Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta biva ako zenu uhvati to blazeno stanje?Pitanje uglavnom za žene , kako podnosite fjaku kod muškaraca .
Mene često hvata ovo uzvišeno stanje duha i tjela , ali mislim da su žene generalno alergične
na to muško preimućstvo .
Alergične? Pa to je pola sata-sat tišine. Žene samo glume da su alergične jer ako bi priznale da jedva čekaju da malo prilegnete, onako kao i dece popodne, a one dušu da odmore onda vam ta vaša fjaka više ne bi bila tako slatka.Pitanje uglavnom za žene , kako podnosite fjaku kod muškaraca .
Mene često hvata ovo uzvišeno stanje duha i tjela , ali mislim da su žene generalno alergične
Kakva dremka .Dremka bre.
Pojasni blize, detaljnije.Kakva dremka .
Fjaka je fjaka , to žene ne razumeju .
Ne nego smo vas pustile da živite u ubeđenju da je nešto samo vaše. Mnogo ste vi naivniKakva dremka .
Fjaka je fjaka , to žene ne razumeju .
Kako ti reagujes kad ti je partnerka u tom stanju?U tom stanju nisi odsutan , svako žensko zapitkivanje remeti fazu meditacije .
Žene ne mogu da stupe u tu uzvišenu fazu .Kako ti reagujes kad ti je partnerka u tom stanju?
Normalno.Žene ne mogu da stupe u tu uzvišenu fazu .
Ne vidim poseban razlog. Naocare za sunce bas na nudistickoj ?Ako baš insistiraš .
Kad si ležala na nudističkoj plaži , verovatno si
stavila naočare za sunce .Što .
Upravo ometam muža u fjakanjuPitanje uglavnom za žene , kako podnosite fjaku kod muškaraca .
Žene ne mogu da stupe u tu uzvišenu fazu .
Како сад то? Је л' могу или не могу?Zar ovde nema nijedna dalmatinka da nam kaže
kako one podnose ovo stanje .
Kako podnose stanje njihovih izabranika .Како сад то? Је л' могу или не могу?![]()
Ako nekog volis, volis sve kompletno. Vrlo jednostavno.Kako podnose stanje njihovih izabranika .
Jeli malo jasnije .