- Poruka
- 5.268
Mozda na kratkoUme pamet da bude i dosadna.
Kao sto glupost ume da bude zabavna...
Cujes li me Mugatu.![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mozda na kratkoUme pamet da bude i dosadna.
Kao sto glupost ume da bude zabavna...
Cujes li me Mugatu.![]()
Mudro zboris.Mozda na kratko
Takođe. Zapravo, već dugo ne postavljam pitanje sebi da li mi se neko fizički dopada. Malo mi je i infantilno da na ljude oko sebe gledam kao da su Bogom dani da ih procenjujem, naročito ako o njima ne znam ništa osim ono što svako može da vidi golim okom.Па мени је свака особа која поседује духовну лепоту и физички лепа.
И једна и друга. Прва привлачи, друга осваја. Мада друга је важнија, јер без прве жена на неки начин и може освојити мушкарца, а без друге може само идиота.U današnje vreme imam utisak da se prevelika pažnja poklanja samo fizičkoj lepoti,dok se zapostavlja duhovna ili unutrašnja lepota. Sve su ređe žene koje poseduju i jednu i drugu , pa me baš zanima , koje od javnih ličnosti možemo svrstati u obe kategorije, i fizički duhovno lepih žena. Zanimljivi su mi i muškarci koje privlači samo jedna od navedenih kategorija. Često čujemo izraze : nije lepa , ali ima ono nešto ili ,lepa je ali prazna . S druge strane na duhovnoj lepoti se može raditi a fizička lepota, (ovde mislim na prirodnu, ne fabrikovanu ) je već stvar nasleđa.
Kako da nije. Ljepota nije samo u crtama lica nego i u energiji koju neko nosi.Da li vam se desilo da upoznate neku ružnjikavu ženu, ali vas oduševi svojom energijom i u tim trenucima blista ? Imam prijateljice koje su prosečne , da ne upotrebim izraz ružne, ali ih primete uvek jer odišu tom energijom.
Ti si lepa, znači, ćutiJa sam jedna od takvih, nisam ljepotica ali mi je više ljudi reklo da zračim nekom privlačnošću jer sam uvijek nasmijana.
Hvalite me usta moja.Ja sam jedna od takvih, nisam ljepotica ali mi je više ljudi reklo da zračim nekom privlačnošću jer sam uvijek nasmijana.
Pa malo, šta fali. Hvali se i ti ko ti braniHvalite me usta moja.
Nemam cimPa malo, šta fali. Hvali se i ti ko ti brani![]()
Ma sigurno imašNemam cim![]()
Imaš lepu pudlicuNemam cim![]()
Umem kazem istinu o kojoj ostali cute, jel se to racuna?Ma sigurno imaš![]()
Nemam je vise, obrijao dolazi leto.Imaš lepu pudlicu![]()
Nemaju empatiju, ogovaraju svakoga i zavidne su. To je duhovno mana većini žena.S obzirom da je retko koja ima duhovnu nije pogresna stvar ciljati na fizicku
Sve se računaUmem kazem istinu o kojoj ostali cute, jel se to racuna?
Nemam je vise, obrijao dolazi leto.
Da, sa takvima ne bih volela da se družim a i takve partnerke,su vrlo , recimo, 'specifične ' bez obzira koliko su lepe.Nemaju empatiju, ogovaraju svakoga i zavidne su. To je duhovno mana većini žena.
Sve pobrojano nije duhovna lepota.U današnje vreme se koriste izrazi :zrači, harizmatična, pozitivna . Pretpostavljam da ti izrazi objašnjavaju na šta se konkretno misli .Žena koja je i mudra i vesela i borac i emotivna, empatična , duhovita. Mogla bih još da nabrajam ali eto prilike, dopunite me .
A koja je razlika između prirodne lepote i što kažeš fabrikovane?U današnje vreme imam utisak da se prevelika pažnja poklanja samo fizičkoj lepoti,dok se zapostavlja duhovna ili unutrašnja lepota. Sve su ređe žene koje poseduju i jednu i drugu , pa me baš zanima , koje od javnih ličnosti možemo svrstati u obe kategorije, i fizički duhovno lepih žena. Zanimljivi su mi i muškarci koje privlači samo jedna od navedenih kategorija. Često čujemo izraze : nije lepa , ali ima ono nešto ili ,lepa je ali prazna . S druge strane na duhovnoj lepoti se može raditi a fizička lepota, (ovde mislim na prirodnu, ne fabrikovanu ) je već stvar nasleđa.