Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja u subotu trcao trejl na fruskoj gori.. 23,7 km najkraca staza, opet treci za veterane... vreme za trcanje fantasticno (kad izuzmemo blato)..ujutro je udario pljusak i sve vreme padala kisa... reko, ma ebem ti trku, dosta mi je trka po blatu i kisi, necu ici... onda kisa stane i ja se prelomim: ma idem, ko ga ebe.... i krenem kad posle petstotinak metara opet opici pljusak.. ma reko u picku materinu, vracam se kuci... i spremam se da zalomim u prvu ulicu levo... kad, onda, ko da me je bog pogledao: bacim pogled ka fruskoj gori, a tamo vedro nebo prosarano belim oblacicima... i tu zalomim desno i dodam gas.. e usput sam imao malo stomacnih problema, sto me je usporilo.. tamo stignemtamo stignem, podignem startni broj, krenem ka startu i cujem: sedam, sest... stigao ja u zadnji cas... super sam se osecao za vreme trke, dolazilo mi je da pojacam ali sam bio oprezan, bojao sam se da cu kasnije krizirati... istrcao kao od sale... juce odradio trening 8 km, danas sest... odmoran kao da nisam trcao u subotu... bas sam bio srecan sto sam ipak prelomio da trcim

sinoc sam.. khmm.. u gostima nakon duzeg vremena.. mislim, nakon duzeg vremena u gostima.. a tamo ima vaga.. i izmerim se, kad :eek: - 75 kg bem ti sunce.. pa vidim ja da lagano trcim ko da sam pero.. tolko nisam imao od 8. osnovne.. lepo se osecam, imam puno energije, brzo se oporavljam od treninga al malo sam se zabrinuo zbog takve kilaze.. pa ebes coeka od 75 kila :(

sinoc sam.. khmm.. u gostima nakon duzeg vremena.. mislim, nakon duzeg vremena u gostima.. a tamo ima vaga.. i izmerim se, kad :eek: - 75 kg bem ti sunce.. pa vidim ja da lagano trcim ko da sam pero.. tolko nisam imao od 8. osnovne.. lepo se osecam, imam puno energije, brzo se oporavljam od treninga al malo sam se zabrinuo zbog takve kilaze.. pa ebes coeka od 75 kila :(
Па колико си висок?

Komšo, kao čvarak ćeš da budeš :(
Al jesepo trčati kad si mršav:aha:

Hahhahahahhaha

20220916_163930.jpg

Back