- Poruka
- 30.247
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neće ni da uđu...sad će da rasteraju i pokupuju sve koji su već tu... a kad uspostave monopol onda još nekvalitetnije namirnice po još skupljim cenama i disciplinovani popusti kad god treba Spasitelj da se pokaže u ulozi zaštitnika potrošača...Očekivao sam neki strani market da kupi Ideu. Neki su na čekanju da udju na trziste.
Čeka francuski Carrefour, italijanski Eurospin i mislim još jedan.neće ni da uđu...sad će da rasteraju i pokupuju sve koji su već tu... a kad uspostave monopol onda još nekvalitetnije namirnice po još skupljim cenama i disciplinovani popusti kad god treba Spasitelj da se pokaže u ulozi zaštitnika potrošača...
lepo sam naslutio igru a da nisam ni znao za ovu vest, kad sam komentarisao izjavu guvernerke u vezi Deleza
https://forum.krstarica.com/threads...-placanja-poreza.1044974/page-2#post-52774306
Neka mu je sa srecnom.Jedino sto prvo mora da bude uhapsen da mu se objasne neke stvari da mu bogatstvo ne udari u mozak
da je samostalan igrač, morao bi da kupi bar jednu zgradu u BgH2O..ovako ne moraПојасни нам ово. Прво да се ухапси, па да му се објасне неке ствари, па онда да купи и онда "са срећом"?
О чему се ради? Шта то да му се објасни?
Да може да купи, али да вишак профита троши патриотски, по упутствима Службе?

Ма Вучић је само посредник и процентар...ALeksandar i TAmara šire biznis. Srbijo splačinjaro
nije u pitanju samo utilitarizam maksimizacije profita, tu je i estetika obolele duše....ko ovako vodi državu, mrzi ljude...ko mrzi ljude mrzi život... ko mrzi život mrzi prirodu... ko mrzi prirodu ne podnosi parkove ni u gradu...A zato se priča da će ovu Rodu sa Dekatlonom kod Airport citija da ruše i da naprave park.....
zezam se napraviće naravno još zgrada, bez parkova i parkiga....

Што се ти чудиш?Krv im lopovsku *****

Што се ти чудиш?
Сваки Инфостан,сваки рачун за струју иде у његову приватну Банку.
Свака Банка обручанава неку своју Провизију око Примања и достављања Држави.
То постоји неких пола Године,Лик је узео силне Мелеонеее..ни лук јео,ни лук мирисао.![]()
Исти Ротшилд... Узимали паре из државне касе, после каматарили и покуповали пола Енглеске...Сине,имамо србског Ротшилда,па ви видите .![]()
А не,није тако било...Тада је Ротшилд купио целу Енглеску на Берзи,Исти Ротшилд... Узимали паре из државне касе, после каматарили и покуповали пола Енглеске...
Дивна породица, иако "мало" себична и преварантска
,плашећи се Наполеонове Инвазије,
Лепа прича... За масу...А не,није тако било...Тада је Ротшилд купио целу Енглеску на Берзи,
ако се ја добро сећам,он је пронео само лажну Инфо како је Наполеон победио Кутузова и онда су плашљиви Енглези почели продају буд-зашто,плашећи се Наполеонове Инвазије,
и онда је Ротшилд постао Власник Свега![]()
Свој ал крадениNeka kupuje, troši čovjek svoj novac, ne tuđi.