Fizička ili duhovna lepota žene?

1.Fizička lepota je must have i na njoj može da se radi!
2.Duhovnu lepotu ili imaš ili nemaš!
Ako pod fizičkom lepotom i radom na njoj podrazumeva ženu koja brine o svom izgledu, onda se slažem, sve ostalo je samo šminka ;)
Duhovna lepota je nešto što može godinama da se izgrađuje, nekad nas iskustvo i životne situacije dovedu do duhovne lepote.

U današnje vreme imam utisak da se prevelika pažnja poklanja samo fizičkoj lepoti,dok se zapostavlja duhovna ili unutrašnja lepota. Sve su ređe žene koje poseduju i jednu i drugu , pa me baš zanima , koje od javnih ličnosti možemo svrstati u obe kategorije, i fizički duhovno lepih žena. Zanimljivi su mi i muškarci koje privlači samo jedna od navedenih kategorija. Često čujemo izraze : nije lepa , ali ima ono nešto ili ,lepa je ali prazna . S druge strane na duhovnoj lepoti se može raditi a fizička lepota, (ovde mislim na prirodnu, ne fabrikovanu ) je već stvar nasleđa.
Prvo fizička, a onda duhovna.

Ako pod fizičkom lepotom i radom na njoj podrazumeva ženu koja brine o svom izgledu, onda se slažem, sve ostalo je samo šminka ;)
Duhovna lepota je nešto što može godinama da se izgrađuje, nekad nas iskustvo i životne situacije dovedu do duhovne lepote.
Ne.
To nije duhovna lepota.To što se izgradi kroz 30tak godina akanja i promašaja kroz život.
To je onda samo telerancija koja je uvek obrnuto proporcijalna sa slabošću.
A slabost nastala kroz promašaje i bauljanje kroz život.

To već zavisi šta muškarac želi u svom životu .
Svaki muškarac želi isto.
Muškarci su jako jednostavna bića.
Nema tu nikakve filozofije.
Da ti prevedem na nivo automobila.
Muškarci su Golf 2
Vozi i vozi i vozi samo sipaj naftu.Možeš i suncokretovo ulje.Samo vozi.Ako nešto crkne.Možeš da popraviš i sam.
Žene su kao Alfa Romeo.
Stalno gori po pet lampica.Senzor za ovo.Senzor za ono.Ček endžin.Šta joj je.Niko ne zna.Stala.Neće da upali.Crklo ovo.Ono.Gle sad radi Sve je ok.Evo opet ne radi.Samo od sebe. :/

Žene su nažalost izgubile svoju duhovnu lepotu tako da im fizička lepota malo vredi.Svaka žena skoro svaka žena se rađa sa duhovnom lepotom.A onda tu duhovnu lepotu unište loši muškarci i mas mediji i izopačeno društvo sa svojim lažnim izopačenim vrednostima.
Ustvari.Loši muškarci ne bi ni postojali bez tih lažnih vrednosti.Ili bi ih bilo mnogo manje da sve to nije tako.I ne bi imali pristup i mogućnost da unište nečiju duhovnu lepotu.

U današnje vreme imam utisak da se prevelika pažnja poklanja samo fizičkoj lepoti,dok se zapostavlja duhovna ili unutrašnja lepota. Sve su ređe žene koje poseduju i jednu i drugu , pa me baš zanima , koje od javnih ličnosti možemo svrstati u obe kategorije, i fizički duhovno lepih žena. Zanimljivi su mi i muškarci koje privlači samo jedna od navedenih kategorija. Često čujemo izraze : nije lepa , ali ima ono nešto ili ,lepa je ali prazna . S druge strane na duhovnoj lepoti se može raditi a fizička lepota, (ovde mislim na prirodnu, ne fabrikovanu ) je već stvar nasleđa.
Kako mogu znati kad ih ne znam lično?

Back