No Respect
Domaćin
- Poruka
- 4.994
tako vam i treba, da pokisnete)))
iPS, još da vas stave u veš mašini, zbog centrifuge
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako vam i treba, da pokisnete)))
iPS, još da vas stave u veš mašini, zbog centrifuge
Padala je sigurno 20-25 minuta a stala je na samom kraju utakmice.nije padala dugo, mozda desetak minuta ali je bila jaka.. kuci kad sam dosao i gace su mi bile mokre
Добра идеја, био би то јединствен случај у нашем фудбалу....ако не рачунамо меч Партизан - Реал из 200350000 црвених и белих кишних најлонских кабаница клуб да наручи. 100 дин комад, значи за око 40000€ и дели на штандовима пре утакмице ... Могу да послуже и за кореографије Делија. Боље су решење од малих иритантних најлона који се бацају по трибини, као и најлонске заставице, балони који су скупљи. Те једнократне пончо кабанице могу се кући понети и више пута користити. И у кинеским радњама их има за 200 динара.
de podseti me šta je bilo tadaДобра идеја, био би то јединствен случај у нашем фудбалу....ако не рачунамо меч Партизан - Реал из 2003
Сви на стадиону су имали кабанице.....али нема везе бићете први који су то извели.....после навијача Партизана. Као и већину ствари у чему сте први.de podseti me šta je bilo tada
ma što me šutiraš , ja sam bre grobarСви на стадиону су имали кабанице.....али нема везе бићете први који су то извели.....после навијача Партизана. Као и већину ствари у чему сте први.
Мислим да смо ми Делије први имали најлонске кишне пончо прслуке 2001 на куп дербију. Такође на јна те године после убиства Аце Радовића, још нерешеног као што је и убиство Оџа заташкала параудбашка секта.Сви на стадиону су имали кабанице.....али нема везе бићете први који су то извели.....после навијача партизана.
tačno tako , mi smo izmisli kabanice, msm grobariкако је и проналазач кабанице 1893е био гробар
Ко о чему фрањстебре о југословенству, покриј уши бре црном ђубретарском кесом...Звезда - Бенфика 1984-е