ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Играча више смо имали по снијегу посљедњих не знам колико минута, али није то била превелика шанса мада смо притискали.

Рекао сам за -3 тешко да је могло боље наспрам екипе која има 27 без пораза у низу. Важно да је очуван прикључак уз бонус од 14 европских утакмица. Видимо по Динаму колико је исцрпљујуће враћати се након Европе са пуно ширим кадром. Једино Звездин умор нико не може искористити да јој се иоле приближи али не знам како то, то не разумијем

Играча више смо имали по снијегу посљедњих не знам колико минута, али није то била превелика шанса мада смо притискали.

Рекао сам за -3 тешко да је могло боље наспрам екипе која има 27 без пораза у низу. Важно да је очуван прикључак уз бонус од 14 европских утакмица. Видимо по Динаму колико је исцрпљујуће враћати се након Европе са пуно ширим кадром. Једино Звездин умор нико не може искористити да јој се иоле приближи али не знам како то, то не разумијем
To cu ti reci na PP
ovde ne
ali naslucujes verovatno i sam.

Ама доста бре више о Звезди на теми о Борцу.
Имате тамо па расправљајте.
Ја могу само да кажем да је Борац све своје бодове заслужио.
А да је Звезда, иако много јача од остатка лиге Србије, која је у слободном паду,
ипак неке бодове освојила јер тако треба...
И ту ћу да се зауставим.

А да је Звезда, иако много јача од остатка лиге Србије, која је у слободном паду,
мишђење једног гробара о Звезди је небитно апслолутно, најављивали сте, надали сте и желели 0 бодова у ЛШ и 36. место за Звезду, што је баби мило то јој се и снило ту ћу се зауставити

Не претјерано битна информација али кладионице фаворизују Омонију

То је екипа која је сјајно кренула у свим такмичењима, онда се као и већина европљана угасила, мијењала тренера, сад се опет дижу.

Не претјерано битна информација али кладионице фаворизују Омонију

То је екипа која је сјајно кренула у свим такмичењима, онда се као и већина европљана угасила, мијењала тренера, сад се опет дижу.

Svi polako ulaze u tu neku formu i sad se kristališu ekipe koje su spremnije od onih koje su nafurane

Јесте, сад се морају показати јунаци.

Данас је жријеб 1/8ф Купа. Игра се 8. фебруара на једну утакмицу. А 1/4ф је већ крајем фебруара
Eto
sta sam rekao ranije
tacno sam znao da ce Savez napraviti cirkus
ovo je direktno upereno protiv Borca
pogotovo ako prodju dalje u Evropi nema ih nigde
to ni Chelsea ne mze da izdrzzi a ne Borac koji ima 18 igraca u rotaciji.

1000012635.png

Одлично је ово што се тиче парова Купа...
али о том потом...има времена...
А сад још у четвртак, ако Бог да, повољан резултат...
па славље да буде...
Јеси ли примијетио како се ближи крај да све ове јаче екипе продиру ка топ 24. Појачавају ритам, све карте бацају да прођу јер и њима је то спас сезоне, а Омонија је генерално такође велики фаворит, но видјећемо

Све је тачно...
Али, колико знам, и њима на крају одговара реми...
То не значи да неће нападати...
Ја сам умјерени оптимиста...плаши ме само недостатак енергије...
Моомци су преуморни, тако је и Зрињски пукао прошле јесени...

Не знам...
можда је тако и боље, да натјерају Борац да игра...
јер ако се буду бранили од првог минута, неће успјети...
Да је септембар па да и пробају...али сад су на ивици снаге...
Ваљда ће бити добро.

Преко 50 акредитованих новинара за сутра, поред региона стижу и из Њемачке, Пољске, Кипра ...

Узмемо ли у обзир да сутра нема ЛЕ а није било ове седмице ни ЛШ, сва пажња јавности сутра је на ЛК и добар резултат сигурно би одјекнуо.

Квота на Борац и даље расте, сада је 4.00

Back