ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
неће бити морање ја мислим да је 7 бодова довољно за 24. место
Све сам био у праву на полувремену једино нисам имао срца написати да ако ништа одбранити барем ових 0:1 јер би тако били ближи пролазу, а овако ако изгубимо што је по мени врло вјероватно, и ТСЦ ће нас престићи.

Лако је сад паметовати, али ја бих мало другачије распоредио приоритете. Давно сам гостовања Викингуру и Шамроку отписао, ту да су и јуниоре стављали не би било штета АЛИ од Зрињског се није смјело изгубити сав фокус је морао ићи на тај меч по цијену испадања из Европе

Баш сам то хтео да кажем...
као да су Челси па је Европа морање...
Два дербија су изгубили у Бањалуци...
а ови европски порази су - први неискуство, а овај вечерас - УМОР и повреде.
Не могу више да ходају по црној земљи...
И како то обично бива, с обзиром да је бод против Омоније довољан, они ће подсвесно ићи на бод...
а зна се како то завршава...
Али добро...тако је како је...још две утакмице, па да момци одморе...
из авиона се види да им треба.

Вечерас нисам љут.
Јако љут сам био после глупих пораза од Сарајева и Зрињског овде у Лиги БиХ.
Ово вечерас ме уопште не љути...
Само бих, додуше, разбио фацу ирским навијачима за оно "оле"...
Педер.Ч.ине пијане мисле да су Бразилци...
сад ћу да навијам да им Челси набије у гузцу једно 8 комада...

Ма да, и мене је убио пораз од Зрињског за ово вечерас сам био заинтересован колико и они на терену, онако малокрвно сам гледао.

Ништа. Фудбал је то. Ко зна можда наредних 7 дана све промијене, два ремија Радник -Зрињски и Борац-Омонија учинили би паузу много угоднијом. Нећеваљда тунел захватити и ова два меча, предуг би био ;)

Лако је сад паметовати, али ја бих мало другачије распоредио приоритете. Давно сам гостовања Викингуру и Шамроку отписао, ту да су и јуниоре стављали не би било штета АЛИ од Зрињског се није смјело изгубити сав фокус је морао ићи на тај меч по цијену испадања из Европе
Poenta BH lige je da igraš Evropu, a ne obrnuto. Protiv Omonije treba da bude bitnije od pet titula u ligi protektorata. Trofej u BH ligi možeš prodati na Kupujem prodajem za 50 maraka.

Poslednja izmena:
Не треба робовати стереотипима титулу није лако узети. Ту су још двије озбиљне екипе са великим улагањем, медијском машинеријом, навијачима Сарајево и Зрињски. Друго, јако тешко је стићи до група ЛК ако кренеш од првог преткола ЛК. Титула олакшава ствар а више европе, више пара, бољи играчи.

Dobro, a čemu znači ta titula kad ne igraš Evropu?

Ako Borac prođe u nokaut dobija koeficijent dovoljan da u konferenciji bude nositelj u svim kolima.
ДА скратимо причу, не поричем ја важност Европе, ја и ти смо доста сагласни, само сад да Радник одради посао па ћемо бити веселији, скарабуџићемо некако бод са Омонијом

успева Борац да поведе у Тузли на почетку другог полувремена 1-2
1-3 Слобода има играча мање, готово је у Тузли, 41. бод за Борац, сада се тек види колико је велика штета што Борац са играчем више није могао до бода против Зрињског у БЛ у прошлом колу, али добро, свакако Зрињски ида даље апсолутни фаворит за титулу по мени али је свакако много боље -3 него -6 из угла Борчеваца.

Вечерас није могло боље бити...
прво Зрињски доби по ушима
а онда и три бода у Тузли...
екипа је ово ишчупала на суви квалитет...
Слобода је очајна ове сезоне, и са било ким другим било би проблема...
Добро је...
још та Омонија, па одмор...
А на пролеће, како год, победа је императив и на Кошеву и против Зрињског.
Али има довољно времена и о томе сад не треба мислити...

другим било би проблема...
Добро је...
још та Омонија, па одмор...
А на пролеће, како год, победа је императив и на Кошеву и против Зрињског.
Али има довољно времена и о томе сад не треба мислити...
које домаћин у дуелу са ХШК

екстаза на бошњакистанским јутјуб "фудбалским" каналима

1734292837485.png

Poslednja izmena:
Морамо бити реални, екипа је у слободном паду, али 16 кола прије краја бити на -3 је сјајан резултат. За Зрињским који дефакто до вечерас није направио кикс... Тешко да смо могли више, заиста одлично, потпуно смо конкуретни за све трофеје

Против Омоније не знам како ћемо, шта ћемо, њима само игра побједа, збити се некако па да прославимо дивну полусезону. 34 утакмице, некад смо толико играли у читавој сезони

Морамо бити реални, екипа је у слободном паду, али 16 кола прије краја бити на -3 је сјајан резултат. За Зрињским који дефакто до вечерас није направио кикс... Тешко да смо могли више, заиста одлично, потпуно смо конкуретни за све трофеје
једно је евидентан пад а друга оволика мржња коју они испољавају и шире под плаштном "фудбалских анализа"

да ли је могло више, да није смео Борац изгубити од Зрињског са играчем више морало се изједниачити али добро, али готови сте док вас бошњо пријави УЕФИ

Back