pop80
Veoma poznat
- Poruka
- 13.401
sutra imamo dogovor kum i ja da posle svakog gola koji primi FK SNS eksiramo pivo.. kupićemo gajbu.. valjda bude dovoljno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi ponovo mravojed došao kako je u Danskoj i Irskoj jel mnogo hladno ajde smiri se pokrenuće UEFA Intertoto kup uskorosutra imamo dogovor kum i ja da posle svakog gola koji primi FK SNS eksiramo pivo.. kupićemo gajbu.. valjda bude dovoljno
Da,eno danas se svi bave time ali na vašu žalost konstatacije vam ne idu u prilogZaboravio si i gol koji nam je ukraden....
sutra imamo dogovor kum i ja da posle svakog gola koji primi FK SNS eksiramo pivo.. kupićemo gajbu.. valjda bude dovoljno
Nemoj tako nisko sokole. Znam da je vuci ogradio zvezdu svakome i on i krimos terzic... No opet radovati se golovima nasih najveh dusmana britanaca nije normalno...sutra imamo dogovor kum i ja da posle svakog gola koji primi FK SNS eksiramo pivo.. kupićemo gajbu.. valjda bude dovoljno
Prvi i drugi gol je Zvezda primila nekako glupo, a prvi baš prerano u drugom poluvremenu. Treći gol od Sitija je majstorija.Ovaj City malo jači od Čuke.
Cuti breOstade kolegi mnogo piva...
Vidi se da nasi nemaju snage za 90. minuta, a to traje dosta dugo. Pitam se sta se radi na pripremama...
Трагедија од Игре.Манчестер сити је прејак противник.
Њихов пресинг мало ко у Европи може да издржи.
То је чињеница.
Никаве оцене не треба давати сада, већ 13. децембра.
То онако реално.
Треба сачекати да се одиграју све утакмице...
Ostadoste ti i tvoj ljubavnik bez popijenog piva,samo sa 2 cucle i bebelak hranom.38 šuta na gol ili skoro svaki drugi minut je bio šut na gol SNS krda sa Marakane..ceo svet se smeje jbt postavljeni svi rekordi u Ligi Šampiona što se poseda i šuteva na gol tiče.. jadnici prešli 3 puta centar.. ovaj put nije htelo, samo su 3 lopte ušle , ispogađali onog Jevrejina 15 puta, ali će zato u BG biti slađe ponižavanje Vučićeve Zvezde..ako ne dobiju ove Švajcarce sledeće kolo to je to što se Evrope tiče ove godine..
ne znam da l četvrti ide u onu Ligu Konfernecija
Cetvrti ne ide dalje završava u evropi.38 šuta na gol ili skoro svaki drugi minut je bio šut na gol SNS krda sa Marakane..ceo svet se smeje jbt postavljeni svi rekordi u Ligi Šampiona što se poseda i šuteva na gol tiče.. jadnici prešli 3 puta centar.. ovaj put nije htelo, samo su 3 lopte ušle , ispogađali onog Jevrejina 15 puta, ali će zato u BG biti slađe ponižavanje Vučićeve Zvezde..ako ne dobiju ove Švajcarce sledeće kolo to je to što se Evrope tiče ove godine..
ne znam da l četvrti ide u onu Ligu Konfernecija
Izgubi 15:0 i pamtićeš neku agresivnost,borbenost ?!??Они се играли Викторије са нама.
И то пуних 90 минута.
Па мајку му...јеси ти дошао да играш фудбал или да браниш Гол?
изгуби бре и 15:0 али играј фудбал,ЗАШТА ТЕ ПЛАЋАМО??
оНИ СЕ сви толико уплашили,уплашили неког поред себе,испред себе јер је то СИТИИИИ,ЈЕЕЕЕ,
јеубо те СИТИ.
нЕЋУ БУДЕМ изненађен ако изгубимо наступајући Дерби јер ово нешто од Петрограда и тамошњег Турнира,
нешто много није у реду.
Hoće to jeftine vožnje na danskom ringišpilu pa još dobiješ 5 besplatnih vožnjine znam da l četvrti ide u onu Ligu Konfernecija
Ali zato će uzeti 755. srpsku titulusuper.. daće Bog da popuše od Jang Bojsa i da se skoncentrišu na Ping Pong Ligu Duha Koji Lebdi..tu su ipak najjači i niko im ništa ne može
naslov u režimskom Blicu govori o tome u kakvom raspadu od sistema živimo...
tipa Verujte nama a ne svojim očima!
"Zvezda preplašila i frustrirala Siti !"
aman sa tim parizeromA sad na parizer puna usta
Dobro,očekivano je da na ovako nešto mogu da se navuku likovi poput tebe.naslov u režimskom Blicu govori o tome u kakvom raspadu od sistema živimo...
tipa Verujte nama a ne svojim očima!
"Zvezda preplašila i frustrirala Siti !"
I merkator,dis,maksi...aman sa tim parizerom