- Poruka
- 29.366
@zendeli preventivno upozorenje.Ne diraj postove.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ok, prosvetli me.Sve pobrojano nije duhovna lepota.
To sve što si nabrojala ima svaka prostitutka i svaka ringišpil devojka.
Znači pojma nemaš šta je duhovna lepota žene.Bar ne iz muškog ugla sasvim sigurno.
Pomenula sam i javne ličnosti, šta je problem ?A koja je razlika između prirodne lepote i što kažeš fabrikovane?
Nekoga to interesuje??
Ako si imala klempave uši pa operisala??
Nee.
A zašto javne ličnosti?
Opet klasičan ženski plićak.
Koga zanimaju javne ličnosti.
Pričamo uopšteno.
O ženi !
Prezirem ih.Pomenula sam i javne ličnosti, šta je problem ?
Unutrašnja lepota žene je njena snaga,vernost,nesebičnost,razumnost,....Ok, prosvetli me.
Ako pod fizičkom lepotom i radom na njoj podrazumeva ženu koja brine o svom izgledu, onda se slažem, sve ostalo je samo šminka1.Fizička lepota je must have i na njoj može da se radi!
2.Duhovnu lepotu ili imaš ili nemaš!
Pa pročitaj šta sam ja nabrojala .Unutrašnja lepota žene je njena snaga,vernost,nesebičnost,razumnost,....
Sve ono što su "savremene žene " sa gađenjem odbacile.
I sada imamo to što imamo.
Prvo fizička, a onda duhovna.U današnje vreme imam utisak da se prevelika pažnja poklanja samo fizičkoj lepoti,dok se zapostavlja duhovna ili unutrašnja lepota. Sve su ređe žene koje poseduju i jednu i drugu , pa me baš zanima , koje od javnih ličnosti možemo svrstati u obe kategorije, i fizički duhovno lepih žena. Zanimljivi su mi i muškarci koje privlači samo jedna od navedenih kategorija. Često čujemo izraze : nije lepa , ali ima ono nešto ili ,lepa je ali prazna . S druge strane na duhovnoj lepoti se može raditi a fizička lepota, (ovde mislim na prirodnu, ne fabrikovanu ) je već stvar nasleđa.
Ne.Ako pod fizičkom lepotom i radom na njoj podrazumeva ženu koja brine o svom izgledu, onda se slažem, sve ostalo je samo šminka
Duhovna lepota je nešto što može godinama da se izgrađuje, nekad nas iskustvo i životne situacije dovedu do duhovne lepote.
Ne rađa se žena duhovno jaka , tako da ne mogu da se složim sa tobom .Ne.
To nije duhovna lepota.To što se izgradi kroz 30tak godina akanja i promašaja kroz život.
To je onda samo telerancija koja je uvek obrnuto proporcijalna sa slabošću.
A slabost nastala kroz promašaje i bauljanje kroz život.
Pod duhovno jakom smatram karakternu ženu.Ne rađa se žena duhovno jaka , tako da ne mogu da se složim sa tobom .
To već zavisi šta muškarac želi u svom životu .Žena može biti prelepa.
Ako je iznutra trula i ružna,njena lepota je bezvredna.
Međutim.
Ako je spolja ružna,iznutra može biti i prelepa,slabe su joj nade.
Svaki muškarac želi isto.To već zavisi šta muškarac želi u svom životu .
Ко је, мајке ти, теби рекао да си ружна?Najjace je sto mi ruzne cesto mislimo da mozemo da ponudimo vise na intelektualnom planu, ali i tu nas lepotice precesto poraze.
Jbg.
Ne laži.Najjace je sto mi ruzne cesto mislimo da mozemo da ponudimo vise na intelektualnom planu, ali i tu nas lepotice precesto poraze.
Jbg.
Kako mogu znati kad ih ne znam lično?U današnje vreme imam utisak da se prevelika pažnja poklanja samo fizičkoj lepoti,dok se zapostavlja duhovna ili unutrašnja lepota. Sve su ređe žene koje poseduju i jednu i drugu , pa me baš zanima , koje od javnih ličnosti možemo svrstati u obe kategorije, i fizički duhovno lepih žena. Zanimljivi su mi i muškarci koje privlači samo jedna od navedenih kategorija. Često čujemo izraze : nije lepa , ali ima ono nešto ili ,lepa je ali prazna . S druge strane na duhovnoj lepoti se može raditi a fizička lepota, (ovde mislim na prirodnu, ne fabrikovanu ) je već stvar nasleđa.
Mislila sam na utisak koji ostavljaju ali se slažem da za tako nešto je potrebno poznavati osobu .Kako mogu znati kad ih ne znam lično?
Utisak može biti lažan , ali razumela sam teMislila sam na utisak koji ostavljaju ali se slažem da za tako nešto je potrebno poznavati osobu .
A ti.Kakav ti utisak ostavljaš dr mr?Utisak može biti lažan , ali razumela sam te
Lažan , razume se.Šarmantno lažan. A ti ?A ti.Kakav ti utisak ostavljaš dr mr?
Da čujem.