ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

  • Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

    glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

    glasova: 4 44,4%

  • Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvezda ima duplo veci budzet od njih pa su srazmerno tome i stranci sa vecim rejtingom jer ukoliko pogledas sem Keserua svima ostalima je Ludogorec najjaci klub u kome su igrali u Evropi dok je pitanje u Brazilu kakvu su ulogu imali, sumnjam da su bili neki nosioci timova.
Na drugoj strani Zvezdini stranci su igrali u znatno jacim timovima od Zvezde i bili standardni. To naravno ne znaci da ih treba potceniti jer je rec o ozbiljnom timu ali ne treba ih ni preceniti, nisu oni slucajno ispali prosle godine od Moldavaca, znaci da mogu dosta oscilirati.
Sve zavisi od Zvezde koja ukoliko odigra prosecnu partiju na nivou mogucnosti , proci ce ih a ukoliko bude igrala kao protiv Maltezana ispasce. Tu je najveci problem trenutno sto Vijera je van forme i mislima van tima, sredina se jos nije uklopila i previse je defanzivna kombinacija La Talek-Donald i Kanga koji je vise box to box igrac a ne plej.
Odbrana je vrlo nestabilna sa Lukovicem i tu ce trebati da se uigra a i definise tim, da se nadje neki balans u svim linijama .

Prosle sezone su promenili celi tim, zato su i ispali, ove sezone ce ipak biti drugacije jer su imali godinu dana za uigravanje.
 
Svidja mi se sto smo doveli Milosevica , Poletanovica , Lukovica . . Ako bude bilo srece pa da ta tri igraca u buducnosti budu okosnica jake Zvezde uz jos Babunskog i mozda jos Vucicevica ili Racica a tu su jos i iz nase skole Joveljic , Luka Ilic i Adzic i Manojlovic i jos jedan mladi extra talentovani golman msm da se zove stankovic ili tako nesto nisam siguran . Evo sada bi bilo dobro kad bi i ovaj Stefan Ilic stvarno potpisao za nas i jos Plavsic kada bi ostao joos jedno dve godine . Uff . Imamo mnogo dobrih mladih igraca i da mogu da biram pre bih izabrao da igramo LS tek za dve godine a da od 11 igraca na terenu 9 budu domaci a dva stranca nego da igramo sad odma LS a da nam na terenu budu samo 3 ili 4 domaca igraca a 7 ili 8 stranaca . Kapiram da se sad juri instant rezultat ali valjda ce ove sezone u JSL biti prostora makar za Plavsica , Babunskog , . . . . . Plavsic je vec pokazao da je igracina i dokazao se vec a babunski je pokazao potencijal i treba mu dati prostora da se pokaze .

- - - - - - - - - -

E nemoj zivu da diras jeste cesto komican i svi ga sprdaju ali brate taj matori ako ne zna o fudbalu ko onda zna ? ? ? Uvek bih pre birao da gledam na rts njega i andjusa nego one ustogljene fegete strajinica i drustvo . Andjus i ziva em imaju muda , em su komicni a sto je najvaznije strucni su .
 
Renegade upravu si Zvezda ima dosta problema . Za Huga svi vidimo da mu se ne igra . Sredina isto problem , stoper ogroman problem , oba beka su problem jer je ibanjez los pozadi . Ja bih sad protiv maltezana stavio le taleka na stopera , kangu pored donalda a ispred na desetku plavsica , po krilima katai i muce a u spic sikimic ili ne sikimic nego da srnic igra laznog spica a na levog beka ristic ili milosevic a ostalo isto kahriman , fibel i cvetkovic ako se petkovic vec nije oporavio .
 
Haha sta sam izbunario dok sam trazio tog Zo-a. :hahaha:

5x05z5.jpg


Kakav legenda.
 
Poslednja izmena:
Kako se Hugu vise ne igra? Jel nije bio novi CR, neotkriveni dijamant portugalskog fudbala, pravac A tim na EP, odma nase drzavljanstvo? Lik dao neke spektakularne golove u ovu nasu Livada ligu, mediji ga digli kao da je Ronaldinjo. Lik je iz cista fudbalske zemlje, ima vise talenta i to iskoristio pored nasih kvalitetnih, ali nerazvijenih igraca.
 
Raskinut ugovor sa Edsonom, koji je skupo kostao Zvezdu a nista nije odigrao.

Postignut takav sporazum da Edsonu bude isplaćene plate za dosadašnji period proveden na Marakani, a to je 120 hiljada evra. Uz 150.000 koje je dobio po dolasku, dolazi se do podatka da je 30-godišnji štoper koštao srpskog šampiona 270.000 evra. Veoma skupa avantura, mada su sa jedne strane crveno-beli i dobro prošli ako se zna da je Edson zbog toga što je našao klub u Brazilu oprostio godinu i po dana ugovora crveno-belima.



http://www.mozzartsport.com/vesti/ode-edson-i-odnese-zvezdi-grdne-pare/141132
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top