Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Od sredine aprila prosle godine ne idem u teretanu. Imam kod kuce olimpijsku sipku i tegove pa radim neke osnovne vezbe - mrtvo dizanje, cucanj, potisak za ramena, potisak za grudi, ali nije to to. Razmisljam da se vratim u teretanu, mada mi je pun kufer papana i seljanki koji tamo dolaze, kao i presonalnih trenera i trenerki sa usiljenim kezom, plus podno grejanje i promaja erkondisn zbog kojih sam jedno pola godine vukla upalu uha.

Od sredine aprila prosle godine ne idem u teretanu. Imam kod kuce olimpijsku sipku i tegove pa radim neke osnovne vezbe - mrtvo dizanje, cucanj, potisak za ramena, potisak za grudi, ali nije to to. Razmisljam da se vratim u teretanu, mada mi je pun kufer papana i seljanki koji tamo dolaze, kao i presonalnih trenera i trenerki sa usiljenim kezom, plus podno grejanje i promaja erkondisn zbog kojih sam jedno pola godine vukla upalu uha.

a jel ne možeš da se isključiš ?

a jel ne možeš da se isključiš ?

Nazalost tesko. Lose stojim sa zivcima, a teretana je od utocista postalo mesto gde mi jos vise izdrndaju zivce.

@george

Verovao ili ne to je najpristojnija teretana u gradu. Inace ih nema mnogo, mozda 6-7 i od toga su 2 recimo normalne, a ostale nisu mesta gde je pametno da zene zalaze. E sad, moja stara teretana je bila super dok jedan matori bilder djilkos nije zatvorio svoju bildaru i svi manijaci presli u moju teretanu koja je postala steciste prebildovanih i smrdljivih likova koji daju sebi za pravo da zauzmu nekoliko sprava odjednom, a naravno uvek vezbaju makar u duetu, pokupe sve tegove, vriste, stenju... Stari clanovi su se zalili gazdi ali on se pravi lud. Zene su uglavnom nasle alternativu - tae bo, aerobik, ali ja sebe ne vidim u tim aktivnostima.
Problem je sto je ta nova teretana u sklopu gradskog bazena koji je jedna velika PVC kocka. Nalazi se na spratu i sa tri strane je u staklu, a sa cetvrte je kartonski zid. Objekat mora da se greje zbog bazena, a grejanje nije etazno nego centralno i kad opice svuda je isto. Plivacima je milina a gore u teretani uzas. E onda oni otvore one 2-2,5m visoke prozore uz koje su naredjali kardio sprave i ti vezbas, znojis se sto od napora, sto od grejanja koje izbija ispod tebe, a hladan vetar ti pici u facu. Nekome to mozda i prija a kod mene znaci momentalnu upalu uha odakle se tegobe prosire na grlo i nos, lekovi mi malo pomognu ali cim se vratim u teretanu opet se razbolim.
Planiram da na leto adaptiram staru garazu u neku kucnu teretanu, uzmem jos i podesive bucice, ez sipku i onu budzevinu za zid sa dva tockica sto sluzi kao lat. Za kardio sam mislila da uzmem one drzace za biciklu sto fiksiraju prednji tocak, a zadnji moze da vrti, ubacim stari komp i Sony kocku sa tavana da me razveseljavaju i milina.

Nisam u Beogradu. Ali ne bi bio los koncept - teretana sa zenskim clanstvom dok se muski clanovi primaju po preporuci i to na probni period, pa ako zadovolje (ponasanjem i zalaganjem na treningu) mogu da ostanu.

Nisam u Beogradu. Ali ne bi bio los koncept - teretana sa zenskim clanstvom dok se muski clanovi primaju po preporuci i to na probni period, pa ako zadovolje (ponasanjem i zalaganjem na treningu) mogu da ostanu.

ja sam 15ak god isao u zenskom terminu i nesto malo po raznim teretanama gde su muski smrdljivci bili i meni se tamo gadilo, mogu da zamislim zenama,treba da se odvoje bar termini

Meni normalni muskarci ne smetaju, mogu da se znoje i smrde koliko hoce dok je to prirodan znoj. Bilo je i onih isfeminiziranih, sto su sredjeniji od svake zene a imaju jak znoj. Ali kakav se neljudski smrad siri od onih dopingovanih, to je strasno. Plus njihovo ponasanje. Ali ne krivim njih, to je gazdina greska sto im je dao pristup i oterao pitome clanove. Zato u ovoj novoj teretani nema mnogo tegova da bi ih obeshrabrili jer personalni treneri mlate pare na zenama koje dolaze na onaj power plate i funkcionalne treninge a pobegle bi glavom bez obzira kad neki napumpani lik u atlet majici uzme da dize 300kg iz benca dok mu sedmorica pridrzavaju i da urla kao u sali za porodjaje.

Ima nekoliko lokacija u gradu gde bi mogle da se naprave one ogromne teretane, kao u Americi, gde od svake sprave ima po nekoliko komada, muzika pici kao na "love parade" i svako gleda svoja posla, ali niko nema toliko finansija, jedino da uleti neka fransiza tipa Kocovic.

Meni normalni muskarci ne smetaju, mogu da se znoje i smrde koliko hoce dok je to prirodan znoj. Bilo je i onih isfeminiziranih, sto su sredjeniji od svake zene a imaju jak znoj. Ali kakav se neljudski smrad siri od onih dopingovanih, to je strasno. Plus njihovo ponasanje. Ali ne krivim njih, to je gazdina greska sto im je dao pristup i oterao pitome clanove. Zato u ovoj novoj teretani nema mnogo tegova da bi ih obeshrabrili jer personalni treneri mlate pare na zenama koje dolaze na onaj power plate i funkcionalne treninge a pobegle bi glavom bez obzira kad neki napumpani lik u atlet majici uzme da dize 300kg iz benca dok mu sedmorica pridrzavaju i da urla kao u sali za porodjaje.

Ima nekoliko lokacija u gradu gde bi mogle da se naprave one ogromne teretane, kao u Americi, gde od svake sprave ima po nekoliko komada, muzika pici kao na "love parade" i svako gleda svoja posla, ali niko nema toliko finansija, jedino da uleti neka fransiza tipa Kocovic.

Nema tu pomoći, gde god da odeš biće i nevaspitane stoke. Bio sam u desetak teretana, svuda je ista priča. Ili se pomiri sa tim ili napravi svoju teretanu.

Back