Fizička ili duhovna lepota žene?

koliko sam u letu pregledala par odgovora, svi su manje-vise facinirani inteligencijom i sl. Kapiram da svaka zenska osoba moze da se pronadje sa likom koji je npr Stiven Hoking, kao i muskarac koji potencira tu pricu sa nekom hiperinteligentnom zenom bradatom koja je atrakcija u cirkusu...Nego, mnogo je smesno to precizno odrediste, za zabu je zabac princ...tako i intelektualni nivo...Procena je subjektivna i poluobrazovan lik koji misli da je pametan i mudar, trazi neku u svom rangu, ne valja da zaista bude obrazovanija i obrnuto...Lepota je primetna odmah, u prolazu, bar sto se fizikusa tice i tu niko nije ravnodusan.
Тачно.
Али неко ко ти је на блиц био леп, тј. атрактиван дешавало се да ти након упознавања не буде. Зар не?
А онај ко је заиста леп, дубоко леп ту ни упознавање није покварило први утисак.
Зато правим разлика између лепог и атрактивног.

Тачно.
Али неко ко ти је на блиц био леп, тј. атрактиван дешавало се да ти након упознавања не буде. Зар не?
А онај ко је заиста леп, дубоко леп ту ни упознавање није покварило први утисак.
Ја сам с годинама дошла до закључка, да људи којима је физичка лепота приоритет, имају проблем са системом вредности. Обично је реч о особама које су на том пољу или климаве или су с комплексом ниже вредности (који не мора бити упадљив) па им је праг толеранције знатно виши.
Све моје другарице из ЦГ имају тај проблем. То је тамо, рекла бих, менталитетска одлика. Само да је "лијеп", а што је го6но од човека, па, снаћи ћемо се некако.
И снађу се, на своју штету.

Тачно.
Ma čim progovori srusi tu sliku o sebi.

Свако има неки свој критеријум физички лепог и духовно лепог. Нпр. маса њих ми каже да сам кретен зато што искључиво приводим "кеве" од 60+. Али ето.....њима су ружне али су мени лепе. Што се тиче духовне лепоте, опет волим жене које имају иста интерсовања као ја и НАРОЧИТО смисао за хумор као ја. Док ми други кажу да сам или неозбиљан, или претерујем у шали или да сам некултуран. Не постоји универзалан одговор на постављено питање. Глупљи мушкарци јуре за сисетинама. Паметнији за емоционалног интелигенцијом и памећу. Али ОПЕТ на крају....мора постојати нека обострана и физичка прихватљивост. Мислим.....тако је Бог конципирао човека и жену и продужење врсте а не ја. Немој да се лажемо.....веза или брак веома тешко могу успет без макар доброг секса. Не мора да буде врло добар или одличан.

Тачно.
naravno, to niko ne spori.

Back