A
anakin
Gost
hihihi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

anakin:nije neobicno...mislim mnogo
dosla u Majami, a onda on dosao da mi bude cimer...ja pijanista, on kompozitor i klarinetista..na istom smo faxu, samo sto ga on zavrsava a ja zavrsavam magistarske (mladji je od mene)...
prvo smo se ignorisali (ja ovan, on skorpija, niko nije hteo da bude...khm...manje dominantan) a onda smo se skontali preko muzike...on je dosao na moj koncet (i seo u zadnji red, naravno, kao nije tu) i posle par dana sam dobila njegovu muziku za klavir, ostampanu sa posvetom - meni
ah...
kad sam sela da sviram to, zaprepastila sam se od njegovog talenta i shvatila da on uopste nije uobicajeni stvor...
e sad...od pocetka sam skontala da je mnogo lep ali meni to bas i nije bilo dovoljno...kad sam videla sta komponuje, stalo mi srce, ali bukvalno...
i onda je krenulo potpuno nezaustavljivo...nisam postavljala prepreke jer ne umem kad se tako zapalim...nisam mogla da jedem ni da spavam nedelju dana...bas me je onako izudaralo direktno u glavu...eh, onda sam ga malo izbegavala jer nisam znala sta cu sa svim tim emocijama...
mislim, mladji od mene, cimer, druga rasa, katolik a ja ateista...aman sve potpuno kontra necemu u sta bi se mirno upustio...
on je krenuo ka meni zapravo...nisam se branila uopste![]()
Truman:Da ja ipak nastavim sa svojom pitanjima
- kad ponekad pogledas vesti i vidis politicare u krupnom planu da li mozes da provalis kad lazu?
- da li si razmisljao da te sva ta svoja saznanja sakupis u jednu knjigu i izdas je, ili npr. da napravis neki kurs za ovakve stvari
-tajna...(pp)

Psihologue:Uskoro pišem o tebi NIKI drugi put ovde...
whitenicky:O.K. kad napises javi , ono prvo si sve pogodio . SVAKA TI CAST IMAS DARA !!! :wink:
Psihologue:WHITENICKY
- Posvećen
- Simpatičan
- Žustar
- Pravdoljubiv
- Ne voli podhebavanje
- Crta čoveka koji je izuzetan prema ljudima
- u SUŠTINI svađalica i smiren u isto vreme , nikada ne gubi kontrolu
- Ispred svog vremena bar 15 godina
Toliko biće još
Psihologue:Znači da okolina ne razume ili ne shvata koliko si napredan...
Schveca:DALA SAM S L I K U PSIHO !!!
Psihologue:Da nastavim,,
- Mlogo impulsivan
- Brzo se nervira i ponekad kaže što ne misli
- Čovek želi da je autoritet i ciljevi su mu da podučava ljude
- Obećanje je kod njega svetinja
- Zaštitinik
- Voli urednost
- Manu koju primetih kod njega je što je slab na lep izgled
- I stojim da je ispred svog vremena ponavljam
- Ozbiljan
Eto Niki za tebe biće još...
Schveca:cccccc... Ala me napljuva.... ajde jos ako smes!?
whitenicky:ODLICNO ...svaka cast PSIHO .... !!!!
stalno mi nesto smeta.. ono sa smorom me izudaralo u glavu, sacuvaj boze... Ali tako je, sta da radim... I volim da sve sto mi se desava rastavim na milion delica i tako to sve izgubi smisao, a i ja se vrlo cesto pogubim u tom sitnicarenju...Valjda sam bistra, samo sto nikako da provalim kako da UMETNEM sliku ovde... Ali umem da saljem mailom, to stancam k'o luda..
I volim da istrazujem nova mesta, NAROCITO KAFANE, i jesam u poslednje vreme sklona nekim ludiranjima koje ti nazivas avanturama... Kreativna i originalana.. Hm...svakako I volim da razgovaram, evo vidis... Niko me nista nije pitao,a ja se raspisala... A samo sam htela da ti kazem da si totalno u pravu... Da se mi slucajno ne poznajemo?

Schveca:Ma, znas ti menestalno mi nesto smeta.. ono sa smorom me izudaralo u glavu, sacuvaj boze... Ali tako je, sta da radim... I volim da sve sto mi se desava rastavim na milion delica i tako to sve izgubi smisao, a i ja se vrlo cesto pogubim u tom sitnicarenju...Valjda sam bistra, samo sto nikako da provalim kako da UMETNEM sliku ovde... Ali umem da saljem mailom, to stancam k'o luda..
I volim da istrazujem nova mesta, NAROCITO KAFANE, i jesam u poslednje vreme sklona nekim ludiranjima koje ti nazivas avanturama... Kreativna i originalana.. Hm...svakako I volim da razgovaram, evo vidis... Niko me nista nije pitao,a ja se raspisala... A samo sam htela da ti kazem da si totalno u pravu... Da se mi slucajno ne poznajemo?
![]()
![]()
![]()
Schveca:Ma, bre... Provalio si me kao da se stvarno znamo.... To je trebalo da znaci ono ,,da se slucajno ne poznajemo"!!!