a..
http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/207138/Niko%2C+Zvezdo%2C+nema+to+%C5%A1to+ima%C5%A1+ti.html
Fanatična odanost „delija" klubu zadivila Srbiju
Niko, Zvezdo, nema to što imaš ti
Duelu Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice prisustvovalo je 41.250 gledalaca, što je svega 3.000 ljudi manje nego što ih je bilo na meču Liverpul - Arsenal. Tokom jeseni u Ljutice Bogdana se na utakmicama prvenstva prosečno okupljalo 15.506 gledalaca, a klub je prodao 12.000 godišnjih ulaznica.
Poseta na utakmicama
u Evropi ove subote
1. Dortmund - Majnc 80.720
2. Barselona - Sporting 72.442
3. Hamburger - Štutgart 55.263
4. Herta - Verder 52.744
5. Rendžers - Harts 47.000
6. Liverpul - Arsenal 44.922
7. Crvena zvezda - Spartak 41.250
8. Leverkuzen - Bajern 30.210
Sedmi najgledaniji meč u Evropi u subotu bio je duel Zvezda - Spartak
Prosečne posete klubova u regionu
(jesenja sezona)
1. Crvena zvezda 15.506
2. Steaua 9.142
3. Levski Sofija 7.508
4. Partizan 6.333
5. Hajduk Split 6.123
6. Dinamo Zagreb 3.232
7. Maribor 2.500

A na svetinji prc,u svetom dresu gomila kretena.Kod nas se u subotu ispomešala želja za uspehom,spektakla Delija i nastavka tradicije odličnih poseta,gro novih i mladih igrača i onaj inat koji nosimo u srcu (samo ne znam dokle) da nema predaje iako znaš kolike smo trube dole na terenu.
Gledajući ljude u subotu na Marakani imao sam osećaj kao da igramo neku važnu evropsku utakmicu...bilo je milina videti raspoložene ljude,do srži željnih spektakl utakmica kako hrle prema našoj svetinji![]()
He, he, ja bih narocito voleo da oni imaju vecu posetu od grobara, (posebno Radnicki), ali realno nesto ne verujem u to. Imas neki pouzdan podatak?[/B]
Ovo ti nisu dobri podaci... veću posjetu od nas imaju neki Rumuni (da li Kluž ili tako neko) a nema ni N.Pazara, Radničkog Kg (mislim da oni imaju veću posjetu od grobara), klubova iz BiH...
.....Милуновић игра против Јавора
Како објављује „Мондо“, Лука Милуновић би могао да дебитује у дресу Црвене звезде против Јавора, обзиром да је стигао неопходни сертификат уз који га клуб може несметано регистровати.
Милуновић је био већ виђен на левом крилу нашег тима на почетку сезоне, међутим због неажурности његовог бившег клуба Варегема који је послао невалидне папире, он није могао да буде регистрован за Црвену звезду и наступи против Спартака.
Rekla "DA" pred 41.248 svedoka!
Nema sumnje da će svih 41.248 navijača Crvene zvezde, koji su učestvovali u obaranju srpskog rekorda po posećenosti na nekoj prvenstvenoj utakmici (izuzimajući večiti derbi), do kraja života pamtiti subotnji meč sa Spartakom (1:0), a sasvim je izvesno i to da je Milovanu Kovačeviću i Radi Erić iz Zvornika taj 3. mart 2012. bio najlepši dan u životu!
- Mojoj sreći nema kraja jer sam zaprosio devojku na najlepšem mestu na svetu, i to pred više od 41.000 mojih zvezdaša. Drago mi je što je i ona srećna zbog toga! Uspeo sam da spojim dve najveće ljubavi na jednom mestu - izneo je prve utiske za „Alo!“ Milovan Kovačević.
- Zvezdaš iz Sarajeva koji od 1990. živi u Zvorniku lako je došao na ovu ideju.
- Želeo sam da je zaprosim na „Marakani“ jer i ona voli Zvezdu. Prva ideja mi je bila da to učinim putem poruke na semaforu, ali mi je portparol kluba Marko Nikolovski objasnio da bi on imao problema u tom slučaju jer bi onda na svakoj utakmici neko hteo preko semafora da zaprosi devojku.
- Lemi, kako ga zovu prijatelji, otkrio je kako je protekao sam čin prosidbe.
- Dobio sam 35 mesta u Zvezdinoj galeriji na zapadnoj tribini. Za mene, nju i naše prijatelje. Svi su znali šta će se desiti, osim nje, naravno. Ona čak nije ni znala da će sa nama biti dragi ljudi iz Zvornika, već je mislila da će ovo biti kao i svaki naš prethodni odlazak na „Marakanu“. Pred početak meča, prišla je devojka iz kluba s tacnom i obratila se Radi rečima: „Da li ste ovo vi naručili?“ Na tacni je bio prsten u lepo upakovanoj kutijici tako da nije znala o čemu se radi, pa je rekla da nije ništa naručila i pitala mene da li sam ja možda nešto naručivao. Rekao sam joj da jesam i u tom trenutku joj je sve postalo jasno. Nakon što sam joj stavio prsten na ruku, u ložu su počeli da ulaze naši prijatelji, pa je iznenađenje bilo još veće kada ih je ugledala. Tu je bilo i partizanovaca koji su došli samo zbog ovoga.
- Milovanu, kako kaže, nije bilo lako da sve organizuje i sakrije od voljene osobe.
- Već danima sam pripremao ovu prosidbu, a naravno da ne bih uspeo da nije bilo ljudi iz Zvezde. Najmanje 3.000 ljudi u Zvorniku je znalo za to, pa sam se plašio da ne sazna i ona. Srećom, nije, a najveći problem sam imao kada smo došli pred stadion. Trebalo je da se vidim sa Nikolovskim kako bih mu dao kutijicu s prstenom da bi on mogao dalje da organizuje prosidbu, pa nisam znao šta da kažem Radi gde idem. Na kraju sam joj rekao da idem u WC, ali je onda nastao novi problem. Kada sam se odvojio od Rade, Nikolovski mi je rekao da dođem za 10 minuta. Šta sad? Logično da ne mogu da budem u WC-u 10 minuta. Pošto sam uspeo da se vidim sa Markom, morao sam da rešavam novi problem jer je Radina kuma nesvesno prošla pored nas ispred stadiona. Srećom, Rada je nije videla jer da je kojim slučajem ugledala, shvatila bi o čemu se radi. Na kraju, sve je prošlo izvanredno - pun je utisaka Milovan, koji je zakazao svadbu za 26. maj.
- Želeli smo da to bude 29. maja, na Zvezdin dan, ali on pada u utorak, pa smo pomerili za prvu subotu pre toga. Naravno, slavićemo i 29. maja - dodao je Kovačević.
Još dve prosidbe u subotu na „Marakani“
Osim Milovana Kovačevića, još dvojica zvezdaša su u subotu zaprosili svoje devojke na „Marakani“. Njihova imena ne znamo, samo znamo da je jedan od njih to učinio na tribini, preko transparenta na kom je stajala jasna poruka. Neka je sa srećom!
Dva moja ortaka su u subotu hteli da idu na zapad posle mnogo godina i nisu mogli ni da priđu kapijama.Čekali su nekih pola sata do 45 minuta i nisu imali više nerava da se guraju sa ostalima...na kraju su otišli na jug jer su jedino još tamo puštali ali nisu videli početak utakmice.
He, he, ja bih narocito voleo da oni imaju vecu posetu od grobara, (posebno Radnicki), ali realno nesto ne verujem u to. Imas neki pouzdan podatak?
Ja sam na kraju otišao na istok, vrlo blizu bunkera sa Spartakovim navijačima, jer pola sata pre početka nije se moglo primirisati na Sever. Sve je to lepo ispalo, poseta, ambijent... ali da se ne lažemo, u subotu je na Sever otišlo mnogo ljudi koji Severa u životu videli nisu. To se već dalo primetiti nakon 15-20 minuta od početka, jer gotovo da je samo centralni deo Severa bio dinamičan. Plus da dodam, da do sada nikada nisam video onoliko klinkica na Marakani kao u subotu

Moguce, ali pazi, tamo se navodi prosek na celom prvenstvu do sada, a ne samo u par kola.Čini mi se da je N.Pazar imao posjetu od oko 6 000, Radnički 5 500, a grobari oko 5 000... 100% sam siguran da je bilo tako, ali mislim da je to bilo par kola prije kraja jesenjeg prvenstva...
E, to sam i ja primetio.Ja sam na kraju otišao na istok, vrlo blizu bunkera sa Spartakovim navijačima, jer pola sata pre početka nije se moglo primirisati na Sever. Sve je to lepo ispalo, poseta, ambijent... ali da se ne lažemo, u subotu je na Sever otišlo mnogo ljudi koji Severa u životu videli nisu. To se već dalo primetiti nakon 15-20 minuta od početka, jer gotovo da je samo centralni deo Severa bio dinamičan. Plus da dodam, da do sada nikada nisam video onoliko klinkica na Marakani kao u subotu
Ma lep ovaj Maksimovic..Ja sam na kraju otišao na istok, vrlo blizu bunkera sa Spartakovim navijačima, jer pola sata pre početka nije se moglo primirisati na Sever. Sve je to lepo ispalo, poseta, ambijent... ali da se ne lažemo, u subotu je na Sever otišlo mnogo ljudi koji Severa u životu videli nisu. To se već dalo primetiti nakon 15-20 minuta od početka, jer gotovo da je samo centralni deo Severa bio dinamičan. Plus da dodam, da do sada nikada nisam video onoliko klinkica na Marakani kao u subotu
Dva moja ortaka su u subotu hteli da idu na zapad posle mnogo godina i nisu mogli ni da priđu kapijama.Čekali su nekih pola sata do 45 minuta i nisu imali više nerava da se guraju sa ostalima...na kraju su otišli na jug jer su jedino još tamo puštali ali nisu videli početak utakmice.

[/B]
Ovo ti nisu dobri podaci... veću posjetu od nas imaju neki Rumuni (da li Kluž ili tako neko) a nema ni N.Pazara, Radničkog Kg (mislim da oni imaju veću posjetu od grobara), klubova iz BiH...
Знам. Тако су и неки моји ортаци завршили на југу, као кретени се осећали.
Подаци су сасвим тачни. Не узимају се у обзир мали клубови, већ најпопуларнији клубови из региона.
Који клубови из БиХ? Тамо је још горе него код нас!