ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

  • Detaljne najave derbi utakmica

  • Aktuelne rezultate i izvještaje

  • Snimke utakmica u tekućoj sezone

  • Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

  • Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

  • Izdanja navijača Borca u slikama

  • Marketinške aktivnosti na promociji kluba


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ГЛАС СРПСКЕ: "Марко Јовановић на пречац освојио Бањалуку"

СРПСКА ИНФО: "Јовановић ужива у Борцу, очекује још боље партије"

– Zaista uživam ovdje. Prelijep grad i izuzetno fini i gostoljubivi ljudi. Čuo sam dosta lijepih stvari a sad sam se u sve to uvjerio uživo. Porodica kad god dodje uživa kao i ja tako da su utisci baš pozitivni i o gradu i o klubu – dodao je defanzivac.

Jovanović ističe i da je Premijer liga BiH veoma teška.

– Premijer liga BiH je potcijenjena u Srbiji. Izuzetno je teška za igranje, ima dosta dobrih ekipa koji su i u bivšoj državi bili u najvišem rangu. Imaju tri naroda i sportska tenzija je prisutna, mislim pozitivna. U odnosu na Srbiji, igra se agresivnije i žustrije – istakao je Jovanović.

....
Мислим да клуб има добру перспективу за играче, да можемо да направимо неке добре ствари, само треба мало времена и стрпљења - категоричан је Јовановић.
 
Poslednja izmena:
:vatromet:

У дербију Борац је растурио Жељезничар 3:0

1570383331179.png
 
Jovanović: U BiH se igra intenzivnije i agresivnije nego u Srbiji

Dotakvši se teme PL BiH na konferenciji za medije Marko Jovanović je iznio interesantno razmišljanje: U Premijer ligi BiH ima dosta kontakta, igra se agresivnije nego u Srbiji što me je iznenadilo. Ne možeš kao kod nas da primiš loptu, da si miran i čekaš 'pet minuta' na pas. Jednostavno, u bh. ligi je sve to intenzivnije, tako da koncentracija mora da bude veća'', naveo je Jovanović.

''U Srbiji se dosta ekipa brani na 20 metara od gola, mnoge ekipe na taj način pokušavaju da dođu do nekog boda. Pričamo o ekipama koje nisu poput onih najjačih, kao što su Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina... Ovdje u BiH nije tako. Igrali smo, na primjer, protiv Veleža koji je u tom trenutku bio u donjem dijelu tabele, ali se nije branio već nas je napao visoko".
 
Велики дерби, Борац-Зрињски 0:0
Велика мистерија и међу стручњацима, да ли је Борцу поништен чист гол

Хебем те ћелава, гдје има то да признаш гол, па послије 3 мин. поништиш, а нема ВАРа

 
1574723649269.png


P.S. Марко Јовановић напустио болницу, на срећу сви снимци уредни, 2 дана мировања, па се поново враћа тренинзима. Подршка и жеља за што прије оздрављење!!!!
 

Back
Top