- Poruka
- 25.130
U zadnjih 7-8 dana kada god otvorim Firefox browser, prozor pocinje neprekidno da vibrira, sto je strasno iritirajuce.
Amplituda tog vibriranja nije velika,ali se ipak prozor neprekidno trese u razmaku 2-3 pixela gore-dole,sto me dovodi do sloma zivaca.
Prozor se smiri tek kada pritisnem F11 (fullscreen).
Izbrisao sam cookies, i cak reinstalirao potpuno Firefox, ali problem ostaje isti.
Da li je neko imao slican problem sa ovom anomalijom, i zna li iko kako da se otarasim te bede od fakanog vibriranja dok jos imam zivaca.
Verzija Firefox 2.0.0.1
Amplituda tog vibriranja nije velika,ali se ipak prozor neprekidno trese u razmaku 2-3 pixela gore-dole,sto me dovodi do sloma zivaca.
Prozor se smiri tek kada pritisnem F11 (fullscreen).
Izbrisao sam cookies, i cak reinstalirao potpuno Firefox, ali problem ostaje isti.
Da li je neko imao slican problem sa ovom anomalijom, i zna li iko kako da se otarasim te bede od fakanog vibriranja dok jos imam zivaca.

Verzija Firefox 2.0.0.1
na savetu, upalilo je, iako nisam verovao da ce imati nekakvog efekta posto sam instalirao nekoliko razlicitih verzija (doduse starijih), ali sa ovom najnovijom verzijom je problem resen.