FK Crvena Zvezda 2024/2025

Vratili "Savu Kravu",kako kažu "jedinu poštenjačinu" i "jedinog velikog grobara" :hahaha:
Ne tako davno:

461307964_18463961515026715_8479578693194831740_n-jpg.1616786

https://www.facebook.com/Jugosloven...s-da-je-moja-rec-svetinja-d/1477120125697450/
:hahaha:

Делије, Звездини навијачи су још једним показали да су од свих забрана и атомске бомбе јачи. 🔴⚪💪🏻💪🏻💪🏻🔴⚪

20241002_014328.jpg

Незаслужен пораз у Милану од црноплаве гамади.
Судија лопов :
свирао непостојећи фаул Елшника уместо фаул у нападу.
Фаул над Крунићем такође пред други гол.
Несвиран чист пенал за Звезду због игре руком.

Као што рекох пре .. судије уефа мафије, и смрад комшијске стоке и њихових гновинара утичу на недостатак среће наших код бројних шанси.
Ако желимо да будемо у врху ЛШ морамо елиминисати то мрачно зло. Тек потом се посветити корекцији грешака наших играча, тактике тренера, да ли смо требали нападати више, играти без три штопера и задња везна, да ли су Дркушић, Словенци, Израелац, Олајника достојни ЛШ нивоа .

Игра је била веома добра, храбра, показали смо фудбалску класу, изненађујућу за злонамерне који су прижељкивали распад попут динама з у Минхену и сличних евро епизодних ништарија попут петардизана од динама кијев итд.
Играчима треба време да се уиграју, Мимовић и Иванић да се врате и можемо изборити позицију у 24 тима. Уз боља појачања у некој од следећих година у држави ослобођеној постојања фрањевачког јсд паразита коме се сипају наши милиони, бићемо у врху Европе. Црвена Звезда ће поново освојити пехар Лиге Шампиона, живеће сви срећни и весели .

FB_IMG_1727826632880.jpg

kao što sam i pisao biće pravo zadovoljstvo gledati ovaj raspali državni projekat u Ligi Šampiona..
msm svake godine je tako, zašto bi ove bilo drugačije??
za sada su 32 gi od 36 al idu Monako i Barsa tako da su realne šanse da padnu još par mesta niže.. moja prognoza za kraj i dalje stoji.. 36 ti sa nula bodova..
Inter sinoć bez pola tima sa pola gasa utrpao 4 komada a mogao je još 4
Očajna Zvezda dva šuta u go za 95 minuta
Mislio sam da će joj biti naučna fantastika go da postigne a njima je uspeh i kad zapucaju u go
Spajić i Krunić
Šta reći..pa samo kad čujete ta prezimena jasno je da se radi o dva panja.. Uroš Spajić i Rade Krunić..ko dva jbna harmonikaša iz nekog sela kod Smedereva..
ostali deo tima, preplaćeni afrikanci koji se raduju što su prvi u zvanično najgoroj ligi u Evropi, koja je lošija i od Lige Kosova..slave pobedu protiv okupiranog, raspalog Partizana.. a ti isti velemajstori iz Pingpong lige kad pređu granicu brukaju se i sramote.. neki Zvezdin Mesi jbt..Radonja Zvezdin Ronaldo.. imate li Zvezdinog Mbapea??
još brt traže neki penal.. hahah..pa u Pingpong Vučićevoj ligi bi vam i sudili penal, zatvorski čuvar Pavle Ilić npr sudija sa severne šipke..

jadno, jadno, jadno
ali na naše veliko zadovoljstvo ovome još nije kraj..potrajaće..

Poslednja izmena od moderatora:
kao što sam i pisao biće pravo zadovoljstvo gledati ovaj raspali državni projekat u Ligi Šampiona..
msm svake godine je tako, zašto bi ove bilo drugačije??
za sada su 32 gi od 36 al idu Monako i Barsa tako da su realne šanse da padnu još par mesta niže.. moja prognoza za kraj i dalje stoji.. 36 ti sa nula bodova..
Inter sinoć bez pola tima sa pola gasa utrpao 4 komada a mogao je još 4
Očajna Zvezda dva šuta u go za 95 minuta
Mislio sam da će joj biti naučna fantastika go da postigne a njima je uspeh i kad zapucaju u go
Spajić i Krunić
Šta reći..pa samo kad čujete ta prezimena jasno je da se radi o dva panja.. Uroš Spajić i Rade Krunić..ko dva jbna harmonikaša iz nekog sela kod Smedereva..
ostali deo tima, preplaćeni afrikanci koji se raduju što su prvi u zvanično najgoroj ligi u Evropi, koja je lošija i od Lige Kosova..slave pobedu protiv okupiranog, raspalog Partizana.. a ti isti velemajstori iz Pingpong lige kad pređu granicu brukaju se i sramote.. neki Zvezdin Mesi jbt..Radonja Zvezdin Ronaldo.. imate li Zvezdinog Mbapea??
još brt traže neki penal.. hahah..pa u Pingpong Vučićevoj ligi bi vam i sudili penal, zatvorski čuvar Pavle Ilić npr sudija sa severne šipke.. al u Evropi ste nebitni i jadni.. mali bedni crvi

jadno, jadno, jadno
ali na naše veliko zadovoljstvo ovome još nije kraj..potrajaće..

Nema potrebe za ovoliko mržnje. Pre svega, nije srpska liga najgora u Evropi ...ima ITEKAKO gorih koji sanjaju da uopšte tim iz te lige i igra u Evropi (evo npr. pogledaj BiH - prosto sama činjenica da je tim u Evropi je misaona imenica i retko kad se desi). Tvoj Partizan je imao priliku, ne jednom, nego TRI puta u jednoj sezoni da ostane u toj Evropi i nije uspeo. Da sam na tvom mestu, ne bi grdio ni jedan tim ali ... znamo se već dovoljno dugo. Zvezda je itekako sinoć mogla dosta bolje i to znaju i ptice na granama. Napravili su nedopustive individualne greške a to se u LŠ itekako plaća.

Što se tiče tvog komentara, nemam reči ... toliko mržnje a u vašem dvorištu sve sami izmet i prljavština. Evo kako pravi navijač Partizana @Araon komentariše sinoćnju utakmicu (https://forum.krstarica.com/threads/zvezda-surovo-kaznjena-inter-ne-oprasta.1011973/post-49808513). Mogao bi malo da naučiš od njega što se tiče neke prave sportske diskusije - ako je ona ikako moguća sa tvoje strane.

Elem, kako god ali Zvezda makar igra na San Siru (pa makar to bila i ekskurzija - koju bi vi želeli) i zarađuje pare od LŠ o kojima vi možete samo da sanjate a vama srećno protiv Tekstilca u narednom kolu, kako ti reče, PingPong lige ;)

Ovde se naša diskusija završava ... rekoh ja već davno .. takvi kao ti više mrzite Zvezdu nego što volite Partizan
Nego kao što reče ...
Sendviči goje. Slabo se trči. Onda u Cirkuskoj ligi Srbije dobiješ deset titula kad imaš dvanaestog igrača sudiju. Onda uzmeš neku lovicu od UEFA pa kreneš prenapumpan, uobražen, naduvan u LŠ da pokažeš kako je sve ovo što sam napisao laž.

Onda ustanoviš da u LŠ služiš za popišavanje i porugu. Služiš da ti pune mrežu i da prave gol razliku. Jer si na nivou srpske nameštene lige.

Onda se razočaraš pa ti je kriv Partizan.

Govorim pet godina kako neće na dobro da izađe. Srbija je na listi UEFA na poziciji 20 a bili smo 11.

Ali mislili ste da će Partizan da izdrži maltretiranje višegodišnje? E pa neće. Propao je jer ste ga ugušili. Sad igrajte sami. Brukajte se ove sezone. A iduće sa svojim TSC idite na prva kola kvalifikacija, poispadajte i upropastite sve što se može upropastiti.

Sad i nikad više ni jedan srpski klub neće igrati u LŠ.
Mudro.

Pozdrav iz Monaka. Čekam vas.

upravo pročitao
srpski Bajern na gostovanjima u Ligi Šampiona u svoje 4 bedne sezone 10 utakmica 10 poraza
daće Bog da se niz produži i u Monaku..
jedva čekam sledeće kolo :D
Iskreno hvala Zvezdi. Toliko sam uživao kada je primala golove i to ne uz pomoć sudija, nego zato što su nesposobni panjevi. Onaj mali par puta šutnuo loptu ovi već od njega prave Gulita aaaaahahaha.

Kako je lepo čovek dao iz slobodnjaka, a voditelj kaže lak gol. Aaaaahahaha.

Aaaaahahaha.

Uh hvala Zvezdi na radosti koju mi donosi.

1727854771442.jpeg

nema ničeg lepšeg nego gledati Zvezdu u Ligi Šampiona..uz pivo i neke grickalice.. opušteno gledaš i smeješ se njihovim panjevima.. sinoć neko vraća povratnu Spajiću..niko oko njega, on prima loptu po terenu ravnom ko tepih a lopta se odbija ko od bukve jbt i uzima mu lik, sledi pas i 3:0.. još im on i kapiten tima!!!! pa na rekreaciji kod nas , evo igram 20 godina se nikad tako nešto nije desilo.. svako od nas 10 zna da primi jbnu loptu..osnova fudbala.. ko da pitaš đaka osmi razred tablicu množenja a on ne zna.. ono je sramota za fudbalera!
ok posle tog gola pokrio je lice dresom u fazonu: sramota me što sam panj, al posle izlazi za mikrofon i ke nja kako eto nije realan rezultat..pa nije jbg trebalo je da bude 8:0..4 čista gola odbranio Glejzer..

Poslednja izmena:
nema ničeg lepšeg nego gledati Zvezdu u Ligi Šampiona..uz pivo i neke grickalice.. opušteno gledaš i smeješ se njihovim panjevima.. sinoć neko vraća povratnu Spajiću..niko oko njega, on prima loptu po terenu ravnom ko staklo a lopta se odbija ko od bukve jbt i uzima mu lik, sledi pas i 3:0.. još im on i kapiten tima!!!! pa na rekreaciji kod nas , evo igram 20 godina se nikad tako nešto nije desilo.. svako od nas 10 zna da primi jbnu loptu..osnova fudbala.. ko da pitaš đaka osmi razred tablicu množenja a on ne zna.. ono je sramota za fudbalera!
Sinoćna utakmica was a breath of fresh air. Konačno da se uživa u fudbalu. :hahaha:

nema ničeg lepšeg nego gledati Zvezdu u Ligi Šampiona..uz pivo i neke grickalice.. opušteno gledaš i smeješ se njihovim panjevima.. sinoć neko vraća povratnu Spajiću..niko oko njega, on prima loptu po terenu ravnom ko tepih a lopta se odbija ko od bukve jbt i uzima mu lik, sledi pas i 3:0.. još im on i kapiten tima!!!! pa na rekreaciji kod nas , evo igram 20 godina se nikad tako nešto nije desilo.. svako od nas 10 zna da primi jbnu loptu..osnova fudbala.. ko da pitaš đaka osmi razred tablicu množenja a on ne zna.. ono je sramota za fudbalera!
ok posle tog gola pokrio je lice dresom u fazonu: sramota me što sam panj, al posle izlazi za mikrofon i ke nja kako eto nije realan rezultat..pa nije jbg trebalo je da bude 8:0..4 čista gola odbranio Glejzer..
drago mi je da vise volis da gledas zvezdu nego partizan
mozda i bude covek od tebe jednog dana :mrgreen:

Sinoćna utakmica was a breath of fresh air. Konačno da se uživa u fudbalu. :hahaha:
evo baš pričam sa kolegom, Zvezdaš veliki.. upravo došao na posao..al mi ne deluje nešto srećno npr ko što kaže forumaš Smarti da je srećan :D da su bitni milioni u džepovima SNS kartela a ne četiri komada od B tima Intera..
Kaže: šta da očekuješ od tima kome je stub odbrane Spajić.. uglavnom i on deli moje mišljenje da će Zvezda biti na dnu. Jedino što on misli da može da se uzme bod PSV u i Jang Bojsu.
jbg i sa ta dva boda opet će biti dole 30 i neki..ja se stvarno nadam 36 ti..to bi baš bila lepa tabela na kraju

evo baš pričam sa kolegom, Zvezdaš veliki.. upravo došao na posao..al mi ne deluje srećno npr ko što kaže forumaš Smarti da je srećan :D
Kaže: šta da očekuješ od tima kome je stub odbrane Spajić.. uglavnom i on deli moje mišljenje da će Zvezda biti na dnu. Jedino što on misli da može da se uzme bod PSV u i Jang Bojsu.
jbg i sa ta dva boda opet će biti dole 30 i neki..ja se stvarno nadam 36 ti..to bi baš bila lepa tabela na kraju
Gledamo pad Zvezde koja nikad nije ni uzletela. Ovo učešće u LŠ kao i prošle godine imaju zahvaljujući i bodovima Partizana.
Partizan više ne postoji tako da od sledeće godine na nivou su TSC.
Lepo.. sad uživamo u šutiranju stada, od iduće godine nema ni šta da se gleda. Ako uđu u Euro ligu da budu srećni.
Iskreno tu su neki nivo konferencije.
Partizan treba i zvanično da se proda ili ugasi.

Voleo bih ja Partizan više kad bi postojao.
Ovako preusmeravam ljubav ka Zvezdi.
Srce moje ... što volim tako kad pridobijemo ljubav ...

evo baš pričam sa kolegom, Zvezdaš veliki.. upravo došao na posao..al mi ne deluje nešto srećno npr ko što kaže forumaš Smarti da je srećan :D da su bitni milioni u džepovima SNS kartela a ne četiri komada od B tima Intera..
Smarti je srećni delija ... definitivno nisam zadovoljan utakmicom .. uostalom pogledaj temu gde se pisalo o utakmici gde sam itekako grdio igru Zvezde ...

Gledamo pad Zvezde koja nikad nije ni uzletela. Ovo učešće u LŠ kao i prošle godine imaju zahvaljujući i bodovima Partizana.
Partizan više ne postoji tako da od sledeće godine na nivou su TSC.
Lepo.. sad uživamo u šutiranju stada, od iduće godine nema ni šta da se gleda. Ako uđu u Euro ligu da budu srećni.
Iskreno tu su neki nivo konferencije.
Partizan treba i zvanično da se proda ili ugasi.
Misliš u obratnom smeru ... Partizan imao mogućnost da igra u LŠ zbog toga šta je Zvezda uradila prethodnih 7 godina (a zadnjih pet se računaju u kojima vi niste uradili ništa)

Back