Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Ja polako postajem personalni trener
sad imam dve štićenice, život mi zagorčavaju, a nemam srca da ih odbijem
sad imam dve štićenice, život mi zagorčavaju, a nemam srca da ih odbijemDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad imam dve štićenice, život mi zagorčavaju, a nemam srca da ih odbijem
- 75 kg bem ti sunce.. pa vidim ja da lagano trcim ko da sam pero.. tolko nisam imao od 8. osnovne.. lepo se osecam, imam puno energije, brzo se oporavljam od treninga al malo sam se zabrinuo zbog takve kilaze.. pa ebes coeka od 75 kila 
Па колико си висок?sinoc sam.. khmm.. u gostima nakon duzeg vremena.. mislim, nakon duzeg vremena u gostima.. a tamo ima vaga.. i izmerim se, kad- 75 kg bem ti sunce.. pa vidim ja da lagano trcim ko da sam pero.. tolko nisam imao od 8. osnovne.. lepo se osecam, imam puno energije, brzo se oporavljam od treninga al malo sam se zabrinuo zbog takve kilaze.. pa ebes coeka od 75 kila
![]()
Komšo, kao čvarak ćeš da budešsinoc sam.. khmm.. u gostima nakon duzeg vremena.. mislim, nakon duzeg vremena u gostima.. a tamo ima vaga.. i izmerim se, kad- 75 kg bem ti sunce.. pa vidim ja da lagano trcim ko da sam pero.. tolko nisam imao od 8. osnovne.. lepo se osecam, imam puno energije, brzo se oporavljam od treninga al malo sam se zabrinuo zbog takve kilaze.. pa ebes coeka od 75 kila
![]()

187.. ako se nisam smanjioПа колико си висок?
Па човече ти имаш идеалну тежину! Па шта ја да кажем, ја имам 20цм мање а 20кила више!1
187.. ako se nisam smanjio
Hahhahahahhahasinoc sam.. khmm.. u gostima nakon duzeg vremena.. mislim, nakon duzeg vremena u gostima.. a tamo ima vaga.. i izmerim se, kad- 75 kg bem ti sunce.. pa vidim ja da lagano trcim ko da sam pero.. tolko nisam imao od 8. osnovne.. lepo se osecam, imam puno energije, brzo se oporavljam od treninga al malo sam se zabrinuo zbog takve kilaze.. pa ebes coeka od 75 kila
![]()

Mira je broj 1Komšo, kao čvarak ćeš da budeš
Al jesepo trčati kad si mršav![]()

Svaka cast,druze! Cestitam!juce polumaraton u Rumi... vreme idealno... oborio licni.. moje vreme tek dolazi![]()

Ovde nema trkahvala djug![]()

Sledeci put kad budes dolazila,ne bacaj dzaba pare na avionsku kartu.Ovde nema trka
Moraću da proguglam susedne zemlje, da nije daleko.
A baš sam u formi![]()