FK Crvena Zvezda 2024/2025

Padala je sigurno 20-25 minuta a stala je na samom kraju utakmice.
moguce, nisam gledao na sat..zato mi je i delovalo da je bila kraca jer sam paznju usmerio na utakmicu.

ali kad spomene kisu..

nikad nisam pokisao kao protiv zerminal ekerena

ne znam kako ta utakmica nije bila prekinuta zbog potopa.. kad sutnu loptu cim udari u zemlju zaustavljala se koliko je bila natopljena vodom
ko to nije doziveo ne zna sta je potop na utakmici :D

1726423469718.png

Где си комшија... нема те нешто.. :hahaha:

21_54_51_IMG_20240915_214517.thumb.jpg.d0b6c793165bb95f8c206c32abf348eb.jpg

Бурек уз бромозепам и бенседин после примљеног гола у 96 минуту од Терзиног Б развојног клуба ( можда будућег Звездиног нормалног градског ривала уместо глупих злочестих загрепчана), резултује слабим покушајем деградације Звездине снаге - сликом пре почетка утакмице.

Сигурно је слаба посета у првенству је и највећи антисрпски успех задње деценије потомака покојног фрањевог фрањкенштајн пројекта јсдндх прдизанус и борис карлоф тадићевог јфк пеналтизана.
А за сарадњу са нато хаарпом у изазивању кише, хладноће у раном септембру циклоном Борис треба честитати противнику. Али доћи ће некад и вама циклон Александар.

Иначе утицај Бориса престаје вечерас, следећих дана пријатно топло време без падавина или са летњом местемичном кишицом, и у Четвртак када на пуну нашу Маракану стиже Лига Шампиона на ...🇷🇸🔴⚪ 🏆⭐Очекујем победу против португалских патуљака бенфуке.

А ти само храбро бори се

5.jpg

.
Родбина и пријатељи, + плаћеници...

.
A objavu postavljaju paćenici.
Ovde mogu da vam odgovorim pošto na vašoj temi ste kako kakva slinava derišta i samo prijavljujete objave.
Pošto sve s*ebali na tribinama i već unazad ko zna koliko godina nemate ni "rodbinu i prijatelje" na tribinama,sada ste počeli ti i onaj popušilko da se bavite našom brojnošću na tribinama.
Ako ja nisam opterećen i idem na svaku utakmicu,zašto ste ti i tvoja metresa popušilko toliko uzrujani i usplahireni našim posetama.
Zabite vaše noseve u onaj vaš brlog i brojite razne "principe,dalmatince,zabunjene...'.

Пакети карата за Лигу шампиона су у продаји од понедељка 09.09. Наши шампиони од 19. септембра почињу учешће у лигашкој фази у Лиги шампиона, четврти пут у последњих осам година и 30. пут у својој историји.
Због промене система такмичења, црвено-беле очекују најмање 4 црвено-бела спектакла на препуној Маракани, а у госте шампиону Србије долазе: Бенфика 19.09, Барселона 06.11, Штутгарт 27.11. и ПСВ 21.01.
Најбољи фудбал и најјача атмосфера у Европи су загарантовани, зато буди и ти део Лиге шампиона и нових момената за памћење. Идемо још јаче у Лиги шампиона!
Пакет карата је у продаји онлајн и у променоару стадиона код сервиса за чланство.

Dvojka na Benfiku 2
i na PSV večeras 4,5
nađem još neku siguricu 1.30 i eto kvota preko 11
msm nisam se kladio 10 godina al ako me uke nja PSV koji igra odlično za razliku od raspalog Juventusa ( gledao ih protiv Empolija onog Vlaha mrzi da potrči a najplaćenji tamo )

Ne smaram .. samo sam realan ... vi ni taj drugi nivo evropskog takmičenja niste mogli da osigurate ...

Nadam se da ćete nam prirediti zadovoljstvo da gledate kako se igra evropski fudbal ;)
pa znam da nismo jbg..ništa čudno s obzirom da je na vlasti u Srbiji žvalavi duh koji lebdi iznad Marakane, bivši huligan sa severne šipke.. al neće ni on doveka..
naravno da ću gledati..nema ništa lepše nego gledati SNS Krdo kako se sramoti u Evropi.. jedva čekam četvrtak :D

pa znam da nismo jbg..ništa čudno s obzirom da je na vlasti u Srbiji žvalavi duh koji lebdi iznad Marakane, bivši huligan sa severne šipke.. al neće ni on doveka..
naravno da ću gledati..nema ništa lepše nego gledati SNS Krdo kako se sramoti u Evropi.. jedva čekam četvrtak :D
A ako se ne obrukamo da si došao ovde odmah posle utakmice i uputio javno izvinjenje a ne da se femkaš k'o mlada na pijaci pa posle kao ma Benfika nije ono što je bila

Ajde da sad rešimo ... dakle .. Benfika ili Zvezda i šta misliš da će biti ?

.
Ми волимо Терзу!

Нико не може да ископа рупу Црвеној Звезди дубоко колико то може Терзић.

Волимо и Весића...

E4zitZDX0AMm-pD

.
Радује нас и кад опљачкате понеку банку, као што сте опљачкали Агробанку или Марфин банку, све је то део имиџа једног великог клуба.

Срећно.

.
heheh ;)

RASPORED:

• 1. kolo - 19. septembar Mančester siti - Crvena zvezda
  • 2. kolo - 4. oktobar Crvena zvezda - Jang bojs
  • 3. kolo - 25. oktobar Lajpcig - Crvena zvezda
  • 4. kolo - 7. novembar Crvena zvezda - Lajpcig
  • 5. kolo - 28. novembar Jang bojs - Crvena zvezda
  • 6. kolo - 13. decembar Crvena zvezda - Mančester siti
bodova 2 ..mesto poslednje..Siti oborio svetski rekord po broju šuteva za 90 minuta :D

Back