Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije neobicno...mislim mnogo :)
dosla u Majami, a onda on dosao da mi bude cimer...ja pijanista, on kompozitor i klarinetista..na istom smo faxu, samo sto ga on zavrsava a ja zavrsavam magistarske (mladji je od mene)...
prvo smo se ignorisali (ja ovan, on skorpija, niko nije hteo da bude...khm...manje dominantan) a onda smo se skontali preko muzike...on je dosao na moj koncet (i seo u zadnji red, naravno, kao nije tu) i posle par dana sam dobila njegovu muziku za klavir, ostampanu sa posvetom - meni :)
ah...
kad sam sela da sviram to, zaprepastila sam se od njegovog talenta i shvatila da on uopste nije uobicajeni stvor...
e sad...od pocetka sam skontala da je mnogo lep ali meni to bas i nije bilo dovoljno...kad sam videla sta komponuje, stalo mi srce, ali bukvalno...
i onda je krenulo potpuno nezaustavljivo...nisam postavljala prepreke jer ne umem kad se tako zapalim...nisam mogla da jedem ni da spavam nedelju dana...bas me je onako izudaralo direktno u glavu...eh, onda sam ga malo izbegavala jer nisam znala sta cu sa svim tim emocijama...
mislim, mladji od mene, cimer, druga rasa, katolik a ja ateista...aman sve potpuno kontra necemu u sta bi se mirno upustio...
on je krenuo ka meni zapravo...nisam se branila uopste :)

Da ja ipak nastavim sa svojom pitanjima :)
- kad ponekad pogledas vesti i vidis politicare u krupnom planu da li mozes da provalis kad lazu?
- da li si razmisljao da te sva ta svoja saznanja sakupis u jednu knjigu i izdas je, ili npr. da napravis neki kurs za ovakve stvari :)
-tajna...(pp)

anakin:
nije neobicno...mislim mnogo :)
dosla u Majami, a onda on dosao da mi bude cimer...ja pijanista, on kompozitor i klarinetista..na istom smo faxu, samo sto ga on zavrsava a ja zavrsavam magistarske (mladji je od mene)...
prvo smo se ignorisali (ja ovan, on skorpija, niko nije hteo da bude...khm...manje dominantan) a onda smo se skontali preko muzike...on je dosao na moj koncet (i seo u zadnji red, naravno, kao nije tu) i posle par dana sam dobila njegovu muziku za klavir, ostampanu sa posvetom - meni :)
ah...
kad sam sela da sviram to, zaprepastila sam se od njegovog talenta i shvatila da on uopste nije uobicajeni stvor...
e sad...od pocetka sam skontala da je mnogo lep ali meni to bas i nije bilo dovoljno...kad sam videla sta komponuje, stalo mi srce, ali bukvalno...
i onda je krenulo potpuno nezaustavljivo...nisam postavljala prepreke jer ne umem kad se tako zapalim...nisam mogla da jedem ni da spavam nedelju dana...bas me je onako izudaralo direktno u glavu...eh, onda sam ga malo izbegavala jer nisam znala sta cu sa svim tim emocijama...
mislim, mladji od mene, cimer, druga rasa, katolik a ja ateista...aman sve potpuno kontra necemu u sta bi se mirno upustio...
on je krenuo ka meni zapravo...nisam se branila uopste :)

Mislio sam nešto slično , samo da je trajalo malo duže i videći po tebi,njegov trud
da te osvoji...Ali drago mi je ako možeš ti mi postavi i njegovu sliku ali na PP..

Truman:
Da ja ipak nastavim sa svojom pitanjima :)
- kad ponekad pogledas vesti i vidis politicare u krupnom planu da li mozes da provalis kad lazu?
- da li si razmisljao da te sva ta svoja saznanja sakupis u jednu knjigu i izdas je, ili npr. da napravis neki kurs za ovakve stvari :)
-tajna...(pp)

Trumane politika je jedna velika laž...Ne bitno koga pogledam...
Nisam o tome razmišljao ...O kursu ili knjizi pošto več pravim 3-4..

Psihologue:
WHITENICKY

- Posvećen
- Simpatičan
- Žustar
- Pravdoljubiv
- Ne voli podhebavanje
- Crta čoveka koji je izuzetan prema ljudima
- u SUŠTINI svađalica i smiren u isto vreme , nikada ne gubi kontrolu
- Ispred svog vremena bar 15 godina
Toliko biće još

Da nastavim,,

- Mlogo impulsivan
- Brzo se nervira i ponekad kaže što ne misli
- Čovek želi da je autoritet i ciljevi su mu da podučava ljude
- Obećanje je kod njega svetinja
- Zaštitinik
- Voli urednost
- Manu koju primetih kod njega je što je slab na lep izgled
- I stojim da je ispred svog vremena ponavljam
- Ozbiljan

Eto Niki za tebe biće još...

Schveca:
DALA SAM S L I K U PSIHO !!!

Šveco baš me čudi što momci nemaju strpljenja sa tobom...
Ti umeš takav smor da budeš ali to radiš iz namere da sebi olakšaš,
da olakšaš pristup jer si poprilično nesigurna..
Smetaju ti sitnice do zla boga..Ljutiš se mislim po tvojoj podignutoj glavi
i prćastom nosiću samo na stvari koje kažeš a oni se ne pridržavaju,
da ne kažem tvojih uputstava jer ti radiš za dobrobit i znaš da to što
tražiš nije puno ali samo urednost na kojoj insistiraš..
Vidim da si dopada način na koji pišem,jer pišem a ne otkrivam sve...
I ovde ću ti ostaviti dosta prostora za tebe da možeš nekoliko puta
da pročitaš a potom nađeš smisao koji drugi neće moći..
Hoću da kažem da si:
- bistra
- voliš da istražuješ nova mesta
- mislim da si u sadašnjoj situaciji sklona avanturama
- strog si sudija prema sebi
- orginalna i kreativna
- bla bla bla ala se raspisah o tebi...

Dosta ili može još?

Psihologue:
Da nastavim,,

- Mlogo impulsivan
- Brzo se nervira i ponekad kaže što ne misli
- Čovek želi da je autoritet i ciljevi su mu da podučava ljude
- Obećanje je kod njega svetinja
- Zaštitinik
- Voli urednost
- Manu koju primetih kod njega je što je slab na lep izgled
- I stojim da je ispred svog vremena ponavljam
- Ozbiljan

Eto Niki za tebe biće još...

ODLICNO ...svaka cast PSIHO .... !!!!

Schveca:
cccccc... Ala me napljuva.... ajde jos ako smes!?

Ma sorry drugi put će biti bolje..Ne znam šta je loše?
Ti si bistra i brzo kapiraš stvari ali šta mogu kad sve ostalo što napisah se odnosi
na tvoje sitničarenje...Gde sam te tu napljuvao? Imaš jednu eventualno dve mane od
koje sam samo pomenuo prvu i pisao o njoj,sve ostalo je u redu i nema potrebe da se
nerviraš...Stoji da voliš da razgovaraš i detaljišeš,takođe stoji da si orginalna...
Umeš da se udubiš u ono što radiš i ne staješ dok ne završiš makar te mrzelo..
Znaći istrajna...U principu o tebi mogu pisati još i još....Slika koju si poslala je
sa uzdignutom glavom tako da su mi sigurno neki detalji promakli---

Ma, znas ti mene:) stalno mi nesto smeta.. ono sa smorom me izudaralo u glavu, sacuvaj boze... Ali tako je, sta da radim... I volim da sve sto mi se desava rastavim na milion delica i tako to sve izgubi smisao, a i ja se vrlo cesto pogubim u tom sitnicarenju...Valjda sam bistra, samo sto nikako da provalim kako da UMETNEM sliku ovde... Ali umem da saljem mailom, to stancam k'o luda..:) I volim da istrazujem nova mesta, NAROCITO KAFANE, i jesam u poslednje vreme sklona nekim ludiranjima koje ti nazivas avanturama... Kreativna i originalana.. Hm...svakako I volim da razgovaram, evo vidis... Niko me nista nije pitao,a ja se raspisala... A samo sam htela da ti kazem da si totalno u pravu... Da se mi slucajno ne poznajemo? :) :) :)

Schveca:
Ma, znas ti mene:) stalno mi nesto smeta.. ono sa smorom me izudaralo u glavu, sacuvaj boze... Ali tako je, sta da radim... I volim da sve sto mi se desava rastavim na milion delica i tako to sve izgubi smisao, a i ja se vrlo cesto pogubim u tom sitnicarenju...Valjda sam bistra, samo sto nikako da provalim kako da UMETNEM sliku ovde... Ali umem da saljem mailom, to stancam k'o luda..:) I volim da istrazujem nova mesta, NAROCITO KAFANE, i jesam u poslednje vreme sklona nekim ludiranjima koje ti nazivas avanturama... Kreativna i originalana.. Hm...svakako I volim da razgovaram, evo vidis... Niko me nista nije pitao,a ja se raspisala... A samo sam htela da ti kazem da si totalno u pravu... Da se mi slucajno ne poznajemo? :) :) :)

Pa zabrinula si me u prvom postu,reko šta sad nije u redu....
Ali dobro napiši odakle si...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back