Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mozda bi me bogisha voleo i ovakvog
Nisam bogisha, ali svi komplimenti za izgled, snagu, izdrzljivost.
Tako i za Novaka kazu "mrsav", a covek atleta, sami misici, elastican, vretenast...meni licno to je ideal lepote ljudskog tela.
Ja nisam takve gradje, i ne bavim se trcanjem-tu sam slaba. Preferiram planinarenje, plivanje, vise mi prija.
Divim se svakom ko je fizicki aktivan...(u zdravom telu...)
Posebno ko nije u cvetu mladosti, a takva forma. Svaka cast, iskreno.

danas u ns raspad sistema... do 12. km bilo ok, od dvanaestog do sesnaetog ni sam ne znam kako sam pretrcao, od 16. bauljao do 25.
sad tri nedelje odmora... preko mi je potreban... hteli smo sledece nedelje u apatin, ali to bi bilo vec sumanuto...
uz polumaraton u somboru pre tri godine, moja najgora trka

danas u ns raspad sistema... do 12. km bilo ok, od dvanaestog do sesnaetog ni sam ne znam kako sam pretrcao, od 16. bauljao do 25.
sad tri nedelje odmora... preko mi je potreban... hteli smo sledece nedelje u apatin, ali to bi bilo vec sumanuto...
uz polumaraton u somboru pre tri godine, moja najgora trka
Kažem ja komšo, treba se čuvati, i mlađim trkačima bi bilo previše:cmok2:
Ko je naljutio bokicu? :(
Mada znala je ona i ranije da ode, pa se vrati

Otišla boki I sad niko da se javi :(
Komso, trči li se?
trcim komso... nabavljene nove patike za trejl, jedva cekam blato :)
30.10, kup fruske gore 17 km, 6.11, otvoreno prvenstvo fruske gore 11 km..
jesi li ti aktivan komso?
e,da, sad sam par puta isao sa koleginicom u teretanu da se istegnem posle trcanja (kad sam sam istezao sam se u kancelariji) i oni tegovi me neodoljivo privlace... samo kad prodju ove trke, kad se dohvatim tegova, uh

trcim komso... nabavljene nove patike za trejl, jedva cekam blato :)
30.10, kup fruske gore 17 km, 6.11, otvoreno prvenstvo fruske gore 11 km..
jesi li ti aktivan komso?
e,da, sad sam par puta isao sa koleginicom u teretanu da se istegnem posle trcanja (kad sam sam istezao sam se u kancelariji) i oni tegovi me neodoljivo privlace... samo kad prodju ove trke, kad se dohvatim tegova, uh
Trčim no što:D
Plus teretana, ja bez gvožđa be mogu:zaljubljena:

Kažem ja komšo, treba se čuvati, i mlađim trkačima bi bilo previše:cmok2:
Ko je naljutio bokicu? :(
Mada znala je ona i ranije da ode, pa se vrati
slazem se kvinsi da se treba cuvati i klasika osluskivati svoj organizam :cool: i sama volim to pomenem i naglasim, al sam ocajna kad odjeka nema :(
pre mesec i po moj dobar drug ( i shef mi btw :malav:) zaglavio 7 dana bolnicu i uprpili smo se zesce, pa cak i on.. al neverovatno je koliko se tvrdoglavo drzao zacrtanog mu programa, i tako zadnjih 20ak godina- nedeljno 2x10km plus jednom 15km i jos neverovanije da "nije imao vremena" ni da porazmisli o korekciji rezima trcanja . i jos paradoksalnije da maratonac koji inace u svim zivotnim segmentima razmislja na duge staze odstupi od tog obrasca jedino u ovom segmentu..

Imam sličan primer. Dobra drugarica je maratonka, ceo zivot trči, maksimalno posvećena. Rekla bih i previše, ceo život joj se vrti oko treninga i trka. Ima 44 godine. Prošle godine je napravila normu za njujorški maraton, platila kotizacija, vizu, avio kartu i ubijala se od treninga da napravi dobar rezultat na maratonu. Promenila trenera jer je mislila da je ne forsira dovoljno. Tri dana pred put probudi se u nenormalnim bolovima. Ode kod dr I ispostavi se da ima upalu bubrega. Tri nedelje u krevetu, tri meseca pauze u treningu, propala trka o kojoj je sanjala ceo zivot. Direktna posledica preforsiranja organizma i previše trčanja.

slazem se kvinsi da se treba cuvati i klasika osluskivati svoj organizam :cool: i sama volim to pomenem i naglasim, al sam ocajna kad odjeka nema :(
pre mesec i po moj dobar drug ( i shef mi btw :malav:) zaglavio 7 dana bolnicu i uprpili smo se zesce, pa cak i on.. al neverovatno je koliko se tvrdoglavo drzao zacrtanog mu programa, i tako zadnjih 20ak godina- nedeljno 2x10km plus jednom 15km i jos neverovanije da "nije imao vremena" ni da porazmisli o korekciji rezima trcanja . i jos paradoksalnije da maratonac koji inace u svim zivotnim segmentima razmislja na duge staze odstupi od tog obrasca jedino u ovom segmentu..
ebga, to je 35 km nedeljno... kad toliko trcim, to mi je lagana nedelja

juce, otvoreno prvenstvo fg, 11km.. mala trka ali zajebana... dva kruga i velike uzbrdice i nizbrdice.. magla, tesko za disanje, blato.. kad sam dolazio do doma koristio sam navigaciju da dopesacim do njega.. zajebao sam se na jednom mestu i zapao u vremenski cajtnot tako da sam krenuo da jurcam na start kako bih stigao na vreme... dosao sam do doma uz najvecu i najduzu uzbrdicu koju sam kasnije jos dva puta morao ispenjati na trci.. odvalio sam se.. blato, slajfujes..
mislim da cu ovom trkom da zavrsim sezonu... 16 trka ove godine, a tek krajem marta sam krenuo da trckaram posle 6 meseci pauze od povrede.. dobro, mozda cu da istrcim i stafetnu trku 17.12. u nasoj organizaciji

Jedva sam se vratila treningu, brate al me mrzelo:aha:

Prilozi

• IMG-20221107-WA0000.jpg
    IMG-20221107-WA0000.jpg
    74,3 KB · Pregleda: 77

Back