Realno resetovali su nas i ovo je bilo ocekivano. Sest komada, moglo je i vise, tesko da je moglo manje. Uvek naravno to boli, ali da kazemo da smo se spremili za tako nesto, jer je PSZ mnogo vece mud.onje od nas sa Parka princeva ispratio sa punom mrezom. Uteha je sto je ovo taj atomski nivo fudabala koji igra jos nekoliko ekipa u Evropi. Na zalost medju njima je i Liverpul. Mi jesmo "zalutali" u ovakvu Ligu sampiona, jer da nam je neko dao i 20 miliona samo za pojacanja tesko da bismo bili nesto jaci. Ako mastamo da jednog dana igramo Evropu na pristojnom nivou, danas moraju da nam se dogode i ovakve utakmice. Da kazemo ovako, manje je bolelo jer smo ocekivali ovako nesto. Ovo juce nije toliko bio tragican dan za nas koliko je dobar dan za komsiluk. U svom mizernom postojanju u poslednjih par godina ovo im je kao da im je neko dao propusnicu na dan van ludnice koju imaju u sopstvenoj glavi.
Sada, posto je nasladjivanje ovim nasim porazom u njihovim glavama veliko, nije na odmet da se podsetimo od koga su oni bili napucavani u neko skorije vreme. I dok nasu mrezu pune verovatno neki od najboljih igraca na planeti, i ekipa za koju se i ne zna koliko vise kosta od nase, grobarske bogove fudbala na kolena su bacili giganti poput Makabi Pertah Tikve, Rapida iz Beca, Atletik Bilbao i da nikako ne zaboravimo njihove pobratime iz zagreba, Dinamo.
Ako su oni preziveli ta razvlacenja od tih "mocnih" timova, mi cemo valjda preziveti ovaj poraz od nekog tamo Nejmara, Mbapea, Kavanija i ekipe. Uglavnom, idemo dalje.
Sada, posto je nasladjivanje ovim nasim porazom u njihovim glavama veliko, nije na odmet da se podsetimo od koga su oni bili napucavani u neko skorije vreme. I dok nasu mrezu pune verovatno neki od najboljih igraca na planeti, i ekipa za koju se i ne zna koliko vise kosta od nase, grobarske bogove fudbala na kolena su bacili giganti poput Makabi Pertah Tikve, Rapida iz Beca, Atletik Bilbao i da nikako ne zaboravimo njihove pobratime iz zagreba, Dinamo.
Ako su oni preziveli ta razvlacenja od tih "mocnih" timova, mi cemo valjda preziveti ovaj poraz od nekog tamo Nejmara, Mbapea, Kavanija i ekipe. Uglavnom, idemo dalje.