ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1000014272.jpg

Борац је ове године одиграо чак 34 утакмице, три су ишле у продужетак и мноштво острва и далеких путовања.
Поређења ради даћу списак, а напоменимо да лига наредне године повећава број кола на 36. То није нормално оптерећење

1000014457.jpg

Желим Борчевцима на форуму срећну нову годину да освојите титулу и прођете што даље у ЛК (ако је могуће)
А куп и Супер Куб БиХ је под обавезно :-)
Хвала, лијепе жеље. И ја вама који пратите с нама и дијелите и лијепе и мање лијепе тренутке у историји клуба, желим сваку срећу за ваше матичне клубове, да се радујете што више у НОВОЈ

Ova Olimpija nije ništa spec, ni po čemu jača od Omonije i LASKa, a kamoli Panatinaikosa i Ferencvaroša.
није ништа спец од Омоније је јача доста са Ласком је ту негде а могла би да игра бара бар, биће занимљив двомеч и са Борцем остаје да сачекамо фебруар

Јако озбиљно се ради на гостовању у Љубљани, покушаће се све групе које крену ка тамо да навијају за Борац каналисати да се потпуно напуни гостујући сектор. Очекивања у граду су велика поводом овог меча

Јако озбиљно се ради на гостовању у Љубљани, покушаће се све групе које крену ка тамо да навијају за Борац каналисати да се потпуно напуни гостујући сектор. Очекивања у граду су велика поводом овог меча
Видех да вам је неколико играча напустило клуб, колику су улогу имали у тиму и колику минутажу уопште?

Није проблем. Двојица нису ни играли а Пихлер и Срећковић су били у ротацији. Мора се везни ред и крила мало растеретити јер се и Вуковић враћа из повреде а и новајлије се очекују управо на тим позицијама

Кад су момци издржали први дио сезоне...
биће то све, ако Бог да, како треба.
Број играча и треба да буде око 30 да се разумијемо.
Ритам ће бити страховит у фебруару, а ни послије неће бити лако.

Мало знам о данашњем начину функционисања Лешинара, али мислим да тај лик није никакав вођа. Био је у неком покушају прије 5-6 год. док је клуб играо другу лигу, 90% људи није ни долазило на трибину док га нису почистили. Кримос у покушају. Будала.

Мало знам о данашњем начину функционисања Лешинара, али мислим да тај лик није никакав вођа. Био је у неком покушају прије 5-6 год. док је клуб играо другу лигу, 90% људи није ни долазило на трибину док га нису почистили. Кримос у покушају. Будала.
Ne bih baš rekao da nije nikakav vođa

Vođa navijača fudbalskog kluba Borac Dejan Kostić Dela ubijen je u subotu 11. januara ispred poznatog restorana u Banjaluci, uhapšeno je više osoba, a u istragu zločina uključili su se i pripadnici Agencija za istragu i zaštitu (SIPA) i Obaveštajno-bezbednosne agencija (OBA), prenosi "Srpska info".

Back