gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
Cak i to.romanticno elegantani elegantno ćelav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak i to.romanticno elegantani elegantno ćelav
zene ne vole mrsave muskarceza prosecnog svakodnevnog coveka najbolje je i najzdravije je biti mrsav, lagan kao pero, bez da teglis suvisne misicne mase nepotrebne

Nisam bogisha, ali svi komplimenti za izgled, snagu, izdrzljivost.mozda bi me bogisha voleo i ovakvog
gde bre ode?pa sta je ovo ljudi, ode nam meduza
Kažem ja komšo, treba se čuvati, i mlađim trkačima bi bilo previšedanas u ns raspad sistema... do 12. km bilo ok, od dvanaestog do sesnaetog ni sam ne znam kako sam pretrcao, od 16. bauljao do 25.
sad tri nedelje odmora... preko mi je potreban... hteli smo sledece nedelje u apatin, ali to bi bilo vec sumanuto...
uz polumaraton u somboru pre tri godine, moja najgora trka

Ovde niko. Za dalje ne znam.Kažem ja komšo, treba se čuvati, i mlađim trkačima bi bilo previše
Ko je naljutio bokicu?
Mada znala je ona i ranije da ode, pa se vrati
mislim da je ovaj grubijan zendelijaKažem ja komšo, treba se čuvati, i mlađim trkačima bi bilo previše
Ko je naljutio bokicu?
Trčaćeš ti dupli marton i vikati ima li još kilometara kad ti dodjem tamo.mislim da je ovaj grubijan zendelija
Oborice i olimpijski rekord.Trčaćeš ti dupli marton i vikati ima li još kilometara kad ti dodjem tamo.

trcim komso... nabavljene nove patike za trejl, jedva cekam blatoOtišla boki I sad niko da se javi
Komso, trči li se?

Trčim no štotrcim komso... nabavljene nove patike za trejl, jedva cekam blato
30.10, kup fruske gore 17 km, 6.11, otvoreno prvenstvo fruske gore 11 km..
jesi li ti aktivan komso?
e,da, sad sam par puta isao sa koleginicom u teretanu da se istegnem posle trcanja (kad sam sam istezao sam se u kancelariji) i oni tegovi me neodoljivo privlace... samo kad prodju ove trke, kad se dohvatim tegova, uh

slazem se kvinsi da se treba cuvati i klasika osluskivati svoj organizamKažem ja komšo, treba se čuvati, i mlađim trkačima bi bilo previše
Ko je naljutio bokicu?
i sama volim to pomenem i naglasim, al sam ocajna kad odjeka nema 
) zaglavio 7 dana bolnicu i uprpili smo se zesce, pa cak i on.. al neverovatno je koliko se tvrdoglavo drzao zacrtanog mu programa, i tako zadnjih 20ak godina- nedeljno 2x10km plus jednom 15km i jos neverovanije da "nije imao vremena" ni da porazmisli o korekciji rezima trcanja . i jos paradoksalnije da maratonac koji inace u svim zivotnim segmentima razmislja na duge staze odstupi od tog obrasca jedino u ovom segmentu..ebga, to je 35 km nedeljno... kad toliko trcim, to mi je lagana nedeljaslazem se kvinsi da se treba cuvati i klasika osluskivati svoj organizami sama volim to pomenem i naglasim, al sam ocajna kad odjeka nema
pre mesec i po moj dobar drug ( i shef mi btw) zaglavio 7 dana bolnicu i uprpili smo se zesce, pa cak i on.. al neverovatno je koliko se tvrdoglavo drzao zacrtanog mu programa, i tako zadnjih 20ak godina- nedeljno 2x10km plus jednom 15km i jos neverovanije da "nije imao vremena" ni da porazmisli o korekciji rezima trcanja . i jos paradoksalnije da maratonac koji inace u svim zivotnim segmentima razmislja na duge staze odstupi od tog obrasca jedino u ovom segmentu..