- Poruka
- 36.556
Čisto da se zna šta smo uradili
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videćemo u kakvoj je formi, nisam optimista
Ja bogami jesam i to itekakav ...videćemo u kakvoj je formi, nisam optimista
Iskreno, koliko god da volim Zvezdu, ne bih baš stojao na kiši koja pljušti kao da se nebo otvorilo ...I sad u subotu kad rokne kiša biće "bilo malo publike zbog vremena".
Nekima ni besplatan ulaz ne pomaže,jedino taksi do ulaza i da ga čeka za nazad do kuće !
Tako su razmaženi i sada za ove komplete ulaznica a mogu komotno da sve reše kupovinom sezonske.
Onda sam ja jedan od onih među nekoliko desetina hiljada koji je protiv Bodea upravo stojao na pljusku.......i da,nebo se otvoriloIskreno, koliko god da volim Zvezdu, ne bih baš stojao na kiši koja pljušti kao da se nebo otvorilo ...
Ja sam hteo da idem kad je bio Mihi oproštaj ali ... Miho, oprostiOnda sam ja jedan od onih među nekoliko desetina hiljada koji je protiv Bodea upravo stojao na pljusku.......i da,nebo se otvorilo
nije padala dugo, mozda desetak minuta ali je bila jaka.. kuci kad sam dosao i gace su mi bile mokreOnda sam ja jedan od onih među nekoliko desetina hiljada koji je protiv Bodea upravo stojao na pljusku.......i da,nebo se otvorilo
tako vam i treba, da pokisnete)))
iPS, još da vas stave u veš mašini, zbog centrifuge