ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Велика подршка за Борац у Тузли.

1000013565.jpg

Ruku na srce Borac ne bi došao do ovog nivoa fudbala da igra srpsku ligu, bio bi klub poput Radničkog Kragujevac oko 5-6. mesta u ligi koji ispadne u drugom kolu kvalifikacija za Konferenciju. Ovako može da koristi benefite slabije lige sa slabijim baliyskim i ujkanskim klubovima (osim Zrinjskog naravno).

Али како Јандрић слаже ростер од кад је дошао па то је невјероватно. Прошле године сјајна екипа врхунски мечеви против Аустрије Беч одмах након тога сам рекао бићемо прваци, тај ниво нико нема у лиги и тако и би. Ове године отпусти штопере који су били најјачи дио тима и ископа овог Мајерса и Каролину који су поливалентнији, бољи... и то све са минималним буџетом. Продужи Ереру и Квржића, доведе Савића, Деспотовића ма сјајно. Рекоше слиједе нова појачања за плеј оф и сви се надамо Љубљани

За данас имамо једну жељу ОЛИМПИЈА

Била би то велика екс ју утакмица након дуго година. Јесу јачи, али ко зна. Гостовање близу, нема неких аклиматизација на поларне услове итд.

Иначе код извлачења групе одмах сам рекао да против Шамрока и Викингура немамо шта тражити у гостима и штета је што њима нисмо били домаћин, а прижељкивао сам 5 бодова до Омоније па да закувамо. Превазишли су моја очекивања. П.С. Само један Борчев противник није прошао даље

Свака част, ово је чудо! Стадион мора да буде крцат на првој утакмици нокаут фазе. Мора да буде крцат макар са неба ексери падали, нема изговора. Ако да Бог здравља долазимо из Шумадије да подржимо Борац у том мечу.

Back