a koji ti imas dokaz da toliko duguju?
rekao terza ne tv-u?
poenta je
pitao sam te jos ranije i nisi umeo da mi odgovoris..koliki je dug partizana..koliko su vratili?
nemas pojma..zvezda bar javno sve objavljuje a onda ti uzimas i kroz skener proveravas..a nemas pojma sta se desava u partizanu jer oni ni ne objavljujju podatke..pa kazi iskreno..ko je onda ovde posteniji..
LAZ je izgovorio SOTIR , navodio je ovde neke njegove racunice i tvrdio u vise navrata DA JE ZVEZDA SMANJILA 40 MIL E!
jesi ti drveni advokat ovom lazovu?
receno mu je da predoci te sumanute lazi, i dostavi argumente i dokaze gde je to prezentovano, da li neka revizorska komisija ili slicno ili izvodi iz banaka koji su prezentovani javnosti, tj da je neko od zvanicnih sluzbenih lica (koja nisu iz zvezde) to potvrdio i argumentovao dokazima
price koje ovde prosipa i koje nemaju veze sa pamecu, su nesto poput saopstenja one bolesne lopovcine sa poternice...
40 mil evra !
gde je to sotire lazovu?
prvo vam banka oprostila pet miliona a sad 20 ? jel to?
dakle, kada je to vraceno i ko j to dokumentovao i potvrdio? odakle te informacije
to tvoje sabiranje kolko je ko zaradio ualskom u ligu sampiona ili nekom prodjaom , pitaj terzu, kolko je od tih para otislo na dugovanja...iznenadices se kad cujes...
kolke ste vi lazovcine, pa to je za neverovati... ajde uprava oni su svugde isti lopovi kao i kod nas , ali ova saopstenja lica sa poternice i SLICNE NEBULOZE SU PRESLE I NA VAS...
- - - - - - - - - -
Dobio si crno na belo za poslednje 3 godine preko 100 miliona prihoda.... a rashodi za isti taj period sigurno nisu veci od 60 miliona.
DOKUMENTOVANO ZVANICNO, a ne rucna matematika po pretpostavkama komsije iz kvarta sotira !
hahahaha
znas, mnogo su para i partizan i zvezda podobijali ualksom u ligu sampiona pa i ligu uefe, prodajom igraca, raznim muljanjem, ali su dugovi rasli...
sotir sve lepo upisuje i po nejgovom proracunu dugova skoro i da nema a kad ode u kasu da pogleda... debelo bi se iznenadio
zato nemoj da nam tu sabiras nismo ti mi uciteljica, vec kad kazes smanjili smo za 40 mil evra, zelimo link, ili argumente gde je to revizorska sluzba potvrdila...
znas nisu to retrovizori, vec revizori... one cike i tete sto ti precesljaju papire ma gde god da si skrio parice u banki...