ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne bih baš rekao da nije nikakav vođa

Vođa navijača fudbalskog kluba Borac Dejan Kostić Dela ubijen je u subotu 11. januara ispred poznatog restorana u Banjaluci, uhapšeno je više osoba, a u istragu zločina uključili su se i pripadnici Agencija za istragu i zaštitu (SIPA) i Obaveštajno-bezbednosne agencija (OBA), prenosi "Srpska info".
Време је да престанеш да паметујеш овуда.
Текст у новинама или на порталу не значи ништа.
Марко ти је лепо рекао све.
А и ја ћу...имаш право на мишљење...
али то што ти "не би рекао" не мења чињеницу да је лик био кримос у покушају.
Ваљда ми из Бањалуке знамо ко води навијаче...
И, још нешто - за разлику од Београда, овде су то још увек навијачи
а не организоване криминалне групе које се тако представљају.

Амер Хирош добио шут карту у Жељезничару,мислим да ће њега довести умјесто Срећковића. Добар играч али ако се зна радити с њим јер није баш добар са главом :D

Време је да престанеш да паметујеш овуда.
Текст у новинама или на порталу не значи ништа.
Марко ти је лепо рекао све.
А и ја ћу...имаш право на мишљење...
али то што ти "не би рекао" не мења чињеницу да је лик био кримос у покушају.
Ваљда ми из Бањалуке знамо ко води навијаче...
И, још нешто - за разлику од Београда, овде су то још увек навијачи
а не организоване криминалне групе које се тако представљају.

Ja itekako pratim sportske vesti pa evo nađoh i vest o istom ovom, sada pokojniku, još iz 2019. (https://radiosarajevo.ba/vijesti/bo...-batinas-snsd-a-koji-je-tukao-konobara/335122) pa i iz 2018. (https://mondo.ba/a799531/Sport/Fudb...a-Sta-se-zaista-desilo.html;sid=Z3ZR2j1GEGa6T) i tada se isto tako pisalo o tome da je on vođa navijača Borca i to u različitim medijima.

Ti reče mir u glavnog gradu RS a ono mediji pišu kako su u oba slučaja hteli da ga linčuju ? Baš je mirno, nema šta :)

Ja se samo vodim izvorima koji kažu i pričaju o tome, a nisu jedini ... Ja Borac i njihove rezultate pratim već godinama, što se da primetiti po mojim porukama odavno na ovoj temi, a to može da ti potvrdi i Marko koji je sa mnom ovde već godinama. Prema tome, dabome ...

A o pametovanju i mudrovanju, i tvom novinarskom peru, ne može ni Vuk Karadžić da se poredi sa tobom tako da nemoj da se brineš, neće ti niko skinuti tron ;)

Само немојте да упадамо у замку поређења неупоредивих ствари. Београд као град и његова два клуба су неупоредиви са било којим другим српским градом, клубом, навијачима. Да ли је то што се тамо дешава позитивно или негативно зависи ко коментарише и шта је њему позитивно/негативно али напрасто неупоредиво и не требамо око тога траћити вријеме.

Почела продаја улазница за Олимпију

1000017674.jpg

Само немојте да упадамо у замку поређења неупоредивих ствари. Београд као град и његова два клуба су неупоредиви са било којим другим српским градом, клубом, навијачима. Да ли је то што се тамо дешава позитивно или негативно зависи ко коментарише и шта је њему позитивно/негативно али напрасто неупоредиво и не требамо око тога траћити вријеме.
Niko ne upoređuje brate ali ne može se reći da je Banjaluka miran grad ... o tome ja pričam

Jos sedam dana rada u Banjaluci.
Ocekuje se jos bar jedno pojacanje
pricca se nesto o jednom igracu koji je bio bas u Olimpiji
vidjecemo
U svakom slucaju vremena nema mnogo
sezona krece za manje od mjesec dana
vec 8 februara Kup BiH a 13og vec Olimpija pa 16 og prvenstveno gostovanje kod Sarajeva
bicce show...

акценат треба да буде на Европи и купу и супер купу и првенству су мале шансе да Зрињски не буде шампион, то би било право чудо после њихове победе у БЛ
Не можемо ми 15 кола прије краја на -3 рећи одричемо се титуле.

Још 5 кола до краја регуларног дијела, па ћемо тад бити паметнији. Гостујемо Жељи и Сарајеву, Зрињски нема тешка гостовања па видјећемо. Направе ли додатни бодовни скок е тад је већ чупаво. Морамо ићи под Бијели бријег по рибрејк

Борчев проблем ће бити густ распоред.
Видејећемо хоће ли Зрињски продати свог најбољег стријелца Мулахусјновића
имају неке понуде из Мађарске за њега...
како год, ако Борац уђе у посљедњих 11 кола са минус 3, шанса постоји
али ће свеједно побједа у Мостару бити апсолутни императив због међусобног скора.

наравно, али су шансе мале додуше ја сам мислио да нема плеј офа са тим податком шансе сваакако расту, игра се једнокружно у плеј офу?
Да. Ако те добро разумијем. Дакле након 22 кола игра се још 11, по једна свако са сваким.

Не кажем ни ја да је сјајна ситуација али тешко да и Зрињски одигра цијелу сезону као јесен. Сад се много екипа појачава, биће јачи отпор. Видјећемо

П.С. УЕФА казнила неког Бразилца из Олимпије пропушта обје против Борца а и навијачи су им под присмотром

Back