Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cek stani..imas skupog licnog trenera koji je u stvari dopisni trener i ne prisustvuje tvojim treninzima vec ti salje uputstva za rad? :eek:
da li ste se vas dvoje licno videli? da li te je pregledao?

Kako mislis pregledao? :lol: oni te ne pregledaju, samo te izmere i traze rezultate krvne slike.

- - - - - - - - - -

Ja cekam da udjem u ketozu, mislim da sam blizu.

izvini trojo..mislim bitno je da si ti zadovoljna ali meni to deluje neozbiljno..licni trener treba da je licno pored tebe..zato se on i zove tako..nego je baja nasao dobar fazon da navuce dobru paru bez velikog truda..mislim ne sumnjam da je dobar u svom poslu..ali nema sanse da te dobre rezultate postize na daljinu..samo sa onima sa kojima licno radi to moze...

izvini trojo..mislim bitno je da si ti zadovoljna ali meni to deluje neozbiljno..licni trener treba da je licno pored tebe..zato se on i zove tako..nego je baja nasao dobar fazon da navuce dobru paru bez velikog truda..mislim ne sumnjam da je dobar u svom poslu..ali nema sanse da te dobre rezultate postize na daljinu..samo sa onima sa kojima licno radi to moze...

Nema problema tabe, tvoje misljenje je uvazeno:lol:

Pa onda razmisli zasto to ne bi moglo da da rezultate?
Meni ne treba niko da mi pokazuje vezbe, ne treba mi niko da mi broji i tera me da radim.
Kakve veze onda ima da li je pored mene ili ne?

Verovatno nije za nekog ko je potpuni pocetnik i ne zna kako se sta radi, ne zna tezine, tehniku itd. Ali za bilo koga ko ima iskustva je ovo jeftinija i bolja varijanta.

Ne postoji niko ko sve zna. Da je tako ne bi ti ni trebao trener. Uostalom nisam govorimo o tehnoci već o podsvesnom intenzitetu i vremenu za koje vezbe trebaju biti uradjene. To apsolutno nije isto kada radis sam sve da si najveći profesionalac.

- - - - - - - - - -

Jedino ako je lik dosta jeftiniji pa onda je mozda i ok. Ali makar da ti bude dostupan a ne da ga recimo cekas na odgovor pola dana itd...

- - - - - - - - - -

Obzirom da spominjes ketogenu "dijetu" za cilj mozes imati samo skidanje masnoće tj body fat. U tom procesu intenzitet vezbi je jako bitan. Unos ugljenih hidrata treba da ti bude nepostojeci ili makar minimalan, prvih par dana bez ugljenih hidrata. Kako god ne treba biti genije da se shvati da bi bilo bolje da lik lično vodi trening ali ako je jeftinije onda moze i tako. Najvise zbog regulacije ishrane

Da, trazi snimke ali ja smatram da nije potrebno.

izvini moram jos samo ovo da te pitam i necu vise :)

sobzirom da mu ne saljes snimke i da mozda radis nesto i nepravilno a da nisi svesna (recimo pravis neki ugao tela ili nesto slicno) u cemu je razlika izmedju tog lika i da si recimo skinula sa neta neki fintes program sa vezbama?
imas sad vrlo profi tih progarama da skines

izvini moram jos samo ovo da te pitam i necu vise :)

sobzirom da mu ne saljes snimke i da mozda radis nesto i nepravilno a da nisi svesna (recimo pravis neki ugao tela ili nesto slicno) u cemu je razlika izmedju tog lika i da si recimo skinula sa neta neki fintes program sa vezbama?
imas ad vrlo profi tih progarama da skines
Ja trazim nesto na malo drugacijem nivou od tih programa koji se skidaju.

229376-Decided-To-Give-This-Meal-Prep-Thing-A-Try.jpg

E da... ne znam o tome previše, ali mislim da ćeš teško u ketozu s pirinčem u ishrani. Dosta hidrata.

Back