Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 8.673
Борац честито Божић, Хрватима у БиХ а и Словенцима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала, лијепе жеље. И ја вама који пратите с нама и дијелите и лијепе и мање лијепе тренутке у историји клуба, желим сваку срећу за ваше матичне клубове, да се радујете што више у НОВОЈЖелим Борчевцима на форуму срећну нову годину да освојите титулу и прођете што даље у ЛК (ако је могуће)
А куп и Супер Куб БиХ је под обавезно :-)
није ништа спец од Омоније је јача доста са Ласком је ту негде а могла би да игра бара бар, биће занимљив двомеч и са Борцем остаје да сачекамо фебруарOva Olimpija nije ništa spec, ni po čemu jača od Omonije i LASKa, a kamoli Panatinaikosa i Ferencvaroša.
ево и теме овдеВаистину се роди!
Живјела Српска!
09.01. За вјечност рођена.
Видех да вам је неколико играча напустило клуб, колику су улогу имали у тиму и колику минутажу уопште?Јако озбиљно се ради на гостовању у Љубљани, покушаће се све групе које крену ка тамо да навијају за Борац каналисати да се потпуно напуни гостујући сектор. Очекивања у граду су велика поводом овог меча
пише некадашљи вођа навијача Борца углавном су такви насловиU Banjaluci je ubijen Dejan Kostić Dela, vođa navijača fudbalskog kluba Borac.
https://mondo.rs/Info/EX-YU/a2024383/prvi-snimak-sa-mesta-ubistva-vodje-navijaca-u-banjaluci.html
Ne bih baš rekao da nije nikakav vođaМало знам о данашњем начину функционисања Лешинара, али мислим да тај лик није никакав вођа. Био је у неком покушају прије 5-6 год. док је клуб играо другу лигу, 90% људи није ни долазило на трибину док га нису почистили. Кримос у покушају. Будала.