FK Crvena Zvezda 2023/2024

Oboren rekord u broju suteva na gol u prvom poluvremenu!

Zvezda opet u ligi sampiona rekorder, prvi rekord 19 primljenoh golova u grupi

Sada je za 45 min u okvir njenog gola upuceno 22 suta. Na SVAKE 2 MIN po udarac!

Jbt sunac. Zalosno je bilo gledati kako svaki cas ovi sutiraju a zvezda ne moze duze od 15 sekundi zadržati loptu a retko je i otme...

Nas fudbal?

Debilana

za razliku od partizana

CRVENA ZVEZDA je pokazala kako treba da se igra izgubljena utakmica.
Muski do kraja. Da je Siti dao jos 3 komada ne moze igracima da se ospori da su se borili.

Hebace nam mamu partizansku u narednom derbiju :(

SVAKA CAST za odlicnu utakmicu CZ 👍
Slazem se, koliko god da sam hteo da ih Siti napuni do vrha, izvukli su castan rezultat a nas petardira jebeni Nordsjeland.

Screenshot_2023-09-20-17-47-40-425-edit_com.facebook.katana.jpg

20230920_024217.jpg

20230920_155451.jpg

20230917_234403.jpg

20230918_010625.jpg

FK SNS izdalo saopštenje u kome pljuje po FSS-u kako radi protiv SNS krda

znači doveli svoje ljude u savez i sad ih pljuju kako su oni tobož krivi što im se u Ligi Šampiona već posle prvog kola cela Evropa smeje i što su u Ligi Duha Koji Lebdi od 4 utakmice koje nisu sklanjalice ( Voždovac, Čuka, TSC i Partizan ) već dve izgubili.. a pukli milione i milione na pojačanja!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Bogami, da je mali Lučić još jednom onako "drsko" predriblao Kajla Vokera, tačno bi im pravili doček ispred skupštine.

Ljudi, ja stvarno ne znam čemu ove bajke i euforija kao da su osvojili kup univerzuma. Dobro, to je Siti, možda i najjači tim u Evropi i prvak iste, jeste da su se oni ložili da će da pobede tamo ali i realno je da bude ovako, jači su, bili bolji, bilo samo 3:1, dobro bi i to je to.
Ali ovo, namučili ih, Siti strepeo, onaj crnja stavio Halanda u džep.... Dajte ljudi molim vas.... Na momente je bilo krajnje blamantno gledati onakav odnos snaga i onoliku nemoć. Oni možda mogu nešto da urade protiv Lajpciga i YB ali moraju mnooogo bolje od ovoga.

Splet okolnosti je da nije primljeno vise golova. Znali su svi da ce Zvezda igrati bunker i probati iz kontre. Dve kontre u prvom i jedan pogodak i sreca sto do tada nije primila nekoliko golova.
Tacno se vidi nedostatak kondicije, zatim ono sto najvise bode oci kad se gledaju nasi klubovi kretanje bez lopte, utrcavanja u prazan prostor i sporost u donosenju odluka

Bogami, da je mali Lučić još jednom onako "drsko" predriblao Kajla Vokera, tačno bi im pravili doček ispred skupštine.

Ljudi, ja stvarno ne znam čemu ove bajke i euforija kao da su osvojili kup univerzuma. Dobro, to je Siti, možda i najjači tim u Evropi i prvak iste, jeste da su se oni ložili da će da pobede tamo ali i realno je da bude ovako, jači su, bili bolji, bilo samo 3:1, dobro bi i to je to.
Ali ovo, namučili ih, Siti strepeo, onaj crnja stavio Halanda u džep.... Dajte ljudi molim vas.... Na momente je bilo krajnje blamantno gledati onakav odnos snaga i onoliku nemoć. Oni možda mogu nešto da urade protiv Lajpciga i YB ali moraju mnooogo bolje od ovoga.
Ako zaista misliš da postoji nekakva euforija nakon ove utakmice,onda se obrati srpskim novinarima i medijima koji to oni prave.
To "namučili,strepeli" je izvučeno iz teksta koji su engleski mediji preneli na poluvremenu (i to ne baš ti rečima ali ajde) jer verovatno se nisu nakon svega nadali da će gubiti na poluvremenu.
Druga stvar je što "blic laže ljude" to sve izvlači iz konteksta željan senzacionalnih naslova i tekstova.
Ako si se ti primio na to......

Ako zaista misliš da postoji nekakva euforija nakon ove utakmice,onda se obrati srpskim novinarima i medijima koji to oni prave.
To "namučili,strepeli" je izvučeno iz teksta koji su engleski mediji preneli na poluvremenu (i to ne baš ti rečima ali ajde) jer verovatno se nisu nakon svega nadali da će gubiti na poluvremenu.
Druga stvar je što "blic laže ljude" to sve izvlači iz konteksta željan senzacionalnih naslova i tekstova.
Ako si se ti primio na to......

Pa ne znam baš da li su samo novinari. Evo po društvenim mrežama komentari, oduševljenje na maks, puno srce, pokazali smo im zube, borili se kao lavovi, to je prava Zvezda.... i to komentari sa stotinama lajkova. Znači nije da su novinari.

Opet kažem, rezultat je sasvim prihvatljiv obzirom na to ko je protivnik. Ali meni čak i nisu uopšte delovali ni borbeno. Ne znam tačno gde je tu bilo neke borbe.
Jedino pozitivno Zvezdi je kad su ušli Kangva i onaj crnja sa žutom kosom. Mada su i ovi tad pouvodili one klince. Ali tek onda su se kao malo povezali i u stvari prešli centar.

Pa ne znam baš da li su samo novinari. Evo po društvenim mrežama komentari, oduševljenje na maks, puno srce, pokazali smo im zube, borili se kao lavovi, to je prava Zvezda.... i to komentari sa stotinama lajkova. Znači nije da su novinari.

Opet kažem, rezultat je sasvim prihvatljiv obzirom na to ko je protivnik. Ali meni čak i nisu uopšte delovali ni borbeno. Ne znam tačno gde je tu bilo neke borbe.
Jedino pozitivno Zvezdi je kad su ušli Kangva i onaj crnja sa žutom kosom. Mada su i ovi tad pouvodili one klince. Ali tek onda su se kao malo povezali i u stvari prešli centar.
Pusti društvene mreže,nije ono presek stanja kod navijača koji dolaze na stadion a posebno ne kad onih koji su tu na svakoj.Čitam strani tekst o Đokoviću pa ispod komentari,pa to je kao da se spremaju da nas ponovo bombarduju.To su ti uglavnom lelemudi.
Ovo ti kažem za ovaj podnaslov koji je imao "sportal.rs".To su ti goveda,ista kao i ostali tabloidi:
Dejli Mejl (prevod):
"Alvares je sinoć dodao dva gola, iako je drugi greška čoveka po imenu Glazer, koji čuva gol Crvene zvezde. Glazer se rugao na stadionu Etihad; nije prvi put, neće biti poslednji da neko to radi. Crvena zvezda je zapravo malo vodila. Ne dugo, ali malo, dala je gol na poluvremenu. Savršen tajming. U teoriji, u svakom slučaju. U stvarnosti, to je frustriranom i uplašenom Sitiju dalo vremena da odahne, u nastavku se pobrinuo za sebe"
I sada naravno,naši novinari,šta će od ovoga izvući?! Sigurno ne "greška čoveka po imenu Glazer" :lol:
Rezultat je bombona,pa da nije čak ni Siti u pitanju (iskreno,voleo bih da bude i protiv Lajpciga ako Lajpcig bude da melje onako kao protiv Bojsa i u prvenstvu) a borbenosti je bilo ali takve da se ne primi tuce golova jer i na papiru mnogo jači timovi od Zvezde su lako padali u njihovu mašinu za davanje golova,bez da su se nešto otvarali u napadu.Čak mi i sada onaj Bukarijev gol deluje nestvaran.Jednostavno takvi su,vrhunski,savršeni i može da ih savlada znaš ko...samo oni sami sebe ili "kada im nije dan".

ЗВЕЗДА!

јсд птаризан (спснс дос распали пројекат лоповски ) побегао са дербија!
у страху од суперјаке моћне Звезде која се скоро равноправно носила са актуелним прваком Европе и имала недељу дана припреме за меч на пашњаку стоке. Дубока парагробљанска цијашка држава одложила дерби и због бојкота глодарске фракције птаризани југ, страха од пуних трибина Делија и Звездине победе од 12 голова разлике. Оправдане сумње постоје да је јсдп фракција коалиције курти тачи харадниај вокријевци ружићевци смишљено напала српски народ и групу Звечанских Делија са Косова због дербија, комплекса и мржње ка Србима.

Back