Fizički snažne devojke i žene

Da li ste pristalica današnjeg izgleda žena koje pumpaju mišiće?

• Ukupno glasova
    27

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.491
Malo sam zbunjen.
Gledao sam neke video snimke ali može i slika da posluži- devojka na snimku je radila tzv "propadanje" i pogledam komentare.
Bili su totalno raznoliki, od: "Stop to trying to be a man!" , pa do podrške "Go, girl!"

Šta vi mislite? Kako se, bolje je pitanje, instiktivno osećate na prvi pogled?
Da li mislite da te devojke žele da zamene mesta sa muškarcem ili je odgovor najjednostavniji- rade na sebi jer im se to sviđa, osećaj je dobar (kao i nama).

FB_IMG_16755375465796040.jpg

fauler

Veoma poznat
Poruka
14.242
lepo je videti žene koje vode računa o svom telu da su u treningu,da su utegnute itd.ali konkretno propadanje i nije vežba za žene nije lepo videti ženu koja je građena kao izbacivač sa splavova ali ženski sklekovi možda zgibovi,teretana,plivanje,trčanje i svašta još nešto što mogu da rade žene kako bi se utegle a opet da ne budu nabildovane jer mi je to ružno to je moje mišljenje

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.491
Da li mislite da te devojke žele da zamene mesta sa muškarcem ili je odgovor najjednostavniji- rade na sebi jer im se to sviđa, osećaj je dobar (kao i nama).
Da ponovim pitanje. Lično mislim da neke od njih očajnički žele da su muškarci. Ne računam sportistkinje ni striptizete, one moraju da imaju mišiće.
Ne poznajem lično nijednu iskreno zadovoljnu devojku ili ženu koje se raspadaju u teretani da bi mogle da urade sklekove, ako to mogu sledeće je tzv pomenuto "propadanje" i žao mi ih je.
Toliko muke i truda a svaki žgoljavi mužjak će to da postigne posle nekoliko pokušaja.

jolemisa

Elita
Poruka
22.911
Malo sam zbunjen.
Gledao sam neke video snimke ali može i slika da posluži- devojka na snimku je radila tzv "propadanje" i pogledam komentare.
Bili su totalno raznoliki, od: "Stop to trying to be a man!" , pa do podrške "Go, girl!"

Šta vi mislite? Kako se, bolje je pitanje, instiktivno osećate na prvi pogled?

Pogledajte prilog 1292835
Mislim da rade na izgledu svoga tela.

Poruka
3.101
Neke devojke sigurno zele da zamene muskarce, dok neke to rade zbog sebe.
Mene licno ne privlace misicave devojke, ali isto tako nemam nista protiv njih.
Ako zele da budu misicave - podrzavam ih.
Na kraju krajeva...neka svako radi ono sto zeli.

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.491
ne. sto se ukusa tice, zena mora da nosi zenstvenost. ako pogledamo nekadasnje lepotice uocava se da su bile mnogo zgodnije, privlacnije, zenstvenije.
od nekih danasnjih svakog momenta ocekujem sta e ces da obaramo ruke.

naravno svako neka radi sta zeli svakako poatoji izbor
Respekt. Zaista respekt za njihovu kao prvo prirodnu lepotu Ava Gardner, Merilin Monro, Rakel Velč, Natali Vud...ali ne uzbuđuju me, jednostavno. Međutim moje poštovanje definitivno imaju.