U kupu sampipna uzeli STE FINALE NAKON PRODUZETAKA POSLE PENALA, maltene bez suta ka golu protivnika zar ne? Ali cilj opravdava sredstva pa i taktiku u finalu. TO BESE PRE 30 GODINAUvek me raduje kada citam tvoje postove, pa ti si u stanju svojim glupostima da vadis ljude iz depresije. Vrhunac ludila je kada grobar govori nekome da zivi u paralelnom svetu. Cisto da se preslisamo, nisi rodjen kada je zvezda bila prvak Evrope, pardon, osvajac Kupa evropskih sampiona, pa to za tebe nije relevantno. Ali jeste relevantno kada je KK Partizan godinu dana kasnije bio prvak Evrope u kosarci. Verovatno se secas Saletove trojke isto kao penala koji je dao Pancev. Dakle to olako prelazenje preko tih nekih nasih uspeha a uzdizanje sopstvenih je posebna dijagnoza. Jos onomad, kada ste poslednji put usli u LS, Bjekovic rece da je to uspeh jednak Zvezdinom polufinalu sa Bajernom. I vi ste to prihvatili i objasnjavali da to jeste nebeski uspeh, mozda cak i malo veci od one famozne pobede od 0-0 protiv Reala. Ali nas plasman u LS i pobeda nad Liverpulom je smesno, pa to samo mi cigani mozemo da se radujemo tako necemu.
Inace dajte recite koji je to period kada pocinje i prestaje vasa amnezija. Ne odgovara vam sadasnjost, jer ste smesni, ne odgovara vam malo dalja proslost, jer ste u odnosu na nas pigmeji, odgovara samo izgleda onaj period gde ste naboli neku pobedu u toj Evropi. Mislim, izvinjavam se na tom mega uspehu 2005. godine, verujem da ce ostati zlatnim slovima ispisan u istoriji kluba, rame uz vec pomenuti trijumf nad Realom bez golova kada je Salo Ilic pogodio stativu. I kao sto rekoh, pustite nas mi da se radujemo nasim tricavim pobedama i trijumfima, jer nema svako taj luksuz da se raduje uspesima poput vasih.
Prica o navijacima je zaista posebna. Vi koji postojite samo virtuelno, na drustvenim mrezama, vi koji lavor punite samo na derbi, jer mi tada pokupujemo vecinu karata, vi kojima promaja duva na tribinama koliko su prazne vec 25 godina, vi nekome drzite slovo o bilo cemu. Danas imate drzavnog kriminalca koji kidnapuje vase ljude i kaci jutjub klipove, ali Velja nije prvi. Da ne govorim ovde imena i prezimena ali pomenucu jos Vavica, jos jednog drzavnog kriminalca iz vremena Borhana Tadica. Momak koji je registrovani diler, koji je bio na proslavi izbornih rezultata SPS/a palio baklje, momak koji je proteran sa nase tribine, ali je utociste nasao na vasoj, gde je u jednom periodu preuzeo citavu navijacku pricu. Ranjen pre nekoliko godina a do bolnice ga odveo policijski inspektor u civilu koji se "slucajno" nasao na mestu dogadjaja. Imate ljude sa tribine koji su bukvalno menadzeri pojedinim vasim igracima. U onom jednom skrivenom snimku koji je procureo gde Kimi prica sa Dulom Vujosevicem, pa tu se aminuje reketiranje igraca. Kimi zamera Dulu stoje pustio Janjicare i dao im blagoslov da rade to sto rade. Dovodjenje splicana na tribinu, to je mozda vrhunac bolestine kakav je nezabelezen u svetu, a poznato je da je navijacki svet prilicno brutalan.
Kakav Aleksandar Vucic, kakva BIA, CIA, to sto ste sami sebi radili vama ne treba drugi neprijatelj. A ratujete skoro cetvrt veka medjusobno i vise vas je izginulo u medjusobnim okrsajima od Kavcana i Skaljaraca. Bolesan klub, bolesna tribina, bolesni navijaci.
Zato pusti ti mene da ja uzivam usvojoj alternativnoj realnosti, a ti sa tvojim drugarima zivi u vasoj realnoj realnosti, gde ste vi stvoreni za dominaciju evropom, samo vas svi drugi nekako sputavaju.
PRE OTPRILIKE JOŠ TOLKO TJ PRE 54 GODINE PARTIZAN JE IZGUBIO FINALE KUPA SSMPIONA OD CUVENOG REALA, I AKO JE BIO BOLJI IMO VISE PRILIKA A PRE TOG FINALA RAZBIJAO PROTIVNIKE POPUT SLAVNOG MANCESTERA u polufinalu...
Dakle, nekada smo mi igrali ti finale kupa sampiona nije da nismo!!!! Eto nismo imali srece da na penale nekog dobijemo... To ne umanjuje slucaj...
O košarci i uticaju na srpaku reprezentaciju i zasluge SMESNO JE PRICATI KER STE TU SVE DO VUCICEVE ERE I COVKETA BILI POLUAMATERSKI KLUB ZA NAS...
Dovoljno je reci, djordjevic danilovic paspalj divac rebracw, prvaci evrope, sveta...
Tako da i ako ste najtrofejniji klub u fudbalu kod nas, nismo za potcenjivanje jer smo ograli finale sampiona