ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ма скрећу пажњу са својих пораза. Сарајевска медијска пропагандна машинерија је јака.
Са њиховом машинеријом медијском се спрдају и хрвати у Западној Херцеговини, ко сматра озбиљно, КЛИКС, ОСЛОБОЂЕЊЕ, ДНЕВНИ АВАЗ, ФЕЈС И ХАЏИФЕЈЗОВИЋА

Још једна рутниска побједа Борца.
2-0 у Габели головима Огринеца у 14. и 80. минуту...
промашише и пенал још на крају...
Важно је да су бодови уписани...
Сад мало да момци одморе па у недељу од 15 часова велики дерби против Зрињског.

Било би супер узети три бода у недјељу.
Не треба заборавити да је прва прољећна на Кошеву.
Ем су напаљени максимално на нас, ем су реално доста јак тим.
Али полако...дугачко је првенство...
Мада, јкад видим како Борац, Сарајево о Зрињски рутнирају сићу, шокирам се.
Ово још није било да се три тима тако издвоје од осталих.

Па да, зато не смијемо изгубити јер је то крај. Ни икс није добар али у нашем контексту густог распореда дао би се прогутати. Вечерас одморен само Ерера. Могло се још

У току је гласање за играча године којем ће награду уручити Удружење симпатизера Борца. По мени Мајерс, мало испред Ерере.

Poslednja izmena:
Борчева породица на ногама пред дерби сезоне, и рукометаши долазе. ФК Б пружиће финансијску помоћ рукометном клубу у стабилизацији стања

1000011853.jpg

Био сам на прес конференцији.
Младена Жижовића знам још као играча.
Ретко смирен и нормалан човек...и реалан.
Рекао је и ово "ми не осећамо никакав притисак, само имамо спортски мотив.
Желимо победу против Зрињског, да докажемо да смо тренутно најбољи.
Али, рачуни се своде у мају, на крају сезоне".

Какво је стање са повредама и умором у Борцу говори ова чињеница.
Ерера игра а да 11 дана није тренирао због повреде...
Укупно 8 играча уопште није у погону, неки одавно...
Срећа па је крај полусезоне веома близу...
Данас ако Бог да па се изборе за добар резултат...и супер...
Ускоро ће зимска пауза, а треба им, види се из авиона.

Борац - Зрињски 0:1

Зрињски је искористио период док је терен био добар, ушао са пуно више енергије и вјероватно ријешио првенство. У другом хокеј, бранили су предност и одбранили. Честитке. Идемо даље

Наравно да су ријешили првенство.
Добили су нас овдје и Сарајево на Кошеву.
А код куће имају ремије против Борца и Сарајева.
Имају 6 бодова више и бољи скор и то је то.
Остатак лиге је буквално кикирики за њих...а и за Борац и Сарајево...
Сад се нама десило исто што и њима прошле сезоне...умор...
Јбг...сад пробати некако освојити Куп, јер то је ипак једно коло мање у квалификацијама за Европу.

Али свакако момцима све честитке за борбу вечерас.
И нараавно за комплетно љето и јесен и ево већ и зиму...
Како год одраде ово ситно до краја свака им част...
напатили су се поштено...

Борац - Зрињски 0:1

Зрињски је искористио период док је терен био добар, ушао са пуно више енергије и вјероватно ријешио првенство. У другом хокеј, бранили су предност и одбранили. Честитке. Идемо даље
заслужена победа Борац је имао шансу до бода са играчем више последњих 25 минута није успео да изједачи доста блед Борац оно што сам гледао а нисам гледао све...

Па распали смо се идентично као и они прошле године, некако смо то и најављивали и очекивали, с тим да сам очекивао x. Прошлу смо завршили са +7 и упркос сјајном прпљећу Зрињског нису нас успјели стићи. Сад они завршавају са +6 уз малу ограду да нешто мало може да поправи Радник у недјељу али то је тањушна нит

Па распали смо се идентично као и они прошле године,
кључан пораз од Сарајева у Бања Луци а имали сте пенал у првом минуту да је искоришћен све би било другачије, треба пробати добити Зрињски у супер купу

заслужена победа Борац је имао шансу до бода са играчем више последњих 25 минута није успео да изједачи доста блед Борац оно што сам гледао а нисам гледао све...
Neka su bledi u ligi, bitno je da u Evropi budu na nivou što jesu. Čak i Zrinjski da uzme titulu nije strašno.

Borac ako nastavi ovim rezultatima u Evropi imaće koeficijent dovoljan da bude nosilac u svim kolima kvalifikacija konferencije sledeće sezone što uz malo sreće na žrebu može ponovo doneti Evropu. Obično oko 12.000 / 13.000 bodova bude dovoljno za nosioca, a Borac već sad ima 10.500, dakle jedna pobeda do toga.

Možda nije direktna tema, ali još dva srpska kluba u BiH su ostvarili pobede na gostovanjima ove nedelje.

Radnik Bijeljina protiv Igman Konjica 3:2 i Sloga Doboj protiv Širokog Brijeg 1:0. Time su se približili sigurnoj zoni, Radnik prvi iznad crte ispadanja sa 19 i Sloga prva ispod sa 18, 3 boda ispod Posušja i 4 ispod Širokog Brijega. Treba juriti da sva 3 srpska kluba ostanu u ligi do skraćenja na 10 sledeće sezone.

Back