baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
A kad ne jedes
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?
Od sredine aprila prosle godine ne idem u teretanu. Imam kod kuce olimpijsku sipku i tegove pa radim neke osnovne vezbe - mrtvo dizanje, cucanj, potisak za ramena, potisak za grudi, ali nije to to. Razmisljam da se vratim u teretanu, mada mi je pun kufer papana i seljanki koji tamo dolaze, kao i presonalnih trenera i trenerki sa usiljenim kezom, plus podno grejanje i promaja erkondisn zbog kojih sam jedno pola godine vukla upalu uha.
a jel ne možeš da se isključiš ?
Nisam u Beogradu. Ali ne bi bio los koncept - teretana sa zenskim clanstvom dok se muski clanovi primaju po preporuci i to na probni period, pa ako zadovolje (ponasanjem i zalaganjem na treningu) mogu da ostanu.

Meni normalni muskarci ne smetaju, mogu da se znoje i smrde koliko hoce dok je to prirodan znoj. Bilo je i onih isfeminiziranih, sto su sredjeniji od svake zene a imaju jak znoj. Ali kakav se neljudski smrad siri od onih dopingovanih, to je strasno. Plus njihovo ponasanje. Ali ne krivim njih, to je gazdina greska sto im je dao pristup i oterao pitome clanove. Zato u ovoj novoj teretani nema mnogo tegova da bi ih obeshrabrili jer personalni treneri mlate pare na zenama koje dolaze na onaj power plate i funkcionalne treninge a pobegle bi glavom bez obzira kad neki napumpani lik u atlet majici uzme da dize 300kg iz benca dok mu sedmorica pridrzavaju i da urla kao u sali za porodjaje.
Ima nekoliko lokacija u gradu gde bi mogle da se naprave one ogromne teretane, kao u Americi, gde od svake sprave ima po nekoliko komada, muzika pici kao na "love parade" i svako gleda svoja posla, ali niko nema toliko finansija, jedino da uleti neka fransiza tipa Kocovic.

Odradjen i trening snage, idemoooo![]()